Reklama

Reklama

Lovci myšlienok

  • Česko Lovci myšlenek (viac)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (291)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy, kde je skupinka ľudí niekde zavretá bez možnosti úniku, pričom na nich niečo robí bu-bu-bu a postupne ich likviduje. Myslím, že to tak mám už od čias Votrelca. Lovci myšlienok si zakladajú predovšetkým na efektných vraždách, za ktorých vymyslenie a uskutočnenie by sa nemusela hanbiť ani Smrť zo série Nezvratný osud. Scenár síce nebol žiadne terno a pästná chlapská bitka pri konci bola po hereckej stránke skôr na smiech, ale aspoň som sa nenudil. Masky a vizualizácia vrážd však mohli byť lepšie. 65/100 ()

Dannysek4U 

všetky recenzie používateľa

Tak moc to mohlo bejt pekny, tech napadu jako napriklad finalni souboj v bazene, to relativne novy prostredi... a pritom je to tak nehorazna sracka plna nelogicnosti a kiksu. To by jeden brecel. Hodne tady lidi pisou, ze ve svym zanru nadprumer - boha, v jakym zanru? Vzdyt tady se patla vsechno dohromady a nakonec je z toho zemlovka jak svin. Sladka, slana, kysela i horka, proste k nesezrani :o( ()

Reklama

TheDon 

všetky recenzie používateľa

Obsazení docela hvězdný, Slater, Kilmer a můj oblíbenej LL Cool J. Jako thriller to fungovalo velice málo, ale jako podařená kriminálka docela solidně. Dobrá zápletka, dobrej casting, velice zajímavý smrti (kupodivu i nějakej ten gore) a takovej zlehka předvídatelnej konec. Na to že je to deset let starej film, tak některý dnešní rádoby thrillery si k tomu ani nečuchnou. Slabší čtyři. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Lovcov myšlienok som videl tesne po Útoku z hlbín, takže som už bol správne Harlinovsky naladený. Triler je to dobrý, ale na to, aby ste dokázali upútať v tomto populárnom žánri, kde už divák videl všetko a je pripravený na akýkoľvek šokujúci zvrat, vám nestačí ani takéto cool obsadenie, ak nemáte nejaké skryté eso v rukáve, po ktorom divákovi spadne sánka. Lovcom toto tiež chýba, ale na sobotný neskorý večer je to fajn. ()

fallangell 

všetky recenzie používateľa

Tomuhle nametu by sluselo spis serialove podani, i ten strih by tomu odpovidal. Ale zbesile zabijeni skupiny agentu FBI, mezi kterymi je jeden vetsi posuk nez ten druhy, kdy vlastne o nic nejde, jelikoz je uplne jedno kdo prezije. Vam k srdci moc nepriroste a kratka stopaz tohoto filmu se tak stava strasne dlouhou. ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (25)

  • Veľká časť filmu sa natáčala na mieste, kde sa cvičí holandská poriadková polícia (Mobiele Eenheid). Je to falošná dedina, kde sa simulujú nepokoje. (Arsenal83)
  • Renny Harlin film niekoľkokrát upravil a prerobil. Harlin povedal: "Thrillery sa vo veľkej miere spoliehajú na tempo a niekedy nájdenie správneho načasovania a interpunkcie v scéne si môže vyžadovať niekoľko pokusov." (Arsenal83)
  • Herci sa stretli s personálom FBI a pre svoje úlohy absolvovali vojenský výcvik v oblasti zbraní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama