Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas mnohých misií a napriek neprekonateľným prekážkam Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina prekonali, a premohli každého nepriateľa, ktorý sa im postavil do cesty. Teraz čelia protivníkovi, ktorý sa vynára z tieňov minulosti, je poháňaný krvnou pomstou, je odhodlaný rozbiť túto rodinu a navždy zničiť všetko a všetkých, ktorých Dom miluje. Vo filme Fast Five z roku 2011 Dom a jeho partia zlikvidovali zákerného brazílskeho drogového kráľa Hernana Reyesa a na moste v Riu De Janeiro mu sťali hlavu. Nevedeli však, že Reyesov syn Dante (Jason Momoa) bol toho všetkého svedkom a posledných 12 rokov pripravoval plán, ako prinútiť Doma zaplatiť najvyššiu cenu. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (425)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Štúdio, Leterrier, Mazeau a prekvapivo už ani Lin akoby nepochopili, že prvý, ale aj druhý F&F boli pomerne staromódne filmy určené pre dobových teenagerov, ktorí medzičasom majú okolo 40 a tým pádom už nie sú tak tupí a majú nejaké tie životné skúsenosti a sú menej naivní. Preto už ani nechápem, pre koho sú posledné dve (až 4) časti určené. Akcia je fajn, aj tá prestrelená, lokácie fotogenické, ale všetko medzi tým je tak extrémne tupé (a nemám tentokrát dojem, že naschvál) a primitívne, že si musia ťukať na čelo aj tvorcovia akčných straight to video kúskov z osemdesiatok a napríklad v štúdiu Asylum môžu mať radosť, alebo naopak smútiť, že z hľadiska blbosti sú ich opusy už raz a navždy prekonané. Naposledy ostrihali Charlize a tentokrát Nathalie, parchanti. 50% ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Jako film celkově nic moc. Popravdě, z úvodní "rodinné" půlhodinky bych zvracel. Zaujaly však určité jednotlivé scény a postavy - rvačka v bytě, rvačka Cipher a Letty, účtenky, Danteho rozhovor, Cena je skvělý, Momoa občas moc tlačí na pilu ale má hodně světlé chvilky. pro tyhle jednotlivosti jdu na tři, kdybych měl fakt hodnotit film jako celek, jdu jen na dvě. Film hrozně trpí na přecpanost, v průběhu času se v univerzu objevilo tolik postav, že už si každá zobne sotva pár minut (a ty nejzajímavější nejméně), což je škoda. Kdyby se alespoň ubralo Dieslova rodinného onanování... Ale jo, pořád je to popcornová blbost, která se dá. ()

Reklama

H34D 

všetky recenzie používateľa

Problém nejméně dvou posledních dílů Rychle a zběsile tkví v tom, že po páté-šesté už opravdu nejde vymyslet zase jeden "one last job" tak, aby film působil aspoň trochu důstojně a funkčně. Problém je taky v tom, že postavy už několikrát hrubě porušily nejen zákony fyziky, ale i logiky a určité lidské přirozenosti. Pokud tedy tohle všechno pochopíme a oprostíme se od očekávání něčeho, co funguje jako kompaktní film, namísto kompilace cool akčních scén, můžeme se stále solidně bavit. :) 5/10 ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Keď som si pred rokmi pozrel prvý pôvodný film "Rýchlo a zbesilo", tak som o ňom napísal niečo v tom duchu, že je určený predovšetkým pre ľudí, čo sa venujú tuningu. A i keď ja túto vášeň s nimi nezdieľam, uznal som, že autá v tomto snímku boli fakt vymakané. Kvalitne boli spracované aj scény, kedy sú tieto stroje v akcii. Motory hučia, pneumatiky pištia, divák doslova cíti tú rýchlosť. Tieto momenty sú veľmi dobre natočené. Nepozdával sa mi však nesympatický Vin Diesel, gambatá Michelle Rodriguez a horda slabých hercov všetkých možných etník. Iritovala ma aj rapová hudba, ktorú z duše neznášam. Vtedy som ešte netušil, že sa to natiahne na nekonečnú sériu. Ďalšie diely som ignoroval, až teraz som si náhodou pozrel časť s poradovým číslom desať, ktorá bola natočená v roku 2023. No a ono je to presne také prostoduché ako bola jednička. Tuning, autá, rýchlosť, multikulti komunita, lacné fľandry, rap, telnatý Vin Diesel a škaredá Rodriguezová. Bolo to nie len rýchle a zbesilé, ale aj nesmierne dlhé a dosť nudné. ** ()

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

Když se člověk smíří s faktem, že ve filmu ABSOLUTNĚ NIC nedává smysl - dva lehké supersporťáky zastaví několik desítek tun vážící náklaďák tak, že se na něj nalepí bokem/šatník Jasona Momoy/Brie Larson, která při svých 40 kilech zmastí několik bitkařů v hospodě (všichni víme, že Brie se psychicky složí jen, když ji někdo pozve na kafe) - tak mu z toho vyjde debilní akční výplach, který mě bavil : ) A slovo "family" ve filmu zazní cca 23x. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (24)

Súvisiace novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (viac)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (viac)

Reklama

Reklama