Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ako sa po rozvode dostať opäť do formy? Mladú americkú spisovateľku Diane Laneovú pozve priateľka na desať dní do slnečného Talianska, aby sa rozptýlila. Toskánska krajina a jej obyvatelia ju očaria natoľko, že sa tam rozhodne kúpiť schátranú vilu. Začína sa dobrodružstvo, ktoré zmení jej život a naplní ho neočakávaným prekvapením, priateľstvom a láskou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (118)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ani nie romantická komédia ako skôr romantická rozprávočka pre malých a veľkých, príbehovo plná sladkej cukrovej vaty a zmrzliny. Aj napriek tomu však musím uznať, že sa mi na to pozeralo celkom príjemne, čas mi ubehol ani neviem ako. Réžia spolu so scenárom tu vyťažili z minima maximum. 65/100 ()

k212 

všetky recenzie používateľa

Tento hybrid mezi komedií a dramatem mi učaroval. Prostě mě ovanulo kouzlo Toskánska, tak to je. A děj, který se v základní konstrukci může zdát klišovitý, na sebe vrství zajímavé postřehy a hlášky. Hudební doprovod je milý a nevtíravý, herecké tváře vcelku neokoukané, výkony příjemně civilní. Tak proč ne, když chcete porci optimismu, pusťte si to! ()

Reklama

Violeta 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoct, pro mě to nemělo nejmenší chybu.. Dát si to takhle v neděli, místo vytírání a žehlení zaparkovat v křesle a dívat se na milý, obyčejně neobyčejný lidský příběh, bez násilí, intrik a speciálních efektů, snít o vile v Toskánsku, úžasném italském temperamentu, o tom od našeho naprosto odlišném způsobu žití, o "beruškách", o pomíjivosti a jedinečnosti okamžiků a zážitků.. Hmmmmm, nečekaně neobyčejné a okouzlující. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Stoprocentně účinný navozovač dobré nálady, pohody a odvahy k radikálním rozhodnutím.. :-)) romantické, milé, úsměvné, i lehounce dojemné.... co zpříjemní zimní večer, a to nejěn těm, kteří milují sluncem prozářenou pohodu nebo se chystají k radikálním změně svého života... a Diana Lane je kočka.. :-) ()

meave 

všetky recenzie používateľa

Farebné kamienky v modrej vázičke. Slnečnice tancujúce po poli. Srdce plné sĺz plávajúce vo fontáne nádeje aj oranžový západ slnka. Všetky farby sveta v príbehu, kde sa nádej strieda so smútkom, ktorý má farbu dúhy. Čierna sa minula na kolajnice, ktoré postavili cez vysoké hory v čase, keď ešte nebol vlak, čo by po nich prešiel - pretože vedeli, že raz taký vlak príde. To je hlavné posolstvo tohoto príbehu pre všetkých, čo pocítili stratu človeka tak, že ani nevedeli, ako majú ďalej dýchať. To všetko preto, že cez slzy člověk vidí iba kúsok pred seba a neverí, že práve za tým ho čaká niečo úžasné. Tiež preto, že keď niečo skutočne chceme, tak sa nám to splní. Možno inak, ako očakávame, ale kto už by presne chcel vedieť čo presne to bude? Keď je za oknom šedivo a životu chýba farba, je tento film tým pravým melancholickým a úžasne farebným spoločníkom. ()

Galéria (61)

Zaujímavosti (13)

  • „Nemecký pár“, ktorý sa pokúša kúpiť Bramasole, keď sa na scéne objaví hlavná postava, bol v nemeckom dabingu filmu upravený na francúzsky pár. (Arsenal83)
  • Scéna, kdy Frances (Diane Lane) odjede s Marcellem (Raoul Bova) za jeho příbuznými, se odehrává ve skutečnosti v malebném městečku Amalfi nedaleko Neapole. Toto město je mimo jiné proslulé rodinným výrobcem místního nápoje Limoncello z vlastních sadů citronovníků na kopcích nad městem. (sinjakupre)
  • Režisér Audrey Wells chcel do filmu obsadiť skutočných poľských hercov, ktorí by si zahrali prisťahovaleckých poľských robotníkov, ale nepodarilo sa mu to pre problémy a meškania pri získavaní pracovných víz pre poľských hercov od talianskej vlády. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené