Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • Česko Deadpool 2 (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Pripravte sa na druhý príchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možno s ním prežijeme okamžiky, keď ako kuchár prežíva smrtiaci hovädzí útok a hneď potom prahne po splnení svojho veľkého sna: stať sa najvyhľadávanejším barmanom v Mayberry. A súčasne sa chce vyrovnať s tým, že úplne stratil chuť a snaží sa teda znovuobjaviť správne životné korenie. Bojuje s nindžami aj s japonskou jakuzou a vzdoruje svorke sexuálne agresívnych psov. Deadpool tiež vyráža do sveta, aby objavil pre neho významné životné hodnoty: rodinu, priateľstvo, novú chuť prežívať dobrodružstvo a tiež, aby si zaslúžil vytúžený hrnček s nápisom „Najlepší milovník na svete“. Alebo iba žeby nie. Deadpool je skrátka chlapík mnohých podôb, aj keď tá jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pekne hnusná. Ale za to nemôže. Čo avšak neplatí o jeho dosť čiernom zmysle pre humor a netradičnému prístupu k superhrdinským pravidlám fair play. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (5)

Trailer 3

Recenzie (1 019)

pepo 

všetky recenzie používateľa

Lepšie ako jednička. Dvojka ma totiž neštvala a ani nenudila. Mať to sviežosť svojho predchodcu, mohlo to byť dokonca úžasné. Je to omnoho prepracovanejšie, vtipnejšie aj akčnejšie.Prekvapil zmysluplný a myšlienkovo silný príbeh. A občas som mal pocit, že by som si tú story viac vychutnal v typicky vážnom X- Men prevedení. To by sme však prišli o niektoré fantastické komediálne scény. Celá pasáž okolo formovania X- Force a ich prvá akcia sú parádne. Cameá vydarené, všetci si to užívajú a dojde aj na emócie. Celé je to však opäť dosť bordel. To prepínanie medzi žánrami (opäť) nefunguje tak hladko ako napríklad u Vaughna, do rozpočtu sa mohlo ešte trochu prisoliť, stopáž je prepálená a občas je to celé strašne silu. Potitulkové scény však dojem v mnohom vylepšili. Hraničia totiž s genialitou. Takže nerozmýšľajte, choďte na to. Ale netreba očakávať žiadny zázrak. Veľmi, veľmi silných 7/10 ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Čakal som, že to bude zábava (a veru je, kráľovská, sem-tam niečo nefunguje, ale pomer geniálnych gagov je stále vysoký), ale že to bude mať aj solídny príbeh (z tohto hľadiska je to najlepší X-Men film za veľmi dlhú dobu) a že tam budú bez problémov fungovať aj vážne a emocionálne momenty, to je pecka. ()

Reklama

HAL 

všetky recenzie používateľa

Říká se že dvakrát do stejné řeky nevkročíš - ale neříkejte to Deadpoolovi, nebo vám s efektní otočkou usekne hlavu a načůrá vám do krku. On do stejné řeky s chutí skočil, plave v ní jako delfín, a jde mu to líp než kdy dřív. Plus Thanos je tu lepší Thanos než v Avengers, mínus bohyně Morena Baccarin už tu není nahá a ani nemá strap-on. 9/10 ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Je to ľadvinka, nikoho neoklameš.“ Nemám srdce dať tomuto zmrdovi len 3*. Proste nemám, rozpoľte ma za to a zalejte do betónu na stavenisku, ak chcete. Popkultúrne hlášky ma nudili, to áno. Niektoré veci mi pripadali detinské a trápne („Kto si?“ - „Batman“ alebo „Stačilo, Thanos.“) - a to sa mi páčia niektoré diely Kameňáku. Ale treba povedať, že toto je pre komiksových fanúšikov proste to pravé orechové. Plno monumentálnej a osviežujúcimi nápadmi vybavenej akcie. Množstvo skvelých postáv (Domino, Cable). Scenár dokáže na viacerých miestach príjemne zaskočiť (hlavný zloduch zostal v reklamnej kampani utajený, takže som len valil oči, keď som zistil, že je ním nielen Deadpoolom, ale aj mnou milovaný...). K tomu zábavné medzititulkové scény, dojatie (naozaj), nabúchaný soundtrack, viacero mládeži neprístupných momentov (detské nožičky, nie úplne do najmenších detailov naplánovaná padáková akcia) a séria absurdných neviditeľných cameí (Brad Pitt, Matt Damon, osadenstvo Xavierovej školy, ktoré sa MIMORIADNE RÝCHLO zavrie pred Deadpoolovými sprostými kecami skôr, než vôbec zaregistruje, že sú v budove spolu s ním). A mínusy? Mnohé parádne postavy majú ťažko ospravedlniteľný malý priestor (Peter, Negasonic Teenage Warhead, Colossus). Napriek tomu som si tento film (od jedného z dvoch režisérov, ktorý zabil psa Johna Wicka) užil. „Božemôj.“ ()

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

Místy to bylo skoro zábavné. U každého vtipu jsem ale přemýšlel o tom, jak moc je jeho potenciál nenaplněný a o kolik víc se dalo vymyslet. No vážně - kolik se dalo udělat s Domino? A co se událo? Akční scény natočené naprosto rutinně, romantika opět nefunkční a co je hlavní - ten film se bere smrtelně vážně. Myslel jsem si, že to po jedničce vytáhne kotvy a bude to ujetější, ale je to ještě konzervativnější než minule. 2 a 1/2 ()

Galéria (123)

Zaujímavosti (110)

  • Na telefonní budce je napsáno: „Nathan Summers Coming Soon!“ Nathan Summers je skutečné jméno Cablea (Josh Brolin). (griph)
  • Ve filmu je několikrát zmíněna Deadpoolova (Ryan Reynolds) pansexualita poté, co byl první film kritizován za její ignorování. (griph)

Súvisiace novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (viac)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (viac)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (viac)

Reklama

Reklama