Reklama

Reklama

Grand Tour

(relácia)
  • Veľká Británia The Grand Tour
Trailer

Série(6) / Epizódy(46)

Nová automobilová šou je neoficiálnym pokračovaním série Top Gear s jej bývalým tímom v zložení Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Známa trojica cestuje po celom svete, testuje a recenzuje extrémne športové automobily, absolvuje rôzne motoristické výzvy, súťaže a preteky, prekvapí celebritnými hosťami a talkšou v putovnom štúdiu, pričom každú epizódu nakrúti na inom mieste a v inej krajine – v obrovskom putovnom stane. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa smarkus k tomuto seriálu (2)

Carnage a Trois (2021) (S04E04) 

ano bolo to už videné v Top Geare a áno bolo to zábavné. Napriek už recyklovanému obsahu ma to pobavilo viac ako predošlý diel...dúfam že situácia im dovolí natočiť poriadny diel ()

Jedna na cestu (2024) (S06E01) 

Čo viac ešte dodať? Bola to úžasná, zábavná jazda, ktorá ukázala kus sveta. Videl som časti sveta predvedené reálnejšie ako rôzne dokumenty. Preteky a nápady, ktoré by ma nikdy nenapadli. Situácie pri ktorých išlo o život ale trio to vždy zvládlo. Taktiež cením, že po Top Geare neskončili lebo ako je vidieť, ukázali že ešte majú pár es v rukáve. Na konci ma to dojalo, že to končí po takej dlhej dobe. Pamätám si ako som videl nejaké časti na Prima Cool a okamžite ma to oslovilo. Ten britský humor bez servítok ma veľmi bavil. Budete žiť ďalej, pretože špeciály a iné zaujímavé časti sú u mňa on repeat. Na záver jedno veľké ĎAKUJEM za hodiny zábavy, teraz keď to píšem ma to stále dojíma :))) ()

Súvisiace novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (viac)

Reklama

Reklama