Reklama

Reklama

Polnočná láska

  • Česko Půlnoční láska (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Romantický film Polnočná láska rozpráva príbeh 17-ročnej Katie, ktorá od detstva bojuje so zriedkavou chorobou a aj ten najmenší záblesk slnečného svetla jej môže ublížiť. A tak celé dni trávi doma a von chodí až po západe slnka. Jej najobľúbenejším miestom je vlaková stanica, kde hrá na gitare náhodným okoloidúcim. Jedného večera zasiahne osud a ona spoznáva Charlieho – športovú hviezdu miestnej strednej školy, ktorého tajne obdivuje už roky. Nepovie mu o svojom ochorení, aby si obaja mohli naplno užiť nádhernú romancu počas jedného takmer dokonalého leta... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (155)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Som trochu bezradný. Balansujem medzi „tri“ a „štyri“. „Tri“ za to, že ten príbeh sa verne drží klasických šablón. „Štyri“ za dvojicu B. Thorne / P. Schwarzenegger, u ktorej vidím tú chémiu, ktorú taký film / príbeh potrebuje. Po prvom videní a plných emócií (možno ešte čistá láska naozaj existuje) som sa priklonil k väčšiemu „počtu bodov“. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som, že momentálne provokujúca internetová celebrita, zahraje choré zaľúbené dievča tak civilne, bez nejakých gýčov a trápneho prehrávania. Možno je na čase opustiť Instagram a vydať sa opäť tam, odkiaľ prišla, k herectvu. Jej herecký partner, podáva o niečo horší výkon, ale predsa len sú to jeho začiatky. Boľavý príbeh, ktorý je sentimentálnou kalorickou bombou. ()

Reklama

Biopler 

všetky recenzie používateľa

Hoci sú Thorne a mladý Schwarzi sympatickí, pekní ľudia, na ktorých sa dobré pozerá a ich láske fandíte, nedá sa ubrániť dojmu, že celé dielo je jeden ťažký gýč a kŕč. Herectvo Thorne je neprirodzené a hlavnú rolu v tom hrá nepresvedčivý scenár. Taktiež na zápletku sa čaká do úmoru a celkové vyústenie, hoci smutné, už veľmi nevylepší dojem. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Film ktorý odsúdite už na začiatku( aspoň ja teda) , no napriek tomu si vás postupom času získa a na konci zistíte že je to vlastne výborná romantická dráma. Prvých 20 minút som trpel, je to proste ohraté , nič nové pod slnkom, no potom ako lepšie spoznáte postavy začnete sa baviť. Najviac sa mi páčil Rob RIggle , skvele zahraté , bohužiaľ hlavná dvojica a hlavne Bella do toho nedala podľa mňa všetko. Ale zato výborná posledná pesnička ktorú nahrala a ktorá mi znela ešte dlho v hlave.Nemám problém dať 4* mne sa ten film páčil. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Midnight Sun" nakoniec dopadol celkom obstojne. A som trošku prekvapený, lebo je málo skutočne dobrých romantických filmov, ktoré by dokázali prekvapiť. Buď dostaneme neskutočné klišé, presladenosť alebo melodrámu. Alebo v najhoršom prípade všetko dokopy. Tento film funguje trošku inak. Nemôžem povedať, že určité elementy klišé tu nie sú, ale netlačí sa na ne moc a v niektorých prípadoch dokonca niektoré možnosti klišé absolútne odignorovali. Za čo dávam tvorcom celkom schopné plus. Bella Thorne je dobrou vedúcou herečkou vo filme a musím povedať, že je to rozhodne príjemnejšie ju vidieť tu, než v niečom ako bolo Amityville: The Awakening. Je sympatická, s Patrickom Schwarzeneggerom má dobrú chémiu a vznikajú z toho celkom zlaté momentky. Osobne mám pocit, že hoci prvá polka bola viac klišé, tak som si ju asi užíval viac ako druhú. Lebo sa viac sústredila na romantické časti. V druhej polke to bolo viac dramatické a hoci je tam tiež veľké množstvo dobrých momentiek, tak je mi jasné kam to pôjde. Mrzí ma, že Morgan je tu viac menej nevyužitá a mohla mať určite viac priestoru. Na druhú stranu sa film ale sústredí na to, na čo sa sústrediť má. Ako celok film funguje a myslím si, že na romantickú náladu je uspokojivý. Ak chcete teda byť so svojou polovičkou v romantickej nálade, tento film nie je zlá voľba. Hodnotenie: B- ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama