Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (126)

bigmatko 

všetky recenzie používateľa

Tri hviezdy sa aj mne samému zdaju az prehnané pozitívne ale keď to porovnám s inými filmami ci uz slovenskými alebo ceskými alebo koprodukcnými, ktoré sa tvária ako komédie, tak v tom prípade je CUKY a LUKY skutocne prekvapenie. Nehrajú sa na romantické trápnosti ako iné pseudokomedie vytvorené podla udajných knižných hitov. A keďže sa dej neodvíja od nezmyselných trápne silených vzťahov a scén tak si cuky a luky mohli dovolit vniest do príbehu nesilenú zábavu. Pridám sa k iným komentárom a musím povedať že pozitívne hodnotenie sa odvíja hlavne od záveru, že človek čaká úplnu trápnosť a nakoniec je milo prekvapený že je to priemne veselá párodia na zivot. Berte to ako paródiu a nie ako reálnu komédiu. A kedže v paródii je dovolené všetko tak aj Cuky Luky si môžu dovoliť podivné scénky. mna osobne to milo prekvapilo. Druhý krat to vidiet nepotrebujem to je jasné. ale nie je to také zlé ako som čakal. ()

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Keď si tak čítam komentáre, mám pocit, že úspech filmu spočíva hlavne v tom, že väčšina čakala úplnú kravinu. Cuky Luky však neprekvapujú iba svojím úžasným nadhľadom - neskutočne príjemným objavom bol dej, ktorý mal hlavu a pätu, dokonca nebol úplne predvídateľný. Bola som veru pripravená na všetky možné katastrofy, ani jedna sa nekonala. Úplne nezainteresovanému divákovi unikne mnoho "smotánkových" vtipov. Cuky Luky sa teda nepokúšajú o nemožné - mieria čisto na Slovákov, nikam za hranice a to sa im jednoducho podarilo. Zuzka Šebová má postavu Luky už dlho zmáknutú a Petra Polnišová je skutočne sympathisch. Veľmi ma potešilo miesto, kde sa natáčal hotel Elizabeth - Trenčianske Teplice. Keby mi to nebolo blízke, ani by som neuhádla, že niečo také krásne sa nachádza na Slovensku...Ehm - trochu si v tom vychvaľovaní našej krajiny protirečím. Už radšej mlčím ...ale notak! Diviak na vodítku, čo sa volá Bambi? A RUŽOVÉ BMW? Čo viac chcieť?! ()

Reklama

AndrewNewman 

všetky recenzie používateľa

Nejde to, že je tento film naozaj trápny a dejovo prázdny. Každý vedel, že film o Cuky a Luky nemôže mať hlbku a pod. Čakal som však, že sa aspoň párkrát zasmejem, čo sa nestalo. O nejakých hereckých výkonoch sa nedá hovoriť, herci len hovoríli to čo mali v "scenári". K tomu natlačenie známych osobností, kvôli propagácii filmu je úbohé. ()

durkes odpad!

všetky recenzie používateľa

Dosť veľký trapas......Prirovnal by som to v trapnosti k dielam Trošku......Ak toto má byť vzorka slovenského humoru, tak už sa tu nedá pomaly na čom zasmiať...alebo aká vláda taký humor (zas na druhej strane prejavy Danka a vyhlásenie Fica o víťazstve v komunálnych voľbách boli ďaleko vtipnejšie).....Čistý trapný odpad. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Karel Janák sa týmto filmom nebezpečne priblížil úrovni Zdeňka Trošky. Značnú časť stopáže kolíšem ...nie som si istý, či sa to vôbec vynára nad odpad, alebo je to v ňom ponorené až po krk. Lenže ono sú tam aj dobré fóry... Bohužiaľ sa na ten čaká zopár minút vyplnených utrpením... Samozrejme, že je to trápne nad mraky. Ale ono to svojim spôsobom vynikajúco odráža aj debilitu slovenskej smotánky. Stredná časť filmu je úplne zúfalá, problém pretrpieť to, no posledná tretina začne naberať na obrátkach a záver je dovedený do takej absurdity, že z fázy, kedy som sa hanbil, že chcem dať jednu hviezdu, som vyšplhal až na tú, že sa hanbím, že dávam IBA jednu. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)

Reklama

Reklama