Reklama

Reklama

Môj tajný život

  • Česko Wakefield (viac)
Trailer 1

Ako by vyzeral váš život bez vás? Howard Wakefield (Bryan Cranston) je na prvý pohľad stelesnením úspechu. Má milujúcu ženu Dianu (Jennifer Garner) a dve dcéry, prestížnu prácu právnika z Manhattanu a pohodlný dom na predmestí. Napriek tomu sa ale vo vnútri dusí. Jedného dňa sa v ňom niečo zlomí a Howard sa ukryje v podkroví svojej garáže. Jeho rodina pátra po tom, čo sa s ním stalo, a on ich pozoruje z protiľahlého okna – špehuje svoj vlastný život ako niekto cudzí. Keď sa jeho dobrovoľná izolácia pretiahne dlhšie, než plánoval, Howard začne rozmýšľať o tom, či je vôbec ešte možné vrátiť sa a žiť rovnako ako predtým... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (77)

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Výtečný Brian Cranston v komorním dramatu, které nám za doprovodu myšlenek, pohnutek a osobitého humoru hlavního hrdiny poodhaluje filosofickou roušku jeho doposud prožitého života. Snímek Wakefield Vás zaujme již na samotném začátku, kdy skrze pomalejší tempo a hypnotický soundtrack začne prostupovat solidně načrtaná atmosféra. Bohužel, toto všechno poměrně dosti sráží občasná hluchá místa a finále, které je jedno velké zklamání. Nejsem asi jediný, kdo čekal zkrátka "něco víc". Avšak i navzdory tomuto všemu jsem se snímkem Wakefield v rámci možností spokojen a doufám, že Brian Cranston si i nadále bude vybírat podobné zajímavé projekty. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

HBO má dar na zajímavé scénáře, do kterých umí obsadit jednu zásadní hvězdu, která si svojí roli pokaždé užije. V tomto případě září Bryan Cranston. Jeho postava a hlasité rozmýšlení nad životem nemá chybu. Strašně se mi ten nápad líbil. Tak moc, že nebýt useknutého závěru, skončil bych klidně u páté hvězdy. Koho kdy nenapadlo celý život hodit za hlavu, odklidit se do kouta a pozorovat, jak žije okolí bez nás samotných? Takhle ale naprosto chápu, proč tu řada diváků film tak srazilo. Film většinou funguje tak, že spěje k samotnému závěru, ve kterém se divák dočká rozuzlení. Tady je ale zásadní to, co se děje v průběhu filmu (hlavně tedy myšlenkové pochody hlavní postavy) a závěr je jenom takový důsledek, který pro film nemá žádný význam…ale všichni na něj čekáme a v něco doufáme. Marně. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Pri tomto filme som si tak perfektne pospal, že ho určite odporúčam. Nie žeby to bolo nudné, len je to proste desná pičovina, ktorá si nezaslúži plnú pozornosť. One man show, so všetkými jeho vnútornými monológmi, prerodmi, myšlienkami, keksami a chujovinami len preto, aby zistil, že je úplny čurák a v závere sa vrátil vo veľkom štýle. Niekto tam potreboval ešte minútu navyše na vysvetlenie, ja nie, vsjo jasno. Nešlo o to, ako by ho prijali, ale o to, že to v sebe našiel, prekonal sa a odhodlal sa vstúpiť do tých dverí. No ale aby sme agóniu viac nepreťahovali, Garnerka mala asi najmenej textu v živote, Cranstona som mohol jebať a celé je to tak natočené, že kľudne môžte vidieť začiatok a koniec, stred prespať a o nič neprídete. 1 z 5 ()

Charlie84 

všetky recenzie používateľa

What the f...??? Bryan Cranston vyleze na půdu, aby šmíroval svoji rodinu, rozmlouval s postiženýma dětma a ve volných chvílích zápasil s dalšími (skutečnými) bezdomovci a Rusy o časáky z popelnic. To vše, aby po roce z půdy zase sešel a...what the f...? K dovršení (filmové) tragedie chybí snad jen úvodní "inspired by true ivents.." Být to zajímavěji natočené, méně divadelní, kratší a...spousta dalších věcí...ale takhle fakt NE. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek "Wakefield" stojí na skvělém hereckém výkonu a na samotném nápadu. Bryan Cranston opět dokazuje, že se stal jedním z nejschopnějších herců současnosti, i když už je mu lehce přes šedesát let. Nápad samotný dovede zaujmout, a to i proto, že je přetaven do snímku, který nenudí. Závěr považuji za odvážný a dobrý tah. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Kalifornii a trvalo iba 20 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama