Obsahy(1)
Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef sa vracia na obrazovky televízie Markíza! Formát, ktorý sa stal celosvetovou legendou, sa divákom predstaví v ešte kvalitnejšej a modernejšej podobe, a tentokrát v čisto slovenskej verzii. Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších amatérskych kuchárov z celého Slovenska, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef.
Strhujúca bitka kuchárov–amatérov povedie cez veľké množstvo náročných skúšok. Súťažiaci budú musieť dokázať odbornej porote, ktorá je zostavená z troch uznávaných osobností z oblasti gastronómie, že si ich talent poradí s mnohými nástrahami číhajúcimi v profesionálnych kuchyniach. Víťazom sa však stane iba ten najlepší. Ako výhru získa prestížny titul MasterChef, uznanie gastronomických expertov, ale tiež skutočne delikátnu peňažnú odmenu v hodnote 50-tisíc eur.
Adepti na víťaza však budú musieť zvládnuť napríklad aj dezerty alebo zdravú stravu. Nielen pre súťažiacich bude kuchárska šou skúsenosťou k nezaplateniu, MasterChef obohatí tiež televíznych divákov. Tí budú mať možnosť vidieť, ako ozvláštniť a spestriť síce overené a zabehnuté, ale mnohokrát stereotypné domáce recepty.
MasterChef je celosvetovo najúspešnejšia kuchárska šou, ktorá vznikla vo Veľkej Británii a s vynikajúcimi výsledkami sa vysiela vo viac ako 200 krajinách. Prináša kombináciu mimoriadnych kuchárskych výkonov a emócií na veľkolepej scéne. Sledujte spolu s nami zrod novej kuchárskej hviezdy! (TV Markíza)
(viac)Recenzie (6)
Neviem ako to prebiehalo v zahraničí, no táto kvázi šou a divadlo so súťažením, ktoré popiera základné inteligentné vedecké body ma znechutilo po chvíli. ()
Toto je dôkaz, že aj zlá TV relácia sa dá ešte viac sku*viť. ()
V konečnom dôsledku somarina....10%. ()
Show, ktora to hra na emocie a pozy, odosobneny porotcovia riadeny reziou a sem-tam sa mihne jedlo z ktoreho som nemal nic. Uvod lacny az umely ()
Existuje veľa relácii o varení, ale táto „povýšila“ varenie na šport alebo priam olympijskú disciplínu. Ide výlučne o čas a kto nedokáže „uvariť“ slávnostný obed za 1 hodinu, nie je kuchár. Prípadne sa tento čas geniálnymi nápadmi scenáristu skráti aj na pol hodinu, a za ten čas sa musí upiecť alebo udusiť mäso. Normálna gazdinka by takýto čas a zhon každému otrieskala o hlavu. Ako to jedlo chutí, divák našťastie nezistí. Ten má k dispozícii len obraz, takže na to sa celá relácia aj porotcovia zameriava. Ide hlavne o to, aby jedlo vyzeralo ako abstraktné výtvarné umenie, vzniká obraz na tanieri. Pritom porotcovia hrajú vtipných, drsných, múdrych, a zostávajú len trápni. ()
Galéria (9)
Fotka © Archiv TV Markíza / Peter Žákovič
Reklama