Reklama

Reklama

Labyrint

(seriál)
  • Česko Labyrint
Trailer
Krimi / Dráma / Thriller / Mysteriózny
Česko, (2015–2018), 20 h 24 min (Minutáž: 57–60 min)

Réžia:

Jiří Strach

Scenár:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrajú:

Jiří Langmajer, Miroslav Donutil, Michal Dalecký, Zuzana Kajnarová, Lenka Vlasáková, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kanócz, Stanislav Majer, Petr Stach (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(21)

Obsahy(1)

Nález mŕtveho tela krajského politika Karasa, ktorého vrah zabil v duchu stredovekých mučiacich praktík a telo dôkladne naaranžoval do nezvyčajného prostredia, rozpúta policajnú honbu za sadistickým páchateľom. Ten stavia vyšetrovaciemu tímu do cesty zložitú sériu vrážd, ktoré svojou krutou obradnosťou otriasajú miestnym regiónom i samotnými kriminalistami. Korene zložitého prípadu siahajú až k vražde mladého dievčaťa zo Slovenska, ktoré zomrelo podobne záhadným spôsobom ako Karas. Prípadu sa ujíma dvojica vyšetrovateľov. Na konci série vrážd, lúpeží a naaranžovaných nehôd, nájdu policajti cestu na koniec „labyrintu“ a uveria nádeji na chytenie páchateľa. Dôležitou pomocou je im paradoxne obraz Hieronymusa Boscha: Posledný súd, ktorým sa vrah v páchaní svojich krutých činov zjavne necháva inšpirovať. (STV)

(viac)

Recenzie používateľa Nick321 k tomuto seriálu (2)

Labyrint (2015) odpad!

Použiju slova Zdeňka Pohlreicha, kterého fakt nemám rád, ale tady se ty slova hodí "Tohle tajemství, kdybys našel na konci pevnosti Boyard, tak bys musel být pěkně nas*anej". Ten seriál slibně začal, ovšem čím dále to pokračuje, tím je to trapnější a vyvrcholení všeho, kdy se dovídáte vrahovu identitu a motivaci, tak to trapnost dovrší. Ušetřete si čas a pusťte si místo toho třeba Šifra mistra Leonarda (2006) , kratší a rozhodně lepší. ()

Série 1 (2015) (S01) odpad!

Zajímavá zápletka , ovšem rozuzlení- jak by řekl Zdeněk Pohlreich : "Tohle tajemství kdybys našel na konci Pevnosti Boyard, tak bys musel být pěkně nasranej". A já jsem tomu dával šanci... -_- k českým mysteriozním seriálům a kriminálkam si připravte proti spaní hodně kávy (spíš něco silnějšího ) a nádobí , které si můžete dovolit rozbít , až vám dojde, kolik jste u toho promarnili času a pak to takhle trapně skončí . ()

Reklama

Reklama