Reklama

Reklama

Obchodná magnátka Michelle Darnellová (Melissa McCarthyová) sa ocitne vo väzení pre finančné podvody. Po prepustení chce ihneď nadviazať na svoje predchádzajúce podnikateľské úspechy, lenže niektorí ľudia tak rýchlo nezabúdajú ani neodpúšťajú. Michelle nemá kde bývať, a tak sa v núdzi nasťahuje k svojej bývalej asistentke Claire (Kristen Bellová) a jej malej dcérke Rachel (Ella Andersonová). Michelle je síce finančne na dne, no napriek tomu nestráca čas, elán a optimizmus, aby čo najrýchlejšie rozbehla plán, ako znovu vybudovať svoje impérium. Do cesty späť na vrchol sa jej však postaví niekoľko nečakaných prekážok, medzi nimi aj starý známy Renault (Peter Dinklage). Podarí sa jej skorý návrat do prvej ligy podvodníkov, alebo ju láska v kruhu jednej obyčajnej rodiny konečne napraví? (TV JOJ)

(viac)

Videá (23)

Trailer 1

Recenzie (67)

dalziel 

všetky recenzie používateľa

Aj keď by sa podľa obsahu mohlo zdať že sa bude jednať o rodinnú komédiu, tak to teda ani omylom. Čistá R-ková jazda pre dospelých ktorá rozhodne patrí k tomu lepšiemu čo manželia Falcone/McCarthy spolu vyprodukovali.A keď už nič iné tak plánovanie a útok na firmu Tyrona (Renaulta) Lenistra bolo božie. Až mi slzy tiekli od smiechu. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Já prostě zbožňuji humor Melissy McCarthy, a proto mi udělá radost každý film, ve kterém se objeví i když se většinou jedná o průměrné americké komedie, které neurazí ani nenadchnout. U jejích scén se vždycky zasměji a tenhle film nebyl výjimkou, jediné, co bych z toho vystřihla by byli sexuální narážky a scény mezi Melissou a Peterem Dinklagem. Jinak super. ()

Reklama

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Ve všetkých smeroch zabudnuteľný film, akurát Melissa McCarthy ma toľko charizmy, že napriek tomu sa pri pozeraní divák až tak nenudí. Dopomohli k tomu aj "hosťovačky" takých es ako Kristen Bell, Peter Dinklage, či Kathy Bates. Film napísala samotná Melissa McCarthy so svojím mužom, ktorý film aj zrežíroval. Ako jednohubka fajn, ale Melissa by sa radšej mala sústrediť namiesto písania priemerných scenárov na hereckú dráhu, v ktorej vyniká (alebo ešte prípadne na jej stand-upy). Pár vtipov sa našlo, ale ku komédii roka je The Boss na míle ďaleko. ()

majo0007 odpad!

všetky recenzie používateľa

Prasnica v plnej paráde! Kvík-kvík, kroch-kroch! Very funny! Očividne si každý tvorca komédií s touto herečkou (samo sebou, že ona sama tiež) myslí, že stačí prebehnúť pred kamerou a o zábavu je postarené. Bohužiaľ, ono to fungovalo u tonážneho Hardyho (spolu s Laurelom) v nemých groteskách, pri sledovaní bravčovej Melissy je vám proste trapne. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Trochu jsem se další TVŮRČÍ spolupráce manželského páru Falcone-McCarthy bál, přestože trailer sliboval výrazné zlepšení od jejich první trapné tragické Tammy. Je to celkem svěží a svižná komedie, která se nepřekvapivě celá motá kolem Melissy, ale tu já mám rád, takže mi to nevadí. Není to nic vyjímečného, ale upřímně jsem se bavil i zasmál a nebýt té klasické moralizující části možná je Boss ještě lepší. Každopádně vtipná dobře natočená komedie. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (7)

  • Film se původně jmenoval Michelle Darnell. (kellne)

Reklama

Reklama