Reklama

Reklama

Logan Lucky: Miliónová lúpež

  • Česko Loganovi parťáci (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bratia Loganovci žijú v úplnom zapadákove. Nemajú peniaze, nemajú prácu a na krku majú rodinnú tradíciu smoliarov a „looserov", ktorá sa s nimi vlečie už takmer sto rokov. Meno Logan je v tomto kraji synonymom prehry. Jimmy Logan sa rozhodne konečne zatočiť kolesom šťastia a ukradnúť 14 miliónov dolárov počas najväčšieho a najslávnejšieho automobilového závodu v Amerike. To je slušná suma peňazí, a preto potrebuje do partie svojho brata s jednou rukou, no zároveň musí dostať z väzenia miestneho odborníka na lúpeže každého druhu a zohnať ďalších pomocníkov. Vyzerá to ako úplne šialený nápad, ale výhodou natvrdlých zlodejov je to, že všetci si myslia, že sú natvrdlí.. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (375)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Chvilku jsem si myslel, že to točil Jarolím, protože obsazení tady připomíná jeho hledání sestavy v kvalifikaci o mistrovství světa. Čáning mi přišel celkem fajn, Adam zabržděnej, Daniel výbornej, Hilary zbytečná, Kejtý Holmsová bez formy a na Rajly se aspoň dobře koukalo, když už nic jinýho. Rozháranýmu mančaftu se snaží pomáhat docela zajímavá strategie "když nevíš co s dějem, tak překvap", jenže výsledek je takovej, že by to tak tak stačilo na českou ligu. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Išiel som na to zle. Myslel som si, že režisér Soderbergh vzkriesi Dannyho jedenástku, a len ju dá do vidieckeho šatu. Bol to omyl, hoci určité paralely sú zjavné ( hudobná zložka aj teraz dynamizuje príbeh, nápaditý strih ). Logan Lucky si ide svojou cestou, má svoj vnútorný príbeh, zaujímavú zápletku a vcelku slušný herecký ansámbl. Náramne dobre sa narába s humorom, ktorý je niekedy sofistikovaný, inokedy mu divák úplne prepadne. Snímok patrí do lepšieho priemeru a ako oddychovka poteší. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $29miliónovTržby USA $27,780,977Tržby Celosvetovo $45,139,472Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Bez skropulí tu máme Dannyho "zlodejskú" jedenástku po 4-krát! V podstate sa len Soderbergh vrátil k tomu čo mu sedí najviac a čo asi má rád. Vychtračelí príbeh plný známych tvári, heftov, blafov. Snaží sa ale už moc čím nemá prekvapiť. Katie Holmes je troška s tou kostnatou tvárou ako strašiak, sakra to tak zostarla. /60%/ ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Typický příklad toho, jak dokáže špatný přívěs dokonale odpudit. Podle něj to totiž vypadalo jako retardovaná kokotmédie pro lopaty, osazená navíc ke vší té tuposti slizkým prkenným vypleštěncem s downovým syndromem – Čuníkem Tatůmem, a ultratrapně vypadajícím kysličníkovým Pseudobondem. Na výstrahy nedbaje jsem na to dost znechuceně včera poklikal, abych si po projekci zchladil péro pohrdavým zvratkem, a ejhle! Ona se z toho nakonec vysvrbila vcelku sofistikovaná kokotmédie o lopatách, které až takovými lopatami nebyly, když dokázaly vyfotosyntetizovat poměrně fikanou a zábavnou rozkrádačku. Agent Nulanulaprasečí xicht tolik tragický rozhodně nebyl, jen ten neherecký mongoloidní rypák se jako obvykle nevysvrbil nijak a kapku to celé kazil. Avšak toporný down netoporný nedown, bavilo mě to daleko víc než Štefanovi dřívější Klůnyho manekýni. ()

Morien 

všetky recenzie používateľa

-"We're living with the Lord now. Which means on the light side of the raw." Nikdy bych nevěřila, že Channing Tatum a Adam Driver by mohli být přesvědčivými bratry, a ono jo. Bohužel je ale celý film až na drobné ostrůvky vtipnosti jakýsi nemastný a neslaný, úplně to do sebe nezapadá, a nejspíš proto film jen tak prošuměl a vyšuměl bez povšimnutí. Například po celém představovacím medajlonku Sebastiana Stana jsem předpokládala, že se s jeho postavou bude ještě nějak hrát... a ono ne, jenom to tam prostě bylo, protože humor asi? Nebo výplň času, nebo to mělo odvést pozornost publika (od čeho?), nebo došlo k vystřižení materiálu, který by vše předchozí zužitkoval? No zkrátka pár pěkných absurdních rozhovorů (vyjednávání o The Winds of Winter rulez) funkční film nedělá. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (11)

  • Zane Stoddard, viceprezident NASCARU pre zábavný marketing a výkonný producent filmu v jednej osobe, ponúkol filmu plnú podporu, keď ho Channing Tatum (Jimmy Logan) a režisér Soderbergh navštívili v losangelskej kancelárii a priniesli mu projekt ukázať. Niekoľko pretekárov NASCARU má dokonca vo filme epizódne role. Ryan Blaney hrá poštára, Brad Keselowski a Joey Logano zas ochranku na závodnej dráhe, Carl Edwards je príslušníkom západo - virginskej polície, Kyle Busch hrá diaľničného policajta a Kyle Larson šoféra limuzíny. (classic)
  • Ve filmu několikrát zazní píseň „Take Me Home, Country Roads“ od Johna Denvera. (BMW12)

Reklama

Reklama