Reklama

Reklama

Louise vie všeličo. Vie, že sa jej páči práca v bistre, a vie, že možno neľúbi svojho priateľa Patricka. Zato nevie nič o klasickej hudbe, nevie, že príde o miesto, a keby tušila, čo ju čaká, asi by prišla o rozum. Will vie, že po dopravnej nehode stratil chuť do života. Vie, čím bol kedysi, vie, že všetko sa mu teraz zdá nepodstatné, a presne vie, ako s tým skoncovať. Zato nevie, že Lou mu vtrhne do života ako náhla búrka. A ani jeden z nich nevie, že jeden druhého navzájom navždy zmenia... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (14)

Trailer 9

Recenzie (718)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Varujem vás. Ak budete zasa predvádzať niečo z Mojej ľavej nohy, nechám vás tu napospas všetkým vašim bývalým.“ Napriek zaliečavosti a prílišnej romantičnosti/pozlátkovosti sa mi to páčilo. Emilia Clarke mohla byť otravnou a neznesiteľnou, ale našťastie to uhrala a je rozkošná. Takisto Sam Claflin je dobrý. Hoci je to trochu dlhé, mnohé scény mohli byť vystrihnuté a ku koncu to výrazne stráca dych, má to veľa silných momentov, vrátane záveru - a mať silný záver, to sa vždy počíta. Dialógy a hlášky zábavné („Šťastie, že ste ten štítok nemali na boxerkách.“). Je tam humor i dojatie a ako celok to proste funguje. Bavilo ma to viac, než Nedotknuteľní. A rád som po dlhom čase znova videl Nevillea Longbottoma. Ale 4* tomu nedám. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Obyčajná, priemerná a z mne neznámeho dôvodu tu prehodnotená záležitosť. V prvom rade ide o romantiku trochu podivného charakteru, miestami to funguje, miestami nie. Hlavne by ale romantický film, hoci aj smutného charakteru, mal mať nejakú pozitívnu pointu. Tu žiadna nenastala, ak teda nepovažujete maximálne sebectvo a pravdepodobnú propagáciu istej "lekárskej" činnosti za pozitívne. Nepridám sa ani ku kladným hodnoteniam na Emiliu Clarke. Tá by mala ostať v úlohe Daenerys, kým jej to fyziológia dovolí. V prípade, že má niečo hrať tak brutálne prehráva, keď mala byť veselá i smutná, vždy rovnaká neusporiadaná mimika, v kuse nejaké trhané pohyby obočia, takýto výkon bol hodný maximálne grotesky. ()

Reklama

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Ty knihy Jojo Moyes se všechny tváří jako výrazné bestsellerové události. Mají sjednocený design a jsou tak oblíbené. Bohužel jsou to ale jen prázdné kýče. Něco jako Nicholas Sparks a milion dalších. A ani v tom filmu se nic neděje, jen se tu zobrazuje typická slzopudná situace. Pokud už se mám dojímat, tak lépe s kvalitním filmem, například Guzaarish je jedna z variant. ()

LoLaa 

všetky recenzie používateľa

Příběh Louise a Willa mě dostal už při přečtení knihy od Jojo Moyes. Má očekávání byla obrovská a věřím, že nebýt jich a té skvělé předlohy, možná bych hodnotila plným počtem hvězdiček. Skutečnost je ale o poznání jiná - rozhodovala jsem se mezi třemi a čtyřmi. Oba hlavní herce jsem znala už z jejich minulých rolí (Daenerys z GoT a Finnicka z HG), o to víc jsem se těšila a o to víc jsem byla v případě Emilie zklamaná. Tato role ji podle mého názoru vůbec nesedla a při každé scéně na mě působila uměle a přehrávaně (zvedání obočí, artikulace, umělé úsměvy,...) Sam ale naštěstí tuto malou katastrofu vyvážil, přesně takhle jsem si představovala i Willa v knize. Ale i přesto, že na mě romantika zrovna nesálala a neprobrečela jsem balíček kapesníčků (ty jsem si vyčerpala už při závěrečných kapitolách knihy), hodnotím film lehce nadprůměrně a chápu vysoké hodnocení těch, kteří dokonalou předlohu nečetli a nebyli nuceni porovnávat.. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Je veľmi ťažké natočiť romantickú drámu s námetom lásky medzi opatrovateľkou a ťažko chorým (príp. umierajúcim) bez pátosu a účelovej, trápnej sentimentality. Myslím, že v tomto prípade sa to podarilo takmer dokonale. Veci okolo tejto smutnej situácie vyplynuli akosi prirodzene a s veľkou dávkou emócií. Veľkou mierou sa o to zaslúžili aj obaja herci, hlavne Emilia Clarke svoju postavu zahrala s takou gráciou, že nešlo proste od nej odtrhnúť oči. Poviem vám, takú milú osôbku by som chcel spoznať, nielen krásna, ale hlavne so srdcom tak veľkým ako vráta od stodoly. To dievča by dokázalo roztopiť aj toho najväčšieho necitu, nešlo ju nemilovať. No a to, že tu hrali dvaja herci z Hier o tróny je len vítaný bonus. Smutné, no zároveň krásne. ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly v přepočtu přibližně 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 208,4 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (viac)

Reklama

Reklama