Reklama

Reklama

Šimon a Matúš idú na riviéru

  • Česko Šimon a Matouš jedou na Riviéru (viac)
Trailer

Šimon a Matúš sú dvaja flákači, ktorí sa odmietajú živiť poctivou prácou a radšej občas niečo ukradnú. Jedného dňa sa pokúsia predať vodičáky na nákladné auto, ale neznámy muž im dá ponuku, ktorá sa neodmieta. Ak bezpečne prevezú kamión s tovarom do Marseille, čaká ich tučný honorár. Nákladné vozidlo je údajne plné sprejov proti hmyzu, a tak musia byť obzvlášť opatrní, pretože pri náraze by mohli tlakové nádoby explodovať. Pri colnej kontrole objavia Šimon a Matúš medzi debnami revolver, čo ich ale nijak nerozruší, naopak, so zbraňou si užijú trochu zábavy. Pokojne potom pokračujú v ceste nan riviéru a ani si nevšimnú, že sa im na päty zavesila banda mafiánov, ktorí ich chcú pripraviť o náklad. Zábava sa začína, bláznivé naháňačky a bitky prešpikované humorom na seba nedajú dlho čakať. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (265)

AGAMENON 

všetky recenzie používateľa

Sic byla dvojice herců dána dohromady jenom proto, že Hill se Spencerem byli nesmírně populární, ale to vůbec nevadí i napodobeniny mohou být skvělé (někdy i lepší). Naprosto dokonalé hlášky, bitky, herci a skvostný dabing (Novu bych za jejich nový humusdabing nejradši vybombardoval!). "Kdyby nás viděl Fru Fru, byl by na nás pyšnej!" "Asi nás už neuvidí" ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je to o nieco menej detinske ako prvy Šimon a Matouš a ma to aj zaujimavejsiu zapletku. Cesta z bodu A do bodu B a naspät. No a na tom sa neda nic pokazit. Tentokrat su Šimon a Matouš tak strasne naivni, az su roztomili. Zaporaci uz tiez nie su natolko neschopni az by ma to sralo, ale väcsinou je ta ich nemotornost zabavna a Šimon a Matouš maju casto pri ich likvidovani viac stastia ako rozumu. Sklamalo ma, ze znova ako minule, pouzili ako ustrednu pesnicku On my Way, ktora mi uz po chvili fakt liezla na nervy. Bitiek je o nieco viac a aj ked sa nevyrovnaju tym, ktore predvadzali Bud a Terence, tak su celkom vitpne. Takze vysledkom je priemerna komedialna jednohubka a celkom akceptovatelna kopirka svojich slavnejsich predobrazov. 5/10. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Žid Paul Lawrence Smith (Adam Eden) ako Šimon (Simone) a Talian Antonio Cantafora ako Matúš (Matteo) urputne sa snažiaci napodobniť populárne fackovacie akčné komédie svojich slávnych značkových kolegov Buda Spencera (Carlo Pedersoli) a Terence Hilla (Mario Girotti). Prekvapivo sa im to výborne podarilo. Takmer predčili originál. "Šimon a Matúš idú na riviéru" (Simone e Matteo in gioco da ragazzi). Stará bláznivá talianská komédia pri ktorej som sa ako decko zadúšal od smiechu. *** ()

Zagros 

všetky recenzie používateľa

Komentář bych prakticky mohl opsat z předchozího dílu. Proto jen ve zkratce - klon Spencera a Hilla, v mládí se mi to líbilo a teď už se raději kvůli možnému snížení hodnocení dívat nebudu. Navíc jen dodám, že druhý díl není o nic horší než první a naštěstí než se tvůrci vyčerpali, tak raději skončili a to se taky cení. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Zatímco premisa, že tupí jsou pronásledování tupějšími a u toho se střídají honičky, flákance a dlabance, je známá, jména Smith a Cantafora už tolik ne. Jenže když dva dělají totéž, může to být totéž a chvílemi možná i lepší. Říkáte kacířský flusanec do obličeje dvojice Bud Spencer a Terence Hill? Lepší plivanec do tváře, než hněv Frou-Froua..! ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (9)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskych mestách Menton a Nice. (dyfur)
  • Natáčení probíhalo v Itálii v Římě, ve Francii (hraniční přechod u města Menton a Marseille) a v Barceloně – přístav, kde se naloďují na cestu do Afriky. (Rattus Rattus)

Reklama

Reklama