Reklama

Reklama

Ambície môžu byť smrteľné. Nový prípad mladého právnika je spojený s veľkým tajomstvom, ktoré ho môže stáť život. Mladý ambiciózny právnik Ben Cahill prevezme kauzu významnej farmaceutickej firmy, ktorú vlastní skorumpovaný miliardár Arthur Denning. Ben však urobí osudovú chybu, keď strávi noc so svojou bývalou priateľkou Emily, aktuálnou Denningovou spoločníčkou. Dôverné informácie, čo sa mu podarí od nej získať, poskytne svojmu šéfovi Charlesovi Abramsovi, majiteľovi právnickej firmy, ktorá vedie proti Denningovi nemilosrdný boj. Mladý muž sa stane nechceným aktérom neľútostnej vojny medzi skorumpovaným magnátom a jeho obchodným partnerom. To ešte netuší, že sa ocitá v smrteľnom nebezpečenstve a pokiaľ chce prežiť, bude musieť čo najrýchlejšie odhaliť pravdu. Času je málo a nebezpečenstvo narastá. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (77)

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Totalne nezazivny thriller ani neviem o com. V polovici som to vypol. Skoda, ze som si dopredu nezistil kto to reziroval. Shintaro Shimosawa je pre mna totalny packal, ktory napisal neznesitelne nudny film Repentance, ktory sa nedal dopozerat a toto je rovnaky pripad. Nabuduce si dam na neho pozor a vyhnem sa mu. To sa týka aj Byeong-heon Lee. Akonahle hra v americkom filme, tak je to sracka. 0/10. ()

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som, že niekedy ohodnotím tak slabo film, v ktorom spolu hrajú Hopkins a Al Pacino. Bohužiaľ, táto dvojica sa stretla v nie moc dobrom filme, nebojím sa tento počin nazvať katastrofou. A predzvesťou hrozného dielka je ten hrozný účes Anthony Hopkinsa. Čo to bolo? Právnický triler s prvkami príbehu o únose a aby toho nebolo málo, tak falošné obvinenie z vraždy? Z čoho sa všetko vyrieši tak nejak...tak nejak proste? A čo ten Číňan? Ten tam vôbec nepasoval. A čo tie jeho reči v tom kostole? (Dobre, čo sa týka kecov, to môže byť chyba prekladu). A koniec radšej nekomentujem. Ale zase, úplný odpad to nie je. Predsa len som sa zasmial, ale nemyslím, že práve na scénkach, kde to tvorcovia zamýšľali. ()

Reklama

mac000 

všetky recenzie používateľa

Průměrný thriller s nadprůměrnými herci, jež odvádějí průměrné výkony. I Al Pacino už hraje tu stejnou rutinu, ať ztvárňuje Shakespeara, stárnoucího seladona, ostříleného policistu nebo zkorumpovaného právníka... Škoda promarněného materiálu (vzhledem k tomu, že jde o úplně první filmovou spolupráci Hopkinse a Pacina !), ale na druhé straně až tak úplně "předvídatelná" celá zápletla nebyla, takže je na co se koukat. ()

Nemda 

všetky recenzie používateľa

Co tohle jako mělo být to herecké legendy jako Al Pacino a Anthony Hopkins nemají na nájem a musí hrát i v takovém odpadu? Kdo bože můj psal ten scénář? Takhle stupidiní a debilní film jsem neviděl hoooooooodně dlouho. Film mohl mít asi 3 závěry a perličku tomu všemu dodalo závěrečné vysvětlení zapletení manželky hlavního hrdiny. Režisér a scénarista musí brát dobrej materiál..... Neskutečná blbost a mrzí mě,že v tom hrál Al Pacino. Mistře budiž Ti odpuštěno. ()

malylada 

všetky recenzie používateľa

Velmi špatně napsaný scénář, který zapříčiňuje všechny negativa filmu. Ani herecké obsazení nemůže film spasit, neboť většina herců dostává minimum prostoru nebo jsou naprosto zbyteční. Obsazení Duhamela se vůbec nepovedlo a jen podtrhává nevýraznost hlavního hrdiny. V první půlce se nic nestane a v té druhé pár slaboučkých zvratů. Vše strmě padá do průměrnosti a něco je špatně, pokud se stává nejlepší scénou svádění v kuchyni k sexu.......4/10 ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama