Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (126)

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Bezpochyby chujovina jak mraky, čo sa nedá sledovať inak ako podmaz k...hocčomu. ale Polnišová je fakt super komik a občas to má originálny nápad, ktorý keď stihneš zahliadnuť, sa aj zasmeješ. Dobrý nápad bol tiež poobsadzovať do malých cameií snáď každého slovenského herca. Napriek tomu... ako som písal hore. Je to fakt chujovina :-) ()

claudel odpad!

všetky recenzie používateľa

Zcela jistě bude mít obrovský potenciál film, který si vezme na paškál současný svět sociálních sítí, umělé a prázdné krásy, (pseudo)celebrit a povrchních vztahů. Ale bude třeba takový film pojmout naprosto odlišným způsobem, než čemu jsme vystaveni v Cuky Luky Filmu. U některých scén a vykreslení některých postav jsem se chytal za hlavu, zda to je vůbec možné. Za celou stopáž jsem se pousmál asi třikrát. Z Lukáše Latináka udělat slovenský sexsymbol je hodné opravdu asi jen parodie. A minirole slavných raději ani nekomentuji. ()

Reklama

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Nebola to žiadna zbierka skečov a neboli tam ani tie afektované dialógy kredenc typu, je to komédia s crazy dejom, recesia, total uletený film, ktorý paroduje naše smotanové "celevriti". Aj keď toto nie je moja "šialka" kávy, oceňujem, že v slovenských podmienkach sa urobilo takéto niečo takmer na kolene - scenar si robili z veľkej časti samotné herečky. ()

gstudio 

všetky recenzie používateľa

Pokud zhovadilost "Vítejte v džungli" s Van Dammem má se všema těma hovnama, blitím a válením v bahně od místních "odborníků" 41%, musím Cuky a Luky navzdory Lucii Bílé a lehkému přešpulení dát v zájmu vesmírné spravedlnosti 5 hvězdiček. Cuky Luky Film totiž solidně míří na komoru české a slovenské Cosmopolitan populaci a na rozdíl od výše zmíněného opusu "Vítejte v džungli" nepostrádá vtip a děj. ()

durkes odpad!

všetky recenzie používateľa

Dosť veľký trapas......Prirovnal by som to v trapnosti k dielam Trošku......Ak toto má byť vzorka slovenského humoru, tak už sa tu nedá pomaly na čom zasmiať...alebo aká vláda taký humor (zas na druhej strane prejavy Danka a vyhlásenie Fica o víťazstve v komunálnych voľbách boli ďaleko vtipnejšie).....Čistý trapný odpad. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama