Reklama

Reklama

Môj sused zabijak 2

  • Česko Můj soused zabiják 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračovaní populárnej krimikomédie si bývalý nájomný zabijak Jimmy "Tulipán" Tudeski (Bruce Willis) užíva pokojný  život v Mexiku, nekonečne vzdialený od svojej predchádzajúcej rušnej existencie. Domáckemu leňošeniu a manželke Jill (Amanda Peetová) sa môže bez obáv venovať len preto, že ho pred štyrmi rokmi oficiálne vyhlásili za mŕtveho vďaka kamarátovi, zubárovi Nicholasovi "Ozovi" Oseranskymu (Matthew Perry). Ten sa však jedného dňa nečakane objaví pri Jimmyho dverách, aby ukončil jeho pohodu. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridgeová) totiž uniesla mafia, ako pomstu za nevybavené účty z minulosti - krstný otec Laszlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezabudol, že pripravil o život jeho syna. Jimmy "Tulipán" Tudeski, zabijak na odpočinku, našťastie nestratil nič zo svojich mimoriadnych schopností a jeho reflexy zabijaka vyvažujú komickú neohrabanosť Oza. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (292)

Flynn 

všetky recenzie používateľa

Docela jsem se bavil, ten stařičký padouch byl fakt skvělý, hozně mi připomínal Labudu :). Bruce Willis je se svými pokusy o pláč k smíchu a Matthew Perry se snad nikdy nevyhrabe z role, při níž by nemyl zmatený a zbrklý jako v Přátelích. I tak jsem se pobavil, příběh sice zase až tak moc za to nestojí ale za zkouknutí to stojí. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je spravnej masakr. Prvni dil byl sice takovej vaznejsi a tohle je spis traparna, ktera jen vyuziva uspechu prvniho dilu, ale ja jsem se bavil vic nez u prvniho dilu a proto je oba radim priblizne na stejnou uroven. Herci sou vsichni desne v pohode i kdyz samozrejme vetsina dost prehrava vcetne Willise, ale vubec to nevadi. Skoda, ze Amanda Peet nepredvede neco podobnyho jako v prvnim dile, ale holt uz je slavnejsi tak to nema zapotrebi. Dej je samozrejme uchylarna, spousta klise a do toho vymasteny gangsteri (ktery jsou ale cool). I pres vsechny vytky, ktery k filmu mam musim dat 4*, protoze dej je fakt sviznej a hodne vtipnej a to je u komedie nejdulezitejsi. ()

Reklama

Janega 

všetky recenzie používateľa

Ten film som nedokázal dopozerať ani dokonca. Oproti ako-takej jednotke, je toto totálna hovadina. "Vtipné" scénky nie sú vtipné, ale úbohé a človek sa cíti miestami trápne. Inokedy vynikajúci Matthew Perry trápne šaškuje už v úvodnej scéne a Willis v zástere no comment. Film som videl asi polhodinu (viac som nezvládol), ale pochybujem, že by sa to postupne zlepšilo. ()

Jazzzz 

všetky recenzie používateľa

Dokud se z tohoto filmu nevyklubala zmateně překombinovaná směsice pokusů o vtip tak jsem se celkem bavil. Tři hvězdičky jsou tedy za první polovinu filmu, za druhou půlku bych asi uvažoval o hodnocení mnohem nižším. edit: Včera jsem se na tento film díval znovu a můj dojem se vůbec nezměnil... :-) ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Skôr ako pokračovanie, treba túto taškaricu brať ako paródiu na pôvodný film. Pribudlo mnoho trápneho humoru, na ktorom sa skôr pousmejete, ako zasmejete, herci si tu robia zo svojich postáv skôr srandu ( Matthew Perry na vrchole svojho komediálneho prehrávania ), než nadväzujú na originál. Čo už, na krátky večer stačí. ()

Galéria (81)

Zaujímavosti (14)

  • Když Jimmy (Bruce Willis) nachytá Jill (Amanda Peet) s Ozem (Matthew Perry), mrští s ním o zeď a on spadne na postel. Pak mu Jimmy mává dlaní před obličejem - zda je při vědomí - a Oz má otevřené oči. V následujícím záběru je ale má zavřené. (MrAldridge)
  • Film produkovala i společnost Bruce Willise (Jimmy Tudeski) Cheyenne Enterprises. (imro)

Reklama

Reklama