Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Roky randenia, blbnutia na zoznamkách a je to stále rovnaké. Kretén strieda kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a jej ďalšie rande na inzerát s tvárou Lukáša Pavláska sa rýchlo zaradí do jej zložky katastrof a kreténov. Podobný zoznam otrasných schôdzok postupne rozširujú aj ďalšie postavy. Zozn@mka je totiž komédia o mužoch, ženách a zaujímavom fenoméne doby - internetovej zoznamke. A samozrejme o tom, o všetko sa na takom rande naslepo môže stať. Ale pozor, v rybníku hľadajúcich sa môže objaviť dravá šťuka. Jiří Langmajer ako šéf zoznamky čelí sťažnostiam nespokojných dám. V mene firmy a v mene príležitosti, ktorá robí zlodeja, musí ukázať, že chlapi nie sú iba idioti. S šarmom a roztomilosťou slávneho filmového Kristiána vyráža na schôdzky s klientkami. Vyzbrojený informáciami z ich dotazníkov vystupuje ako muž ich snov. Po niekoľkých naplnených schôdzkach však bez stopy zmizne. Pravda je taká, že on manželku nehľadá, on už doma jednu má. A tá má zas kamarátku a tá hľadá na zoznamke a tú Jiří Langmajer aj zvedie. Sľučka okolo záletníka sa začína sťahovať a vo vzduchu visí spoločný ženský sľub, že pomsta bude sladká... (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (5)

Trailer

Recenzie (279)

kocik1 

všetky recenzie používateľa

Hloupý a jednoduchý soubor scének, které mě na začátku, jak zdráhavě přiznávám, docela pobavily. Jenže postaru se žít nedá, jak říká jedna moje kolegyně. No a já dodávám, že pár zábavných scének celý film opravdu neutáhne a zhruba v okamžiku, kdy se ztrácí nadhled a lehká karikatura, míříme snad až zbytečně příliš přímočaře k hnojišti českého filmu. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,VŠICHNI CHLAPI JSOU STEJNÍ. SMIŘ SE S TÍM A BUDEŠ ŠŤASTNÁ...“ /// Ale kdeže… takhle ani náhodou dno českýho filmu nevypadá! Jde spíš o to, jak nevážně jste schopni polemizovat o stavu nezadanejch ženskejch v našich končinách a smířit se s výsledkem, že chlapi jsou hovada. Jistě, nechyběj občasný nejapný exhibice, ale pozitivum, že to nenudí, spolu s československým soundtrackem a všudy přítomným product placementem je přebouchá. Prostě taková rychlovka na hoďku a půl (a už mi kurva nevolej!). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že každý zboží má svýho kupce. 2.) Vystresuje mě jedině stařecká bradavice. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

TominoLa odpad!

všetky recenzie používateľa

To jsem si zase jednou dal. Měl jsem chuť si pustit něco lehčího a bez titulků. Dostal jsem 90 minut bolesti. Ani jsem nemusel být věštec a bylo mi jasné, že tohle nemohl natočit chlap. Něco tak špatného ano, ale tohle? To určitě NE! Paní scénaristka, režisérka je asi moc zoufalá a asi po všech těch seznamkách má i hodně špatnou zkušenost. Tak se rozhodla, že o tom udělá film (zda to byla komedie tak jsem se opravdu nezasmál ani jednou). Role byla od začátku jasná pro Jiřího Langmajera, kterého jako zbožňovala v "Copak je to za vojáka?". Pak zbývalo obsadit Adélu Gondíkovou, aby přišlo alespoň pár lidí co se zajímá o bulvár. Ještě, že mě to stálo jen čas a ne peníze. ()

Kacitr odpad!

všetky recenzie používateľa

Bez příběhu, bez šťávy, bez ničeho. Okatý product placement a ani těm hercům to nejde. Příběh má v sobě děr víc jak rybářské sítě. Opravdu se Hedvika nikdy dřív nepotkala s manželem své velmi dobré kamarádky? S tímhle na mě nechoďte. Bylo by toho víc, ale jsem z toho filmu tak otrávená, že asi stačí. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Kdybych to chtěl napsat hnusně a zkratkovitě, napíšu: "Film o blbkách pro blbky." Přesně ten konzumně pozlátkově naprosto prázdný film, naprosto nepředstavitelný a nerealistický, odehrávající se spíše v myslích určitých lidí než ve skutečném světě, obsazený ne podle hereckého umu, ale podle ksichtu. Film, který se nedá brát ani jako karikatura. Přesto film, který vás rozesměje, i když možná z jiných důvodů než měl v plánu. Vždycky jsem měl rád a hrozně se mi líbila Zuzana Kajnarová, faktem je, že po tomhle filmu to trochu kleslo. Ale Vondráček pobavil. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (13)

  • Trailer k filmu musel být smazán a nahrazen ukázkámi z filmu, protože producenti netušili, že i za hudbu v upoutávce se musí platit. (Pierre)
  • Režisérka o filme povedala: "Vôbec som nevedela, ako má scenár vyzerať. Až keď bol na svete a v knižnici som náhodou objavila knižku Škola filmovania, zistila som, že som ho celý intuitívne napísala správne." [iDnes.cz] (Raccoon.city)

Reklama

Reklama