Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prišla jar a zvieratká sa prebrali zo zimného spánku. Zisťujú, že uprostred ich domova zrazu vyrástla vysoká zelená vec - živý plot. Medvedík čistotný menom RJ sa postaví na čelo zvieratiek ktoré sa rozhodnú svet „Za plotom“ preskúmať, čo samo o sebe spôsobí rad napínavých a zábavných momentov. (TV Markíza)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (496)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Ďaľší animovaný film a zasa to isté. Partia zvieracích hrdinov s ľudskými vlastnosťami sa snaží zabaviť predovšetkým najmenších divákov. Trocha poučenia, nadmiera bláznivého pobehovania, zopár vtipov pre zasmiatie, sem tam nejaká parafráza, ale hlavne profesionálne 3D animácie. Nie je to špatné, no už to na mňa prestáva fungovať. Farebný svet rodinných animákov akosi začína šednúť. *** ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„My jeme, aby sme žili, ale oni žijú, aby jedli.“ DreamWorks doteraz napriek výbornému (prvému a sčasti aj durhému) SHREKOVI len prešľapoval na mieste (otravne pop-kultúrne PRÍBEH ŽRALOKA a MADAGASCAR boli v lepšom prípade priemerné). ZA PLOTOM je vítaná zmena k lepšiemu a to hlavne vďaka "poriadnemu" scenáru (konečne postavičky nudne necitujú slávnejšie filmy, ale rozprávajú samé za seba). Nad niektorými úžasnými nápadmi (zastavenie Zeme) zostáva rozum stáť. Pekná a svieža farebná animácia, svižné dialógy, podarené postavičky. Toto ma bavilo. Škoda, že v DreamWorks tak málo experimentujú a spoliehajú sa skôr na blbosti typu SHREK 3. ()

Reklama

DaViD´82 

všetky recenzie používateľa

Na áčkový animák to dost zaostává po technické stránce, dějově také žádný zázrak, postavy nejsou zajímavé a jedna je dokonce k nesnesení (a paradoxně je nakonec aktérem nejlepší scénky z celého snímku) - ovšem díky krátké stopáži a slušnému tempu se na to dá dobře dívat. Škoda, že celkové ladění je spíše na menší publikum, protože těch pár dospěláckých vtípků je to nejlepší co Za plotem nabízí. ()

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Noaco...mě se to líbí...Je to dementní??Je to bez vtipu a nápadu? Pusttě si novodobého Loraxe a tohle je uplně perfektní stará klasika mezi animáčema(s nadsázkou).Můžu ho vidět pořád podobně jako Madagascar a tlemím se jako malé dítě.Není nic co by mě tak oslovilo a pohltilo zároveň.Třešničkou na dortu jsou perfektní animace,maličká veverka a luxusně autenticky zanimovaní lidé se svými náladami a přemrštěnými reakcemi. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

V roku 2006, keď som bol na tom v lete v kine, po celom dni na zlatých pieskoch, bol tento filmík pre mňa nadmieru dobrou zábavou. Vydarených fórikov bolo viac, ako je obvyklé aj na Dreamworks. Dnes, keď už som starší, by som znovu do toho nešiel. To ale neznamená, že budem kvôli tomu znižovať hodnotenie. Dreamworks prácou pre staršie publikum začali a skončili dvoma Shrekmi. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (16)

  • RJ v jednu chvíli řekne: „My jíme, abychom žili, ale oni žijou, aby jedli!“ To je narážka na Sokrátesovu hlášku: „Nežijeme, abychom jedli, ale jíme, abychom žili.“ (Krop)
  • 237členný štáb pracoval na filmu více než 3 roky. (Karlos80)
  • Adaptace známého komiksového stripu vydělala během prvního severoamerického víkendu (19.–21. 5. 2006) 38,4 mil. amerických dolarů. Celkový hrubý výdělek v domovských kinech nakonec byl 155 milionů, ten celosvětový pak 339,8 mil. (imro)

Reklama

Reklama