Reklama

Reklama

Princ Krasoň

  • Česko Princ Krasoň (viac)
Trailer 4

VOD (1)

Čo majú spoločné Snehulienka, Šípková Ruženka či Popoluška? Všetky sú zaľúbené do Princa Krasoňa. Ešte keď bol malý chlapček,  zlomyseľne ho zakliala zlá kráľovná. Odvtedy sa do neho každé dievča v kráľovstve beznádejne zaľúbi. Aby prelomil kliatbu a našiel pravú lásku, vydá sa na dobrodružnú cestu. Spoločnosť mu robí neznámy cudzinec Lenny o ktorom ani netuší, že to v skutočnosti dievča Lenore, prezlečené za chlapca a jediné dievča v krajine na ktorú kliatba neplatí. Rozprávka od tvorcov Shrek prinesie vtipný príbeh pre celú rodinu o odvážnych a správnych rozhodnutiach či pravej láske. (Continental Film)

(viac)

Diskusia

Madhuri

Madhuri (hodnotenie, recenzie)

No, animace mi přijde slabší, příběh lehce wtf (každopádně ne až tak) a ducha shreka tam cítím...Ale jo, vidět to asi chci...Jen aby to nedopadlo tak, že tam narvou tunu známých zpěvaček/zpěváků ale dohromady to nebude stát za nic...

mima33

mima33 (hodnotenie, recenzie)

TheSlezy

A pesnička sa volá Trophy Boy a napísal ju spevák skupiny The Fall Out Boy. Okrem toho ešte Sia napísala pre animák ďalšie dve skladby: Magical a Balladino.

TheSlezy

TheSlezy (hodnotenie, recenzie)

Chystá se hvězdná spolupráce na songu pro nový animák!

Na společném songu pro animovaný film Charming, který má mít premiéru letos, pracuje hned trojice známých zpěvaček: Avril Lavigne, Demi Lovato a Ashley Tisdale!

na príspevok reagoval mima33

Reklama

Reklama