Reklama

Reklama

Môj tajný život

  • Česko Wakefield (viac)
Trailer 1

Ako by vyzeral váš život bez vás? Howard Wakefield (Bryan Cranston) je na prvý pohľad stelesnením úspechu. Má milujúcu ženu Dianu (Jennifer Garner) a dve dcéry, prestížnu prácu právnika z Manhattanu a pohodlný dom na predmestí. Napriek tomu sa ale vo vnútri dusí. Jedného dňa sa v ňom niečo zlomí a Howard sa ukryje v podkroví svojej garáže. Jeho rodina pátra po tom, čo sa s ním stalo, a on ich pozoruje z protiľahlého okna – špehuje svoj vlastný život ako niekto cudzí. Keď sa jeho dobrovoľná izolácia pretiahne dlhšie, než plánoval, Howard začne rozmýšľať o tom, či je vôbec ešte možné vrátiť sa a žiť rovnako ako predtým... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (77)

Ivoshek 

všetky recenzie používateľa

Je vtipný, že tenhle film je natočený podle povídky z půlky 19. století. Očividně se některé věci zas až tak moc nemění. Chlápek, úspěšný, s pěkným baráčkem, krásnou ženou a dětmi, ale uzavřený ve stereotypu tak dlouho přemýšlí, jaké by bylo z toho zdrhnout, až z toho zdrhne. A současně pozoruje, co to udělá. Hodně mě bavily jeho komentáře a domýšlení si vět při odezírání ze rtů a taky ten bezdomovecký lifestyle, ke kterému ho to nutně vede. Snad jen ten konec bych si představoval trochu uzavřenější, ale co už. ()

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Největší filmový podvod od... nevimčeho. Into the wild přetransformovaný do Into the garage s Heisenbergem, kterýho už nebavil konvenční život manžela od bývalé tanečnice s tváří (a tělem) Jennifer Garner a dvou dcer, takže se odstěhoval zhruba pět metrů od baráku a začal žít jako bezďák. A proč podvod? Na to přijdete, až si tuhle podivnou charakterovou studii nesympatickýho, arogantního a vyloženě zlýho chlapa pustíte. Kvalitních 8/10 ()

Reklama

SatyR.film 

všetky recenzie používateľa

Stroskotanec vo vlastnom dome, či vlastne garáži. Má čo chce. Nádhernú ženu na ktorú žiarli viac než je normálne, veď keď sa vidí v zrkadle tak aj musí, až mu jedného dňa z toho prepne a začne žiť inkognito samotársky voyersky. Samota bez povinností spôsobuje veľa voľného času, a vtedy má človek viac možnosti rozmýšľať a takto plynie aj celý film. Nekonečné úvahy, monológy, varianty čo sa môže stať, špehovanie a nepodarený záver, to všetko vás v tomto snímku čaká. Za pozretie stoji, no nie je pre každého. 3* ()

venison 

všetky recenzie používateľa

Velmi originální oneman show. Drama o člověku, který má v životě všechno a přesto se v něm necítí komfortně. Námět je naprosto top, ale zpracování má pár hluchých míst, kdy jsem kapku ztrácela pozornost. Možná by tomu slušela o 20 minut kratší stopáž. Zas na druhou stranu závěr je na můj vkus příliš otevřený. Myslím, že by tomu slušelo ukázat ještě kousek navíc. Super HBO počin s výborným Bryanem Cranstonem. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"OH, GOD, I WISH I HAD A HIGH-POWERED RIFLE RIGHT NOW." --------- Skvelý Cranston o pocitoch, hlbokých úvahách, životných otázkach a objavovaní seba samého. Problém je však ten, mimo iného, že počas celého filmu sa buduje nejaké to napätie, veľké prípravy na vyvrcholenie a keď už konečne prišlo, tak vlastne neprišlo. Záver bol totálne sklamanie, ktoré by zrejme nemuselo byť, ak by trvalo čo i len o minútku dlhšie a dalo aspoň malinký náznak toho, akým smerom sa ich život bude ďalej uberať. Nuž, čo sa dá robiť. PS: Jennifer Garner - ooooooooohhhhhhhhh damn! ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Kalifornii a trvalo iba 20 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama