Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko alebo nič je príbehom o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda... aj keď vlastne toho nie sú hodní. Príbeh popretkávaný sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím. Príbeh tak skutočný, že v ňom objavíte samých seba... (Continental Film)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (456)

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

České filmy nemusím, ale tento film mne mile překvapil. Dokonce se našlo i pár vtipných momentů. Nějak nechápu, proč se do filmu museli najímat polské herce a následně dabovat, když je to Česko - Slovenský film? To už u nás opravdu nemáme žádné dobré mužské herce? Jinak Mareše jsem si ani nevšimnul. až po slédnutí jsem zjistil, že hrál psychiatra ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tupý a jednoduchý scenár, ako je samotná autorka tohto veľdiela. Hnusne vulgárne a všade samý sex, debata o ňom neustane ani pri rozbaľovaní vianočných darčekov a prítomnosti malých detí. Na dôvažok musíme pridať homosexuálov, aby sme boli politicky krásne korektní, a tak si Kostelný konečne mohol zahrať v životnej roli. Hral totiž samého seba a div sa pod ním sneh neroztopil. Paradoxne bol však on sám najlepším hercom. Následne prichádzajú romantické scény, pri ktorých nejednému vypadne slzička z oka. Nenápadné uviaznutie na lanovke, popraskané buzi pery, hromadná sauna. Čerešňou na torte je monštruózne prehrávanie Pauhofovej a Issovej. Keď prvá menovaná už nevie, ako to zachrániť a jej postava ju vlastne ani nepustí niečo hrať, siahne po svojej osvedčenej finte, ukáže kozy. Celkovo je na mieste porovnanie s Rosamunde Pilcher s tým, že je to ešte horšie. ()

Reklama

sir-dave 

všetky recenzie používateľa

Možná ne tak špatný, ale především určený spíše pro ženy okolo čtyřicítky, které tady mají obyčejnou hrdinku zamilovanou pro změnu do pohledného manipulujícího boháče a doprovodný komparz jim dělají dva buzeranti. V pointě filmu se jich zřejmě plno uvidí nebo by se chtěly vidět.. Místy mi to přišlo i jako trochu nepovedená parodie na Pretty Woman, ale to bude spíše tím obsahem. Když se k tomu sejde moje neoblíbená Pauhofová, která se v každém filmu svlíkne (tady tomu není jinak) a vlastně žádná další sympatická postava, tak nemůžu jinak. Letní kino ()

kajas 

všetky recenzie používateľa

Všechno špatně, nic dobře. Možná pár pokusů o herectví (Ondřej Sokol), ale jinak tragédie od nereálných nesympatických postav přes humor založený na sexuálních narážkách až k šíleným postsynchronům polských herců. Snažím se být na české filmy hodná, ale scéna s psychiatrem v závěrečných titulcích mě dorazila. Uf. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Zopár komentátorov píše, že toto je film pre ženy. A tak som ohodnotil film na základe ich názorov naň. Tu sú. Prvá: "Blbosť, nedopozerala som to". Druhá: "Jéžiš, hrozná pičovina." Tretia: "Mne sa to celkom páčilo." Štvrtá: "Nepáčilo sa mi to. Hlavné postavy ma totálne štvali." Piata: "Nevidela som." Priemer: 0+0+80+20 +?/ 5 = 20% = jedna *. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (31)

  • Výlet do Itálie se ve skutečnosti natáčel v přímořském Piranu nacházejícím se ve slovinské části Istrie, kde žije také početná italská menšina. (iwee23)
  • Film sa nenakrúcal lineárne. Úplne prvá scéna, ktorá sa natáčala za Prahou v Dolných Počerniciach, bola tá, kde Linda (Tatiana Pauhofová) s Vandou (Klára Issová) sedia na plote pri jazere a zapíjajú sklamanie z Ríma. Hneď potom spadne Vanda z loďky do vody, ale tú ešte predtým skontrolovali dvaja potápači, aby Klára nespadla na niečo ostré na dne a neublížila si. (monalisa69)

Reklama

Reklama