Reklama

Reklama

Don't Hang Up

  • USA Don't Hang Up
Trailer

Obsahy(1)

Mladíci Sam (Gregg Sulkin) a Brady (Garrett Clayton) sa radi zabávajú tým, že si cez telefón kruto uťahujú z ľudí zo svojho okolia. Počínanie si nahrávajú na kameru a zverejňujú na internete. Jedného dňa však natrafia na tajomného cudzinca, ktorý proti ním vytiahne ich vlastné zbrane a rozpúta s nimi desivú hru s fatálnymi následkami. (Karamanlis)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (84)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Úžassnééé!!! Prevarený nápad z (napr.) polozabudnutého slasheru "7eventy 5ive", či 9O´s "Scream"slasherov, trochu od klasiky "When a Stranger Calls", kopa umelých ingrediencií z novodobých cyber(pseudo)hororov a máme tu luxusnú novinku, z ktorej môžu byť všetci odborní nadšenci dnešných nezmyselných kopíriek a komatického hororu na vetvy. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Skupina pranksterov je na internete známa tým, že zavolá nič netušiacim obetiam, ktoré na smrť vystraší, a video neskôr pridá na internet. V jeden klasický večer plný alkoholu, zábavy a samozrejme prank callov ich prekvapí odpoveď jednej z obetí. Volajúci na nich použije ich vlastné triky, ale keďže ide o ich vymyslenú hru, nevenujú telefonátu pozornosť. Lenže keď sa hovory od tohto človeka neustále opakujú a on im dokáže, že nejde o nevinnú hru, zisťujú, že sa práve ocitli vo svojej vlastnej hre. Tentokrát sa však hra nekončí odhalením žartu, ale smrťou. - Tak toto sa mi velmi páčilo. Tento druh moderného hororu úplne vyhladávam, pretože ide o odlahčené záležitosti, ktoré vedia zatlačiť na pílu a nútia aj aktérov prispôsobiť sa drsným podmienkam a nevyžadujú od nich len odrapotané hlúpe dialógy. Don't Hang Up je najsilnejší hlavne v prvej tretine, kedy sa mieša po atmosférickom úvode s tínedžerskými zábavami, až pokial nepríde hororová časť. A tá funguje dobre. Vrah je inteligentný, nepríjemný, a vďaka tomu, že sa v závere ukáže jeho významná motivácia, je štruktúra vystavaná logicky. Zaujala ma hlavne hudba, ktorá pomáhala tvoriť nepríjemnú a beznádejnú situáciu. Má to aj dostatočné množstvo krvi, atmosférické scény s búrkou a hlavne sa to na nič nehrá, takže pre mňa úplne vyhovujúci moderný horor. + herečka z Fortitude + herec z The Autopsy of Jane Doe ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Kdo druhým jámu kopá... Tak dlouho chodili Sam, Brady a Jeff se džbánem pro vodu, až nedošli na pivo, protože ucho se jim utrhlo. Prokleté mobily, sociální sítě a počítače vůbec jsou příčinou neštěstí, které dopadne na trojici klacků bavících se na úkor druhých. Tak jistě, inspirací byla zřejmě celá řada - SAW počínaje a Vřískotem konče, což ovšem vůbe nevadí. Dokonce nevadilo ani kuklení (tj. převlékání kabátů), kdy sice divák tuší, jak se věci správně mají, ale dá se uvěřit, že vyděšený a psychicky rozhozený mladík ne. Zoufalé pobíhání po domě, vypínání a zapínání proudu, vyzvánění, šílená videa a stříkající krev. Žádné veledílo, jen sympatická naháněčka, která utekla, než bys řekl: Peyton Grey, zdrhej!...pozdě. ()

6thSun 

všetky recenzie používateľa

Další z hororů se slůvkem Don´t, pomalu se nám ony příkazy začínají vyčerpávat, takže se možná brzy dočkáme situací, kdy bude psychomaniak krmit oběti hrachovou kaší a název bude Don´t fart. Nicméně i zde platí, že by celé záležitosti slušela krátkometrážní stopáž, už za půlkou to začne být víceméně o ničem. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Poměrně solidní film,thriller,vodsejpá i přesto,že začátek zase sliboval nějakou trapárnu s netem,ale po objevení se tajemnýho bambuly,se to i docela rozjelo.Film koukatelnej,jen mě při takovejch filmech napadá spoustá jinejch dějovejch vodboček,kterejma by se ten film mohl vydat.Asi si koupim kamerku,a začnu.60%. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (3)

  • Film, ktorý beží v pozadí v TV počas prvej polovice filmu je krátkometrážny film Red Balloon (2010) režisérskeho dua tohto filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama