Reklama

Reklama

Troy (Nicolas Cage), Mad Dog (Willem Dafoe) a Diesel (Christopher Matthew Cook) sa po dlhom čase strávenom za mrežami musia naučiť žiť na slobode tak, aby nič nevyviedli a nedostali sa späť tam, odkiaľ prišli. V Kalifornii totiž platí zákon Trikrát a dosť. Troy túži po nekomplikovanom živote, ale nedokáže sa zbaviť svojej nenávisti k spoločenskému systému. Diesel je na výplatnej listine mafie a stráca záujem o život na predmestí s bolestínskou manželkou. Mad Dog, neriadená strela trojky, sa rúti z jedného problému do druhého. Nakoniec sa všetci traja stretnú na poslednom osudovom záťahu. Najme ich hlava mafie a poverí, aby za tučnú odmenu uniesli dieťa šéfa konkurenčného gangu. Pred očami im tancuje veľký balík peňazí, lenže akcia sa nepodarí a trojica bude mať v pätách nielen políciu, ale aj zabijakov z oboch konkurenčných gangov z podsvetia. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (51)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nikdy mi nesedel Schraderov styl a tento film na tom nic nemeni. Je to nudny ukecany film o hlupych a krutych postavach, ktore mi boli nesympaticke. Nuda je obcas prerusena nejakou tou WTF scenou, ktora mi ale nepripadala vtipna ale iba divna. Jedinym plusom filmu je, ze Cage hra umiernene a ani raz sialene neprehrava. Za prehravajuceho magora tu je Dafoe. Vysledkom je nudny divny film. 3/10. ()

Visáč 

všetky recenzie používateľa

Príjemne oldschoolovo drsné, s osviežujúco moderným vizuálom. 70-letý Schrader žmýka z rutinného scenára čo to dá a zaslúži rešpekt, že má aj po rokoch koule jak pomeranče. Škoda, že podobných krimi o lúzerských gangstroch sú/boli mraky a ich patálie majú beztvarý epizodický charakter: bez katarzie či sofistikovaného vyústenia. Nicolas Cage v ďalšej obskurnej roli, ktorá utvrdí mainstreamové publikum, jak je v prdeli. Fucking hardcore Cage fandové, medzi ktorých sa hrdo počítam, však isto ocenia, že Nick Sekáč Magor zase raz fetuje, robí ksichty a dáva ženským do držky (v spomalených záberoch, ou jéé). Dokonca si v poněkud surreálnej pasáži strihne bogartovskú imitáciu, za ktorú mám cukanie pridať štvrtú hviezdu. Ale to by som už fakt bol úchyl, ešte väčší ako Mad Dog Dafoe so slabosťou pre teen Asiatky. BTW, cením Schradera aj preto, že nepoľavuje zo svojich religióznych motívov a ešte viac, že bez ostychu dáva na odiv fascináciu Taylor Swift, hoci by sme to mohli v jeho veku považovať za kapánek nepatričnú obsesiu. ()

Reklama

malylada 

všetky recenzie používateľa

Film, který nikam nevede, zápletka přešlapuje na místě a tváří se děsně cool. Veškeré scény se utápí v "drsných" dialozích, které jsou nudné, nucené a plno scén spíše vyvolává odpor. Cage je fajn, Defoe na škodu nevýrazný a ten třetí mimo mísu. Nic v tom galimatyáši nefunguje a světlých momentů spočítáte na prstech jedné ruky. Lepší jedna hvězdička, prostě ty dvě dát nemůžu.......3/10 ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je přesně důvod ,proč mám rád velký komerční filmy,plný klišé,s předvídatelnym,ale dynamickym dějem,a nevadí mi určitá doslovnost.Tohle je ukecaný,smradlavý,upocený nic, se stále horším Cagem,a hnusnym Dafoem.Ten film má kundovskej děj,kravskej,barvama a blbym jednánim postav zasviněnej konec,a Schrader se na to měl už dávno vysrat.Zřejmě si nikdy neudělal výčetku svejch výtvorů,protože by se hned zabil.20%. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Willem Dafoe i Nicolas Cage jsou tu v docela dobré formě, možná zajímavější je postava Dafoa. Jejich postavy chcete ze začátku sledovat, ale jak se postupně dostáváte ke konci, nejste si jistí, jestli to skutečně stálo za to. Scenáristicky je to trochu prázdné a osudy protagonistů zde vyznívají lehce do ztracena. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (4)

  • Film byl natočen za pouhých 25 dní a štáb se z velké části skládal z čerstvých absolventů filmových škol. (Gary)

Reklama

Reklama