Reklama

Reklama

Hora medzi nami

  • Česko Hora mezi námi (viac)
Trailer 1

Dvaja náhodní spolucestujúci, muž a žena, sa s malým lietadlom zrútia uprostred zasnežených hôr. Po čase sa v týchto extrémnych podmienkach medzi nimi vytvorí silné puto. Keď si uvedomia, že k nim žiadna pomoc nepríde, vydajú sa na nebezpečnú a ďalekú cestu naprieč divočinou. Počas nej sa učia vzájomnej tolerancii a nájdu v sebe silu, o ktorej nemali ani tušenie. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (398)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Těch leteckých neštěstí napříč americkým Hollywoodem a americkými horami bylo už bezpočet. Když se ale spojí podobný námět a kvalitní zpracování, nemůže Vás film zklamat. Sice skončíte u tříhvězdičkového, tudíž průměrného, hodnocení, ale celkové vyznění vlastně není úplně špatné. Kamera tu nabízí nádherné záběry na kanadské pohoří Panorama Mountain Village a herci si tu také řeknou svoje. ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle mě hodně bavilo. Skvělý příběh, kdy se dva neznámí lidé zřítí někde daleko v horách a musí sami přežít bez pomoci. Ve filmu exceluje dvojice Kate Winslet a Idris Elba, jejich pocity jsem jim věřil, jako kdyby opravdu mezi nimi i ve skutečnosti byla nějaká chemie. Film navíc provází velice povedená hudba, takže sledování je o to příjemnější. ()

Reklama

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Někde jsem zahlédla, jak se jedná o strhující drama. Ten, kdo použil tohle slovíčko, by si jej měl urychleně vyhledat ve slovníku anebo se na ten film OPRAVDU podívat. Ale nebudu zase tak tvrdá, jen jsem měla pocit, že se tam toho stalo poměrně hodně za krátkou dobu, ale přitom vlastně ne (Lehký paradox, ale kdo viděl, zřejmě pochopí). Všechno se semele rychle, k tragédii dojde snad v prvních patnácti minutách, ale pak tam hrdinové akorát vedou nezáživné konverzace (díky kterým je vám ale jasný, že se spolu vyspí), Winslet heká nebo šmíruje, zatímco Idris Elba si krade scény pro sebe. Ten chlap má neuvěřitelné charisma, ale u Kate mi připadá, že o něj tak trochu přišla společně s rudými vlasy (#pročchtějbejtvšechnytuctovýblondýny). A to už je nějaký ten pátek. :( Až ke konci se filmu konečně podařilo vyvolat ve mě nějaké emoce a dovedl mě k takovým "lepším" třem hvězdám. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $30,339,633Tržby Celosvetovo $61,082,264Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Herci fajn, tam ani nebolo moc čo pokaziť, máme tú pekne mrazivé prostredie, drámu na každom kroku ako vyšitú, nechýba napätie či dobrodružné scény, len to chcelo obratnejšiu réžiu. /55%/ ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Tento film by bol nadpriemerný, keby nám nevnucovali medzirasovú lásku. Dni a týždne bojuje nesúrodá dvojica o prežitie v mraze a závejoch snehu. Keď už si dokážu poradiť s každou situáciou, nenapadne ich nič lepšie ako sa zamilovať. Aj keď Kate Winslet a Idris Elba sú proste skvelí a príroda okolo nich rovnako tak, nikdy úplne neveríte ani ich romanci, ani nebezpečenstvu, ktoré im hrozí. Skôr to vyzerá ako trochu dobrodružnejšie venčenie psa. Ale aj taká prechádzka môže byť príjemným osviežením. Z drámy o prežitie sa však trochu nečakane stane romanca, ktorej veľmi neveríme, pretože na plátne jednoducho nie je ich vznikajúce a prehlbujúce sa puto zachytené. A keby hrdinov neztvárňovali špičkoví herci, asi by ich prvý nečakaný bozk pôsobil až smiešne. Winslet a Elba sú typy ľudí, na ktorých môžete oči nechať, ale hodiť na nich všetko, to nejde a nefunguje. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (19)

  • Pôvodne sa do mrazivej vody chystala vrhnúť len kaskadérka Kate Winslet, keďže štúdio sa obávalo o bezpečnosť Kate. Kate však bola neoblomná a žiadala režiséra Abu-Assada, aby jej to dovolil: "Ja som človek o vode a ľade. Voda, to som predsa ja!" Kate týmto narážala na rozsiahle natáčanie filmu Titanic (1997), keď bola celé mesiace ponorená vo vode. (Arsenal83)

Reklama

Reklama