Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (195)

#47 

všetky recenzie používateľa

Standartní únosový akčňák na způsob Segalova Přepadení 2...kterému bohužel řada scénáristických úletů (Biologická zbraň, která je v podstatě k ničemu, "náhodně" nalezená láska jednoho z cestujících, "nejhlídanější hranice ve východní Evropě mezi Rakouskem a Slovenskem", které navíc vypadá jako jedna z nejdrsnějších postsovětských republik) a také triky nehodné 21. století značně kazí celkový dojem. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Superlacna kopia Under Siege 2. Film tak mizerny, ze je to neskutocna sranda. Slovenski teroristi, nahanacka v Bratislave natocena v Rumunsku, velkolepe výbuchy TT modelov vlacikov a kopa dalsich neuveritelnych scen. Moje obrovske guilty pleasure. To proste musite vidiet. Edit: Vdaka redabingu s Pomejem som si to po rokoch znova pozrel a tentokrat mi to uz ani nepripadalo vtipne. Imbecilne vystavana zapletka skôr nastve ako pobavi. Vsetky akcne sceny su zostrihane tak zbesilo az su neprehladne podobne ako akcia vo filmoch sucasneho najhorsieho akcneho rezisera Megatona. Ako pokazena ceresnicka na torte tu otravuje svojimi hereckymi kreaciami aj neznesitelny mlady Van Damme. Takze tu jednu hviezdicku nakoniec nechavam vdaka slusnemu poctu akcnych scen. Sice su mizerne zostrihane, obcas maju triky uplne k smiechu, ale oproti sucasnym extremne podfinancovanym filmom Van Damma a spol. su stale relativne velkolepe. 1/10. ()

Reklama

igi B. odpad!

všetky recenzie používateľa

On to o téhle pitomosti vlastně všechno velmi výstižně už ve svém komentáři řekl -choze- a tak je škoda času více nad tím ztrácet slov... :-) No, já mu jenom ještě odpovím na tu jeho otázku "Proč?" - - - No přece proto, aby nováci a prímáci a jiní takoví trumberové všehomíra měli na co koukat do těch tele(cích) bedýnek za svých marných večerů s pivem a brambůrky, když zrovna nedávají nějakej ten (zásadní ;-) ser ri(tu)ál a taky aby ten >skvělý< "Filmag" z Řitky měl čím zaplácnout ty své finty se dvěma >dvd zdarma< k jejich plytkému řiťnímu plátku, který místo kritického filmového magazínu je jen marketingovým přívažkem jednoho (dle všem dostupných informací o ediční filozofii) pofiderního šméčkového vydavatelství... :o)) Howgh! ()

koba odpad!

všetky recenzie používateľa

Chcete vidieť slovenských vojakov v ruských maskáčoch a kečupovo-červených baretoch? Chcete vidieť ako ich rozmláti "nenápadná zlodejka" a ukradne im biologickú zbraň? Chcete vidieť, ako ju zachráni expert Jacques Kristoff a rozstrieľa pritom polovicu Bratislavy? A chcete vidieť ako spolu prejdú cez "najstráženejšiu hranicu východného bloku" (slovensko-rakúsku)? Toto je iba úvod tohto jedinečného filmu, ktorý si nesmiete nechať ujsť! Ak by niekto mal pochybnosti, rok výroby je naozaj 2002. ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Stupidne cecko, v ktorom je takmer vsetko spatne : rezia, scenar, katastrofalne herecke vykony a dementne akcne sceny. JCVD asi dosli napady so scenarom, lebo pri pozerani filmu som mal miestami pocit, ze JCVD poprosil miestneho zdrogovaneho simpanza s pokrocilym stupnom mentalnej retardacie, aby mu napisal scenar. 0 %. Jeden z najhorsich filmov tohto herca, ak nie najhorsi. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (11)

  • Časť filmu sa natáčala aj na území Slovenskej republiky. (YoZo8)
  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)
  • Jean-Claude Van Damme si v poslední kaskadérské scéně při pokusu strhnout kaskadéra dolů zlomil ruku. (ČSFD)

Reklama

Reklama