Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) sa po druhýkrát stanú rodičmi, a preto sa rozhodnú vymeniť svoj dom za väčší. Ich obydlie sa však stáva nepredajným, keď sa novými susedmi manželov stane banda študentiek, ktoré si život mýlia s nikdy nekončiacim večierkom. V duchu hesla "Spanie je len pre slabochov!" neberú ohľad na nič a na nikoho. Mac a Sally veľmi rýchlo zistia, že osvedčené triky, ktoré zabrali na chalanov, (nevynímajúc populárne schovávanie airbagov do gauča v obývačke), na ostrieľané vysokoškoláčky na čele s Chloe Grace Moretz ani zďaleka neplatí. A keďže Radnerovcov tlačí čas, zavolajú si nečakanú posilu. Tou posilou nie je nik iný ako Teddy Sanders (Zac Efron), bývalého nepriateľ číslo jedna. S jeho pomocou zaútočia s novým arzenálom zbraní, ktoré by mali neskrotné susedky zaručene vypudiť. Lenže dievčenské impérium je pripravené vrátiť každý úder. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (20)

Trailer 1

Recenzie (265)

Praxis 

všetky recenzie používateľa

O pár fekálních fórků horší než předchozí díl. Dvojka trpí klasickými neduhy - všechno větší, všeho více a prostě víc namachrovaně. Zároveň víte, jak to skončí - všichni si padnou kolem krku a bude to OK. Neříkám, že jsem se neusmál, pár momentů bylo vážně hodně WTF vtipných, ale většinou jsem si klepal na čelo a říkal si - AHA? 50% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Keby nebolo Setha, Rose a Zaca, tak by táto komédia sotva dosiahla hranicu priemernosti. Pubertálne prejavy líderiek sesterstva mi prišli väčšinou nesmierne trápne a podradné, ale "dospeláci" (Mac, Kelly a Teddy) tento film potiahli o úroveň vyššie. Dejovo síce dosť plytké, ale vďaka kope skvelých hlášok a scénok (najmä v podaní Maca a Teddyho) to zlepšilo celkový dojem. Aj keď Neighbors "part 1" sa mi zdalo určite o kus lepšie. Ale aj toto ušlo... také slabšie 3*. ()

Reklama

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

První díl , ač plný debilního fekálního humoru, se dal vydržet. Tohle jsem ale nebyl schopen sledovat do konce a zhruba v půlce, kdy začalo házení použitými tampóny , jsem to znechuceně utnul. Myslel jsem, že to vydržím kvůli Chloe, ale taková záplava nevtipné idiocie a trapnosti se nedala zvládnout. Rogenův humor nejsem schopen už delší dobu snášet, další šanci už mu asi nedám. ()

URBAN 

všetky recenzie používateľa

Od prvního dílu jde vidět značný pkles. Zatím co si první díl držel svoji kvalitu, tady to držela na pomyslné hranici trapnosti jen Choe, která svou roli vzala dobře, ale není to něco co by oslnilo, ale alespon někdo uměl film udržet. Toto pokračování nebylo nutné, ale alespon stravitelné. ( 22.8.16/MAC ) ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Klasická dvojka, o něco slabší sranda a story na stejný brdo. Pár gagů debiláckýho humoru (jak to mám rád) zaboduje, Rogen-Efron baví, ale patosu bylo moc, rozhovory pipek jsem moc nedával a hlavně - slova "sexist" a toho č*ráckýho podtónu silných nezávislých žen ruku v ruce se současnou přeháněnou LGBT propagandou... tu bylo trochu příliš. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (7)

  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)

Reklama

Reklama