Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas mnohých misií a napriek neprekonateľným prekážkam Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina prekonali, a premohli každého nepriateľa, ktorý sa im postavil do cesty. Teraz čelia protivníkovi, ktorý sa vynára z tieňov minulosti, je poháňaný krvnou pomstou, je odhodlaný rozbiť túto rodinu a navždy zničiť všetko a všetkých, ktorých Dom miluje. Vo filme Fast Five z roku 2011 Dom a jeho partia zlikvidovali zákerného brazílskeho drogového kráľa Hernana Reyesa a na moste v Riu De Janeiro mu sťali hlavu. Nevedeli však, že Reyesov syn Dante (Jason Momoa) bol toho všetkého svedkom a posledných 12 rokov pripravoval plán, ako prinútiť Doma zaplatiť najvyššiu cenu. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (16)

Trailer 2

Recenzie (425)

Fr 

všetky recenzie používateľa

„BLÍŽÍ SE VÁLKA A VŠICHNI, KTERÝ MILUJETE, ZEMŘOU…“  Šílený Momoa straší turisty (nejen) v Římě a ti ostatní, patřící do sekty s auty, ohejbaj přírodní zákony. Takže vlastně všechno při starým… Momoa není špatnej záporák, jen mám dojem, že to občas dost přehrává. Ale ty jeho činy! Leterrier k tomu přistoupil s pompéznou a je to akční podívaná jako prase, u který by neměl rozum stát. Má bejt totiž vypnutej od úvodních vteřin! No a hodnocení? Hlava říká 3*, akční srdce volí 4*!  ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Na pokračování už se pilně pracuje a mělo by být hotovo v roce 2025. Stále se uvažuje, že by finále mělo tři díly. 2.) Poprvé jsou v sérii použity elektromobily. 3.) Jason Momoa měl pro svoji roli k dispozici 6 motorek Harley-Davidson. 4.) Thx za titule „KUBA2000“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  *****  NAPĚTÍ  * ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Ono je to sice neskutečně tupý, ale jestliže mám v hlavě plno vážných věcí a najednou na 141 minut zmizí a jsou prostě zmizelé a to jen díky tupoliádě na plátně, tak to je za mě super deal. Akcí film skutečně nešetří, je to něky za hranicí všeho myslitelného, ale kvalitně natočený a třeba ta "římská" naháněčka se fakt povedla. Na můj vkus se tam někdy zjevovalo zbytečně postav - sester, bratrů, maminek, že jsem si říkal, že kdyby byla třídní schůzka a přišli všichni Torettovi a Hujerovi nestačil by mrakrodrap. Akční čurbes se nedá brát vážně, ale kterej si jede to svý od začátku do konce aniž by se jednou zatvářil, že chce být víc než jen akční čurbes a to je docela sympatický. Někde mezi 3-4* , ale film se mě trefil do doby kdy zábava bodne a on bodnul dokonale dobře, takže nakonec 4* ()

Reklama

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Polepšení oproti poslední pandemické štaci? Jednoznačně. K návratu na vrchol má ale desítka pořád daleko. Příběh soustředící se na jednu postavu je sice z hlediska přehledné struktury správný, ale Diesel tím svým namachrovaným mudrováním už jen otravuje a prakticky nic z toho, co vypustí, nelze brát vážně (a problém je, že většina jeho scén je koncipovaná tak, že vážné být mají). Kde naopak desítka boduje je Momoův záporák (křížence Jokera a Jacka Sparrowa si vychutnal přímo královsky), kontaktní souboje jsou fajn a demolice s bombou sympaticky připomene pětku (která je naopak až přespříliš v úvodu recyklovaná). Další oživená postava už nudí, Brianovo (Paul Walker) násilné vystrčení z příběhu pak přímo otravuje (ta postava by NIKDY ostatní takhle nenechala na holičkách). Téměř seriálové nablblý cliffhanger každopádně v dobrém slova smyslu pobavil. To je ta správná přepálená konina, kvůli které se fanoušek těší na další díl. Jen by v něm bylo fajn méně vážného Diesela, který se tu jako jediný tváří, že točí umění. A vůbec to se zbytkem neladí. 70 % ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Keď som si pred rokmi pozrel prvý pôvodný film "Rýchlo a zbesilo", tak som o ňom napísal niečo v tom duchu, že je určený predovšetkým pre ľudí, čo sa venujú tuningu. A i keď ja túto vášeň s nimi nezdieľam, uznal som, že autá v tomto snímku boli fakt vymakané. Kvalitne boli spracované aj scény, kedy sú tieto stroje v akcii. Motory hučia, pneumatiky pištia, divák doslova cíti tú rýchlosť. Tieto momenty sú veľmi dobre natočené. Nepozdával sa mi však nesympatický Vin Diesel, gambatá Michelle Rodriguez a horda slabých hercov všetkých možných etník. Iritovala ma aj rapová hudba, ktorú z duše neznášam. Vtedy som ešte netušil, že sa to natiahne na nekonečnú sériu. Ďalšie diely som ignoroval, až teraz som si náhodou pozrel časť s poradovým číslom desať, ktorá bola natočená v roku 2023. No a ono je to presne také prostoduché ako bola jednička. Tuning, autá, rýchlosť, multikulti komunita, lacné fľandry, rap, telnatý Vin Diesel a škaredá Rodriguezová. Bolo to nie len rýchle a zbesilé, ale aj nesmierne dlhé a dosť nudné. ** ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Pamätám si jednotku-dvojku ako novinky (jednotku si jeden týpek vo videopožičovni pýtal, ako “ten film s tým úplne nabúchaným”). Obe slabučké béčka. Trojku-štyrku som videl až po rokoch a sú to naj-shitnejšie časti. Päťka zožala veľký úspech, ale až od šestky začalo to pravé maso. Dnes je F&F megazábavná, sebaparodická, guilty pleasure sci-fi séria, so zabehnutou partou a super vedľajšími postavami (Helen Mirren, Brie Larson, Charlize Theron, John Cena, Jason Statham).  Najlepšia časť úplne bezkonkurenčne osmička (+ spin off), najlepšia scéna skok na moste a naháňačka s tankom (myslím, že zo šestky).  Desina má super záporáka a všetky trademarky a je to fajn. Zábava na maximum (čo v normálnom svete znamená tak 3,5*). Rebríček robiť nebudem, lebo mi tie “kvalitnejšie” časti tak nejak splývajú. PS: Nathalie Emmanuel je furt najsexi žena na Zemi, ale ten účes je na prd. PSS: Od Suicide Squadu rozmýšlam, koho mi Daniela Melchior pripomína a už viem: mladšia, viac sexi verzia Fiony Apple. PSS2: Čo je na tej sérii viac cringe: Torettova lesbická manželka, alebo černoch menom Roman? 😄 PSS3: Lietajúce autá. Lietajúce autá everywhere. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (24)

  • Pekná symbolika je, že 10. film série bude mať premiéru v roku, kedy uplynie 10 rokov od tragickej smrti jedného z hlavných predstaviteľov, Paula Walkera. (andykanadan)

Súvisiace novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (viac)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (viac)

Reklama

Reklama