Reklama

Reklama

VOD (1)

Rick Janssen (Sam Worthington) slouží jako pilot leteckých sil Hotshot a je vybrán pro vojenský experiment mající za cíl vytvořit lidskou bytost schopnou přežít v drsném prostředí Titanu, měsíce Saturnu. Experiment se zdá být úspěšný, ale objevují se komplikace, vedlejší účinky ohrožující Ricka, jeho rodinu a také lidstvo. (Roztržitý Luke)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (100)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film „The Titan“ je len jedným z ďalších moderných sci-fi príbehov, ktorý má ambiciózne plány ale jeho scenár miestami obsahuje (veľké) diery. Príbeh obsahuje „klasické“ elementy, bojí sa riskovať, ísť ďalej a skúsiť niečo iné. Veľkolepému finále sa nedočkáte. A ten zjednodušený záver je spíš výsmech k smerom divákovi. Bezkomplexné herecké výkony. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Do prdele, sme na Titáne! S jimom carreym si podávam ruku. Odvedľa niekto kričí, že prečo okopírovali výzor "stvoriteľa" z Votrelca. Odpovedám, lebo Netflix sa ešte nevyvinul a nápady nie sú. Doktor nevie či letíme či nie, hra na boha pokračuje extrémne nudným tempom a aj tie súboje s vojakmi sú žalostné. Nevedno či sa báť treba alebo čo. Je to našťastie prízemné efekty ujdú, no len tam ja nič necítim. Z toho filmu nič nevyžaruje. Chýbajú emócie a osudovosť. A teraz ako svet je v zániku alebo pozeráme modrú oblohu a deti bezstarostne behajú ?. Myslím že koncept sa rozsypal a aj taký Armaggedon pri svojej infantilnosti dokázal vyroniť slzu za Zemou. Niet čo jesť, ale bilióny na výskum idú. To stačí. Nepretláča sa na povrch vrúcnosť a živelnosť, príjemná réžia a dobré interiéri a exteriéry sú vonkoncom nedostačujúce pre celkový pocit. (videné 07.06.2018, BDrip) ()

Reklama

spaceboyCZ 

všetky recenzie používateľa

Ze zacatku se neskutecne tesite na film a pribeh, protoze tema je naprosto famozni a me osobne nejvic ze vseho zajimal samotny prubeh letu na Titan. Ale nakonec uz nekde v pulce spada film do naproste Cckovosti a predvidatelnosti celeho deje az po samotny konec, kdy se toho, na co jsem se tesil, nedockal. Pritom napad je to tak famozni, dalo se vic zamakat na samotne apokalypticnosti na ukor nudnych rozhovoru a love-fame scen.. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Slušné triky a kamera, ale příběh stojí za prd. Taková Moucha křížená se Starmanem a Malým princem a X-Meny a já nevím, čím ještě, a podle těch všehochutí to taky vypadá a nudí.Spousta scén vykradených z jiných filmů. Hlavní poselství nakonec zcela nejasné - rodina, nerodina, Titan, neTitan? Je to jedno. A ta hlavní premisa mi přijde úplně na palici postavená (lidstvo potřebuje přežít, tak osídlíme Titan a člověka geneticky změníme, aby tam mohl dýchat. Vy pitomečci, a to vás nenapadlo geneticky měnit lidi, aby mohli dýchat v tom zničeném prostředí planety Země třeba? A nikam lítat jste nemuseli a vzorků byste našli třeba v kanálech spoustu.) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $35,000▐ Netflix sa púšťa do zaujímavých projektov ale nie vždy to dokráča do úspešného konca. Rozbeh určite upútal, zmena alebo premena človeka do nehostinných podmienok mesiaca Titan, kvôli osídľovaniu je spočiatku fajn. Potom sa to zmení na nejaký psycho, či horor thriller kde to začne škrípať a záverom to je len akosi seknuté do prázdna. /40%/ ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčalo sa na Kanárskych ostrovoch. (Astonko)
  • Natáčania filmu sa zúčastnilo aj 100 vojakov španielskej armády. Ide tak o prvý medzinárodný film, ktorý spolupracoval so španielskou armádou. (Astonko)

Reklama

Reklama