Reklama

Reklama

Ambície môžu byť smrteľné. Nový prípad mladého právnika je spojený s veľkým tajomstvom, ktoré ho môže stáť život. Mladý ambiciózny právnik Ben Cahill prevezme kauzu významnej farmaceutickej firmy, ktorú vlastní skorumpovaný miliardár Arthur Denning. Ben však urobí osudovú chybu, keď strávi noc so svojou bývalou priateľkou Emily, aktuálnou Denningovou spoločníčkou. Dôverné informácie, čo sa mu podarí od nej získať, poskytne svojmu šéfovi Charlesovi Abramsovi, majiteľovi právnickej firmy, ktorá vedie proti Denningovi nemilosrdný boj. Mladý muž sa stane nechceným aktérom neľútostnej vojny medzi skorumpovaným magnátom a jeho obchodným partnerom. To ešte netuší, že sa ocitá v smrteľnom nebezpečenstve a pokiaľ chce prežiť, bude musieť čo najrýchlejšie odhaliť pravdu. Času je málo a nebezpečenstvo narastá. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (77)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Asi by som sa rád porozprával s niekým z produkčného tímu tohto filmu, pretože jediné čo môžem k tomu povedať je fakt, že absolútne nerozumiem ich myšlienkovým pochodom keď toto dávali dokopy. Aby som ale rovno nezačal kritizovať, tak poviem, že je vo filme pár dobrých hudobných momentov, a jediný, kto podľa mňa z filmu vychádza dobré je Anthony Hopkins. Mám pocit, že keď sa film sústredí na neho, tak je to celkom okey. Nemôžem povedať, že odviedol perfektný výkon, ale myslím si, že je jediný, ktorý tu ponúka aspoň trošku talentu. Inak mám z tohto filmu pocity, že je to ukážka, ako by vyzeral Christian Grey (áno, viem, že to nie je Jamie Dornan) keby ho začal nudiť život s Anastasiou, lebo mu chýba poriadny sex v štýle BDSM a rozhodne sa to skúsiť so svojou bývalou, ktorá spriada určité plány, ktoré ale úplne nevyjdu, lebo okrem toho spriada plány ešte aj niekto iný. A film je plný zvratov na jednom aj na druhom mieste a väčšina z nich padá úplne mimo. Je tu dokopy asi len jeden, možno dva, ktorá vedia aspoň trošku prekvapiť, ale nestoja za váš čas pretĺkať sa týmto nudným a nekonečným filmovým utrpením. Alice Eve je tu absolútne príšerná a pri každej scénke tá neskutočná monotónnosť len naberá na obrátkach a rovnako zbytočný je v tomto filme aj Al Pacino. Nič tomu nepridá a je to skôr klišé na klišé. Okrem toho keď chce byť film thriller, tak tu máme scénky krútenia sa na motocykli alebo otáčanie kamerou hore nohami, čo nepridáva filmu nič, len dokazuje jeho debilitu. Jediné čo môžem povedať je toto: "Vyhnite sa tomuto filmu na míle." Hodnotenie: D- ()

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Nesnáším filmy, který mě nebavěj. Tohle mě strašně dlouho nebavilo, pomalý nesmyslný rozjezd, nevyzrálé postavy.. než se to začalo uzamotávat, a pochopil jsem, že ty figury jsou dokonale promyšlený a děj je provázanej vše se vším tak nepochopitelně, že mi pochopení došlo až druhý den ráno. Psychologicky složitý lidičky do sebe nakonec zapadnou, hlavní sviňák se vybarvuje skutečně velmi nenápadně, a tak to je celkově velmi dobrý a povedený dílko. ()

Reklama

wallax 

všetky recenzie používateľa

Film s pomerne ambicióznym a dobre prepleteným scenárom ktorý vo finále nezapôsobil ako som čakal. Herecké trio Duhamel/Hopkins/Pacino sa prediera filmom za pomoci dobých dialógov, no miestami sa zdá, že sa chce príliš podobať na Diablovho Advokáta a to je možno práve kameň úrazu. Na jedno pozretie je to ok, ale to je asi všetko...nedostalo sa mi toho na čo som čakal. Fraktúra alebo už spomenutý Diablov Advokát sú o triedu lepšie a rád si ich pozriem niekedy znovu. ()

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som, že niekedy ohodnotím tak slabo film, v ktorom spolu hrajú Hopkins a Al Pacino. Bohužiaľ, táto dvojica sa stretla v nie moc dobrom filme, nebojím sa tento počin nazvať katastrofou. A predzvesťou hrozného dielka je ten hrozný účes Anthony Hopkinsa. Čo to bolo? Právnický triler s prvkami príbehu o únose a aby toho nebolo málo, tak falošné obvinenie z vraždy? Z čoho sa všetko vyrieši tak nejak...tak nejak proste? A čo ten Číňan? Ten tam vôbec nepasoval. A čo tie jeho reči v tom kostole? (Dobre, čo sa týka kecov, to môže byť chyba prekladu). A koniec radšej nekomentujem. Ale zase, úplný odpad to nie je. Predsa len som sa zasmial, ale nemyslím, že práve na scénkach, kde to tvorcovia zamýšľali. ()

Saxos 

všetky recenzie používateľa

Zmatek nad zmatek v tak nudném zpracování, že bude úspěch, že neusnete i ve stoje. Zápory: tak očividné zvraty jen tak někde neuvidíte; lákačka na duo Hopkins a Al; tohle ani na levné DVD. Update rok 2023: ještě jedna stopážově velmi dlouhá zkouška, ale hodnocení zůstane stejné. Šit to není, stejně blé. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama