Reklama

Reklama

Môj sused zabijak 2

  • Česko Můj soused zabiják 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračovaní populárnej krimikomédie si bývalý nájomný zabijak Jimmy "Tulipán" Tudeski (Bruce Willis) užíva pokojný  život v Mexiku, nekonečne vzdialený od svojej predchádzajúcej rušnej existencie. Domáckemu leňošeniu a manželke Jill (Amanda Peetová) sa môže bez obáv venovať len preto, že ho pred štyrmi rokmi oficiálne vyhlásili za mŕtveho vďaka kamarátovi, zubárovi Nicholasovi "Ozovi" Oseranskymu (Matthew Perry). Ten sa však jedného dňa nečakane objaví pri Jimmyho dverách, aby ukončil jeho pohodu. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridgeová) totiž uniesla mafia, ako pomstu za nevybavené účty z minulosti - krstný otec Laszlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezabudol, že pripravil o život jeho syna. Jimmy "Tulipán" Tudeski, zabijak na odpočinku, našťastie nestratil nič zo svojich mimoriadnych schopností a jeho reflexy zabijaka vyvažujú komickú neohrabanosť Oza. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (292)

vander19 

všetky recenzie používateľa

Klasický syndróm takmer všetkých filmov, ktoré nadväzujú na na predchádzajúci, v celku kvalitný snímok. M. Perry znovu opakuje to čo ho spravilo hviezdou. Klasické jeho gestá, pohyby, mimika z tváre. V jedničke sa dalo v pohode zvládnuť, ale to čo ho v seriály Priatelia preslávilo ho v tomto filme odpísalo. Už to nemalo taký cveng. Bruce Willis ma naopak oveľa viac dokázal pobaviť, hlavne scénka so sliepkami nemala chybu. Príbeh je ako obohraná platňa. Všetci vieme, ako to skončí. 3* zrejme zato, že som nemal náladu na žiadny vážny film. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $16,328,471Tržby Celosvetovo $26,155,781║ Zbytočný priestrel, kde niekoľko slušný zábavných scén, zabíja až zbytočne moc veľká odrovnanosť dialógov, čoraz viac hlúpa uletenosť deja a neskutočne otravný, uplakaný Bruce Willis. /25%/ ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Co se tady v noci dělo? A proč mě bolí zadek?" Uděláme z charismatického zabijáka hospodyňku v růžových bačkůrkách? To je nápad. To bude srandy. Jenže můj převaděč spojitosti tohle prostě nepobral. To, že je trapný Oz, je totiž naprosto v pořádku, protože takový byl vždycky, ale Jimmy? To se nedělá, zkazilo mi to náladu tak, že mi ji nevylepšily ani Jill se Cynthií a těm to nikdy nedělalo problémy. Sbohem, Tulipáne, už se neuvidíme. ()

kluk z Na 

všetky recenzie používateľa

Co si budem povídat, je to sračka. Jednička byla velice fain, byli tam povedený vtipy, třeba dyž Oz narazil do dveří, nebo se omluvil, že se de vyzvracet. No a z nějakýho důvodu si vedení myslelo, že by se msz2 mělo stavět na těchto vtipech, takže v konečné fázy to vypadá, že se divám na neucelený prasácky roztříhaný celek, ve kterém Oz neustále naráží do dveří a do kytek ,padá na zem, opět naráží do čehosi a hádejte co? Spadne na zem!!! A najedou se dáví jakoby chtěl zvracet a to několikrát zopakuje a do něčeho narazí a dál už to znáte samy... do toho další tragické postavy v čele s Brusem Tadeskym. Slabota. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

První film měl nápad, bylo to zábavné, bylo to zajímavé, nové. Dvojka prostě jen hrála na to, že jednička docela uspěla a že to samé, se stejnými postavami, bude i podruhé tak samý úspěch. Ten se nakonec nekonal a díky bohu za to. Dvakrát v tomhle případě určitě stačilo, i když zde jsou momenty, kterým se dá zasmát. ()

Galéria (81)

Zaujímavosti (14)

  • Za 40 milionů dolarů natočený sequel během prvního víkendu (9.-11. 4. 2004) moc nevydělal a odnesl si z amerických kin jen 6,6 milionů USD. Pro Bruce Willise (Jimmy Tudeski) to byl nejhorší úvodní výdělek kariéry od propadáku Barva noci (1994), který debutoval stejnou sumou. Celkově si film odnesl z amerických kin jen něco přes 16 milionů, celosvětově pak 26,2 milionu, což při výše zmíněném rozpočtu nebylo radostné. (imro)
  • Když Jimmy (Bruce Willis) nachytá Jill (Amanda Peet) s Ozem (Matthew Perry), mrští s ním o zeď a on spadne na postel. Pak mu Jimmy mává dlaní před obličejem - zda je při vědomí - a Oz má otevřené oči. V následujícím záběru je ale má zavřené. (MrAldridge)

Reklama

Reklama