Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na základe vypísanej odmeny na políciu prichádza muž s kľúčovým svedectvom. Emil Zachariáš sa svojsky vyrovnáva s nečakaným dedičstvom. V prípade brutálnej vraždy mladej kaderníčky Moniky Válkovej sa teraz pozornosť vyšetrovateľov sústreďuje najmä na manželov Smutných, ktorých výpovede dostávajú logické a časové trhliny. Polícia rieši aj nezrovnalosti vo výpovediach Monikinho priateľa. Plán lobistu Karla Kríža získať peniaze, ktoré pred ním ukryl jeho otec, spustí sled dramatických udalostí. Kříž opäť osloví vplyvného právnika Kobzu a snaží sa ho prinútiť k spolupráci, aby ho zachránil. Stane sa však niečo, čo ani jeden z nich nečakal a čo zásadne ovplyvní ich súkromný i profesionálny život. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Artigas

Artigas (hodnotenie, recenzie)

První Labyrint parádní, tam se povedlo všechno. Tahle série slabota, bez zájmu a ta ohavná hybrida, co tam hrála flundru, tu zřejmě shrabl producent přímo z Perlovky...

GeusX

GeusX (hodnotenie, recenzie)

Při letmém záběru na objednatele oněch výkopových prací se mi zdálo jasné, proč.... Vypadalo to spíš na ženskou než na chlapa, který by snad dokázal vzít lopatu a krumpáč do ruky a ušetřit si ty zbytečné komplikace.

Reklama

Reklama