Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa na Vianoce zídu v jednom dome štyri generácie klanu Cooperovcov, na pokojné prežitie sviatkov to veľmi nevyzerá. Neočakávaní hostia a množstvo nepravdepodobných príhod a náhod obrátia pokojný večer úplne naruby, aby sa na konci ukázala skutočná sila rodiny a to pravé čaro Vianoc. (Forum Film SK)

Videá (27)

Trailer 1

Recenzie (156)

Cvalek 

všetky recenzie používateľa

Špatné provedení které se mi moc nelíbilo a ani mně vůbec nezajímalo. Čekal jsem komedií u které se pobavím což se u tohohle filmu moc nestálo. Sice film není špatný ale od komedie jsem čekal víc. Je to spíše romantické drama s trochu komediálními prvky které mi moc komediální nepřišly. Film mi moc nesedl a ani mně film moc nepobavil. ()

zsn 

všetky recenzie používateľa

Naprosto zbytečný film, snad trapná novodobá náhražka něčeho na způsob Lásky nebeské. Nulový humor, romantika, vánoční atmosféra. Přitom vcelku kvalitní herecké obsazení.Olivii Wilde hned vzpomenu třeba ve filmu "Third Person", kde hrála milenku Liamovi Neesonovi a hned mám před očima vášeň, ale toto je opravdu děs. A ten petrolejový filtr filmu tomu taky nepomohl. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Výborná dramédia napokon precitla do klišovitého vianočného "zázraku". Aká škoda! Film sa snáď prvé dve tretiny uberal skvelou líniou zameranou na vnútorné problémy a podvedomé útrapy postáv. A to bolo veru dobré - asi až príliš dobré na to, aby táto psychologická atmosféra pokračovala až do konca. Avšak prišiel výpadok prúdu a príbeh sa preniesol do nemocnice, kde celý doterajší dobrý dojem vygradoval do hnusného krčovitého klišé, ktoré by bolo asi naivné aj na rozprávkový žáner. Nie, nie som za každú cenu proti happyendom, ale čo je veľa, to je veľa - a toto bolo fakt prehnané :( Prvé dve tretiny na 4*, posledná max. 1* = takže dokopy asi tak priemerné 3*. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Moc pěkný. Tolik známých ksichtů, to musí být záruka kvality! Příběh nakouskovanej na ministory, který když se slepí, vznikne cosi krásnýho, co se k těm svátkům Vánočním hodí nade vše! Ideální film, kterej se pustí v přítomnosti svojí křepelky v papučích zamuchlané do deky... Jo jo, to je rodinná idylka... 70% ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Na to, kolik pro mě áčkových herců nacpali do tohoto filmu, je tahle vánoční dramedie hodně špatná. V podstatě se jedná o příběh jedné rozhárané rodiny, kde film začíná s několika příběhy, které pak spojí u kulatého stolu. Problém je, že mě ty jejich problémy nějak vůbec nezajímají. Vše ale má tendenci stemlovat ona vánoční atmosféra, která je sice fajn, ale už z podstaty věci z ní nelze být nadšený. Protivenství některých postav Vám nezlepší zapálenej svícen na vánočním stolci předstírající vánoční pohodu. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)
  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)

Reklama

Reklama