Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen policajnej akadémie a zdiskreditovaný policajt nemôžu ujsť jeden pred druhým. Stretli sa na opačnej strane zákona pri bežnej policajnej kontrole a teraz ako obyčajní agenti bezpečnostnej služby kryjú pašerácke akcie. Samozrejme, že majú vyššie ciele. Zláka ich kovová zliatina v miliónovej hodnote. Musia však počítať so všetkými alternatívami, aj s tým, že sa to všetko môže skončiť zle... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (205)

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Je to troška šialené, ale táto bláznivá komédia paradoxne vyzrela časom, pretože v 2003 by nás ani nenapadlo, že o necelých 20 rokov bude nekorektný humor, ktorý si robí srandu z rasizmu tak strašne "fresh" a tak strašne "in". V čase, kedy sa človek bojí povedať akýkoľvek nekorektný vtip, aby ho nezmazali z FB, WA, či Twitteru. Takýto film dnes už nemôže byť natočený. A o to viac som sa na ňom smial. Jasné, že je to cele prehnané do absurda, jasné že veľa vecí sa môže stať len vo filme ako tento, ale situácie z ktorých vychádzal sú bohužiaľ real - predsudky, ozajstný rasizmus, obťažovanie, zneužívanie právamoci etc. Martin Lawrence ešte v čase keď bol chudý a vo forme. Ksichty teda strúhal riadne. Mňa to zabavilo, pri pár scénach som sa fakt že rehotal. :) Ako vravím, toto sa dnes už natočiť nedá, treba o to viac ceniť. ()

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Lawrence spolu s Eddiem Murphym sú u mňa dva dôvody prečo byť rasista! Totiž nie že by ma ich humor apriory vždy vytáčal (niekedy je úplne ok), ale menovite títo dvaja fúzikatí šašci stavajú na tom, že sú čierni (a dosť ortodoxní rasisti) a majú tzv. "přeřízlou držku". Zahn patrí komicky pod zem, to sa nehádam, ale práve kvôli Martinovi sa musel celý ten filmový čas strápňovať ešte viac ako má vo zvyku... Tfuj! Samoúčelné a Lawrence si zjavne nie je vedomý svojho chatrného imidžu a ešte chatrnejších schopností. ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa solídna buddy akčná komédia. Lawrence tradične občas otravný a trápny, ale ako celok pozerateľné. Malo to totiž slušné množstvo akcie a príbeh s tými správnymi trade markmi žánru (naháňaky, prestrelky v skladoch...) - presne to mi chýbalo pri STARSKY A HUTCH. Asi rovnako dobré ako MODRÝ BLESK... ()

gumbo 

všetky recenzie používateľa

Kdyby to nebylo občas vtipné, tak jasný odpad. Divím se jak tak rasistický film mohl být vůbec natočen. Možná si Američani myslí, že černošský rasismus je vtipný, ale mě se vtípky o tom, jak někoho obviníme z rasismu a on půjde sedět na šest měsíců s bandou černochů, kteří ho budou stále mlátit, vtipné nepřijdou. A Martinu Lawrencovi by se mělo zakázat ve filmech mluvit. 15% ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšej dobe som sa u nejakej komédie dobre zasmial, zo začiatku to síce vyzeralo že sa bude jednať o ďalšiu trápnu komédiu, ale po pár minútach ma dej zaujal a smial som sa až do úplného konca. Tento film sa mi páči, pretože je plný drsných hlášok a komických scén a nesmú chýbať ani dvaja srandovní policajti. Martin Lawrence je už všetkým známy ako komik a Steve Zahn len znova potvrdil, že je jeden z mála, ktorému sedí ako vážna, tak aj komická úloha. Určite doporučujem ak sa chcete pobaviť. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (7)

  • Na DVD naleznete i alternativní konec. (CliffLee)
  • Cca ve 20. minutě policejní auto, které při výcviku pronásledování v akademii najede do sudů, nemá oproti přechozím záběrům majáky a má přední sklo v pořádku. (marcel5)
  • Policajný riaditeľ Washington jedol vo filme chipsy značky Lays. (BoncheR)

Reklama

Reklama