Reklama

Reklama

Pat & Mat vo filme

  • Česko Pat a Mat ve filmu (viac)
Trailer 1
Animovaný / Rodinný
Česko, 2016, 80 min

Známa dvojica v roku 2016 oslavuje 40. narodeniny a doteraz sa na striebornom plátne ešte nepredviedla. Pre kutilov ich kalibru to ale samozrejme nemôže byť žiaden problém. Obzvlášť, keď na povale majú krabice plné filmov a pod schodami premietačku, na ktorej svojim fanúšikom radi odpremietajú svoje príhody. Neboli by to ale oni, ak by sa nestretli s celým radom nástrah. A tak sa teraz stretnú so zákerným kaktusom, suchým stromom, alebo sa rozhodnú „zvelebiť" svoj príbytok originálnymi úpravami. Ako sa im to podarí? (Continental Film)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (111)

Hellknight12 

všetky recenzie používateľa

Nedávno pozreté po rokoch. Za mňa veľmi dobrý nostalgicky film. Film má 80 min v ktorých sa nachádza zopár krátkych videí s jedným takpovediac hlavným príbehom, ktorý to pekne spája. Tento film ako aj pôvodný seriál je pre všetky generácie. Nikoho neurazí, prípadne príjemné naláka potenciálnych nových ľudí. Celkové hodnotenie za mňa je 90%. 10% dávam dole za dĺžku, keďže to mohlo mať kľudne aj dve hodiny. ()

Marys 

všetky recenzie používateľa

Čakal som nejaký nový, hutný príbeh a aj keď tieto poskladané miniepizódy vôbec nie sú zlé, nedá sa to brať ako "Pat a Mat vo filme". Škoda. Keď už chceli spraviť niečo veľkolepé v rámci výročia, nemuseli sa tvorcovia toľko uskromniť a jedinú inováciu do filmu dať skladanie plátna a výmenu kotúčov filmov. Keď už, mohol to byť remaster skutočne najpodarenejších epizód, nie len tých posledných. ()

Reklama

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Pat & Mat ve filmu (2016) jako samostatný film nefunguje, protože jde pouze o deset epizod z cyklu Pat a Mat na venkově (Vodovod, Papírový servis, Vysavač, Podlaha, Suchý strom, Pomerančová šťáva, Rotoped, Kaktus, Obkladačky a Sluneční clona), které si dvojka nešikovných kutilů pouští na promítačce (fragmenty z dílu Promítačka). Všechny tyto epizody lze na Streamu zhlédnout zadarmo. Kuťáci Pat a Mat nedostali ke svým 40. narozeninám odpovídající dárek. ()

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Popravde to bolo sklamanie. Na základe názvu som totižto očakával, že uvidím takpovediac niečo nové, že uvidím 2 obľúbené postavičky v 60 - 70 minútovom príbehu, ktorý bude mať svoju pointu a zrejme aj súvislý dej. Nekonalo sa to. Toto nie je Pat a Mat vo filme a názov je úplne zavádzajúci. Jedná sa o zlepeninu 9 možno 10 klasických, ale predtým nevidených situácií. Originálna hudba, rovnako ako pri posledných seriálových častiach sa nekonala. Aj keď to bolo nové, po celú dobu som mal dojem, že sa dívam na stokrát videné. Dal by som len jednu hviezdu, ale beriem do úvahy aj fakt, že sa to páčilo môjmu 5 ročnému synovi, i keď myslím, že aj jeho názor bol silne ovplyvnený popcornom, supermanovským pohárom, ľadovou drťou a tak ďalej :). Sklamanie. ()

vteco 

všetky recenzie používateľa

Název Pat a Mat ve filmu tak úplně nekoresponduje s konečným výsledkem, jelikož se jedná o soubor zhruba desítky klasických kraťasů. Tím pádem je velmi těžké hodnotit snímek jako celek, ale s výběrem různých patálií problém nevidím. Každý díl funguje tak, jak má a nijak zvláště nepřekvapí, jednoduše klasický Pat a Mat, ovšem tentokrát na velkém plátně a možná až v příliš dlouhé stopáži nejen pro dospělé, ale i pro dítka. [60%] | Kino - Prom. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (5)

  • V roce 2024 byl film nejsledovanějším snímkem na YouTube kanále „Filmy česky“. (Vitox)
  • Příběhy, které jsou ve filmu, byli už vysílány v sérii Pat a Mat: Na venkově.... Scéna s promítačkou se jako jediná liší od té ze seriálu. (JosefTomas)
  • Film vznikl k výročí 40. let Pata a Mata. (JosefTomas)

Reklama

Reklama