Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Yassinove štúdium architektúry v Paríži sa zložila celá dedina. Je šikovný, má talent a raz na neho budú všetci určite pyšní. Leží pred ním skvelá budúcnosť. Presne dovtedy, keď „prepadne“ na skúške a spolu s ňou zmizne v nenávratne i jeho študentské vízum. Musí sa rýchlo s niekým oženiť. Mladá krásavica chce ale dosť peňazí a stará susedka trvá na manželských povinnostiach, obe navyše chcú zaplatiť vopred. Zúfalá situácia si žiada zodpovedajúce riešenie a Yassin si preto vezme. . . svojho najlepšieho kamaráta. Svadba len tak na oko vyzerá ako elegantné riešenie na jedno popoludnie. Lenže všetko zamotá prísny úradník odhodlaný za každú cenu dokázať, že ide o podvod. Chlapci preto naozaj musia začať žiť spolu ako pár. Do toho však príde veľmi tradične založená mamička, jeden z kamošov má snúbenicu, druhý sa zamiluje a nebezpečný gauner z predmestia im začne dvoriť, pretože on je naozaj gay. Pre každého z nich majú iný príbeh, a keď predvádzate toľko rôznych životov naraz, začínate nabaľovať katastrofy. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (89)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Musím dať plnú paľbu, lebo toto bola jedna z najlepších komédií tohto roka pre mňa. Fakt bláznivo zábavný kúsok s množstvom absurdných situácií, ktoré boli možno absolútnym klišé, ale boli natočené tak skvelo a hlavne s nadhľadom, že moja nálada sa razom obrátila o 180 stupňov. Takisto výber hercov mi maximálne sadol a s tým Tarekom by som normálne chcel byť kamarát. Proste za mňa a moju polovičku maximálna spokojnosť a verím, že Francúzi prídu s ďalším takýmto skvostom. 85 % ()

mac000 

všetky recenzie používateľa

Tak pánové Boudlali a Lacheau jsou dvojka, co spolu natáčejí řadu komedií a střídavě je režíruje jeden nebo druhý. Já je spolu viděl v této taškařici poprvé. Sice je tu několik klišé, vše směřuje k nevyhnutelnému happy endu, ale současně řada dobrých hlášek a neotřelá situační komika, v niž jsou oba hlavní herci překvapivě dobří. Některé epizodní postavičky (podezíravý imigrační úředník, místní mafián se "zlým" psem) utkví v paměti, ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Boudali-Lacheau řádí už po čtvrté a je to opět skvělá zábava. Tentokrát se režie chopil Boudali, který se s tím sice porval slušně, ale Lacheau mi příjde zručnější ( Babysitting 1-2 i Alibi na klíč mi přišlo zdařilejší). Nicméně nápad je opět výborný, nechybí klasicky pes, který dostává sadu a vtipné situace, které baví svým typickým francouzským humorem ( Černoch,babka, úředník !! ). Tihle dva komici pomalu budují svůj vlastní filmový vesmír a já jim to přeji. Jsem zvědav s čím příjdou příště. 75% ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Táto partia snáď nemôže sklamať a opäť ma pobavili. Dvaja kamoši sa kvôli papierom rozhodnú zobrať a musia predstierať, že sú teplí. Je pravda, že toto sme tu už niekde videli, ale vôbec to nevadí. Plynie to rýchlo, vtipy sedia pár je ich naozaj výborných a poriadne vás rozosmejú. Na konci sa to parádne zamotá a ja takéto komédie proste môžem. U mňa za 4*. ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Vezmeš si mě, kámo? je poněkud zvláštním způsobem pojatá sonda do života sexuálních menšin, manželských podvodů a řetězce zamotaných lží, která je místy vskutku nekorektní a otrlá (rozhodně nic pro citlivé milovníky pejsků bez smyslu pro černý humor). I když člověk od počátku trochu tuší, kam to celé bude směřovat, tak se tvůrcům přece jenom povedlo i pár překvapení. Yassin byl tedy upřímně řečeno na palici a chlapec by se měl ujasnit, co vlastně vůbec chce - hlavní postava mohla být rozhodně sympatičtější. Na druhé straně ale pobavil nezastavitelný inspektor Dussart a místy i vykulený Fred. Celkově jde o film na jedno zhlédnutí - při opakované projekci by šlo hodnocení pravděpodobně níž. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Ve filmu jde vidět plakát filmu Zkrocená hora (2005) na zdi v bytě hlavních protagonistů. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Paříži ve Francii. (ČSFD)

Reklama

Reklama