Reklama

Reklama

Ako žijú Jonesovci

  • Česko Špióni odvedle (viac)
Trailer 1

Keď ich deti prvý raz v živote odcestujú na letný tábor, manželia Jeff a Karen Gaffneyovci dúfajú, že si konečne užijú spoločne strávené chvíľky osamote a podarí sa im znovu zapáliť vášeň, ktorá už medzi nimi pomaly vyhasína. To sa ale ľahšie povie ako urobí. Karenine predstavy totiž rozptýli náhly príchod nových susedov, ktorí sa nasťahujú do ich slepej ulice. Fyzickej podobe neskutočne atraktívnych Jonesovcov snáď dokáže konkurovať len ich svetácky a sofistikovaný život. Tim Jones je uznávaný autor cestopisov s mnohými záľubami, medzi ktoré patrí napríklad vyfukovanie vlastných sklenených sôch. Jeho žena Natalie je nielen konzultantka sociálnych médií a majiteľka blogu o varení, ale aj hrdinka pomáhajúca srílanským sirotám v ich ťažkej životnej situácii. Karen sa oprávnene pýta, prečo by niekto tak báječný a dokonalý chcel žiť práve v tomto zapadákove? Napriek jej počiatočným pochybnostiam však susedské vzťahy prekvitajú - Jeff vidí v Timovi toho najúžasnejšieho kamaráta, o akom sa mu ani nesnívalo, a Karen sa nechá strhnúť Nataliným oslnivým a sexi prístupom k životu na predmestí. Práve keď sa ich priateľstvo začne zdanlivo stmeľovať, Gaffneyovi sa ocitnú priamo vo víre udalostí medzinárodnej špionáže, ktorá im poskytne dychberúci pohľad ďaleko za hranice ich života v slepej uličke. Oba páry čoskoro zistia, čo skutočne znamená "byť dobrým susedom". (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (169)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Na margo tejto typickej americkej akčnej komédie zahlásiť len jedno. A to, že si až také vlažné komerčné prijatie nezaslúžil. Nieje to síce niečo, na čo by sa stáli v kinách fronty ( na to je tam málo ,,mládežníckych,, motívov ), ale podobne je ho aj škoda iba na nejaké upršané nedeľné poobedie. Sympatická, kinetická, magnetická. ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Příjemná akční komedie, s příjemným hereckým obsazením. Řekl bych, že oproti jiným akčním komediím, je tato trošku méně komediální a trošku méně akční. Ale určitě diváka zabaví, Zach Galifianakis se postará o tu zábavní stránku filmu, Jon Hamm s Gal Gadot o akční, a na Islu Fisher je radost koukat. Hodnotím 3,5*. ()

Reklama

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Ke sledování mě nalákala Isla Fisher a tou jsem zklamán rozhodně nebyl. Vypadá pořád skvěle. A navíc Gal, dvě krásný holky a každá jiná, to filmu dost pomáhá. Jinak ovšem tahle komedie zabaví stěží průměrně , překáží hlavně hromada nesmyslů, nelogické chování postav a hlavně další z Galifianakisových dementů. Vadí mi pořád, protože blekotající idioty hraje taky pořád. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ničím v zásade zaujímavé. Šablónovité ale aj akýmsi zvláštnym spôsobom príjemné. A to len v ďaka sympatií k postavám, ktoré si svoje party užívajú a to dakedy robí veľa. A hlavne Hamm je sympoš a Gadot je nádherná a FIsher v tých naprataných šatách berie dych. Také trošku guilty pleasure. Inak je to v zásade taký ten film, čo sa stratí a nikto nebude vedieť že vôbec existoval, čo je na druhú stranu kvôli účasti všetkých hercov dosť škoda. Najhoršie na tom je, že sú tam scény, ktoré ukazujú že to malo naviac. ()

papadoce odpad!

všetky recenzie používateľa

Ja si myslím, že keď točíte akčnú komédiu, mali by ste si postrážiť niekoľko vecí. Aby akcia stála za to (aspoň druhá liga), aby komédia bola komická a do tretice, vždy je dobré ak je tam niečo sexi. Jonesovci majú vcelku sympatické obsadenie, dokonca ani papadopulos nie je odporný ako obvykle a sexi časť vypĺňala Isla keď bola v spodnom prádle alebo v obtiahnutých šatách. Nádherne ich vyplnila len čo je pravda. Lenže nič iné tu nefunguje. Akcia bola horšia než tuctová a smiešne na tom nebolo takmer nič. Pár drobných momentov mi pokrčilo kútik, ale hovoriť o smiechu by bolo hodne skreslené. Samotný scenár je silne úbohý a občas mi bolo hercov normálne ľúto. Najmä Jon Hamm si také poníženie nezaslúžil. Dávať hviezdy z ľútosti, to nemám veľmi rád a videl som už aj väčšie odpady a hviezdičkoval som, no k tomuto čudu si proste neviem nájsť cestu dokonca ani cez Isline úžasné kozy. Toto je prakticky nepozerateľný brak. Vyhnite sa mu oblúkom. 10%. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (9)

  • Natalie (Gal Gadot) je nejprve ve filmu představena jako Řekyně, později uvede, že je z Izraele, odkud herečka skutečně pochází. (Cheeter)
  • Scény s domácím pivovarem byly natáčeny v Red Brick Brewing Company, nejstarším řemeslném pivovaru v americkém státě Georgia. (ČSFD)

Reklama

Reklama