Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď ju večer pred odchodom na exotickú dovolenku opustí priateľ, Emily Middletonová (Amy Schumerová) si rýchlo nájde náhradu - presvedčí svoju večne ustráchanú a opatrnú matku Lindu (Goldie Hawnová), aby zahodila obavy a do raja na zemi v Ekvádore vyrazila s ňou. Obe dámy už nemôžu byť odlišnejšie a čaká ich cesta plná hašterenia a sporov. Napriek tomu budú musieť prekonať všetky rozdiely a spojiť svoje sily, pretože už čoskoro sa ich dovolenka snov zvrtne na šialenú jazdu. Namiesto pohody na pláži a pitia kokteilov zažijú totiž poriadny adrenalín, keď ich unesú miestni mafiáni. Matka s dcérou namiesto šarvátok musia bojovať o holé životy a prekonávajú pritom mnohé ďalšie nástrahy, ktoré im osud - a tunajšia džungľa - postavili do cesty. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (95)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Amy Schumer je presne ten typ americkej ženy, ktorá sa mi správaním a hodnotami hnusí. Neinteligentné, predvídateľné a snahou vybočiť zo zaužívaných klišé( vzhľadom na tému) strašne nefunkčné. Mám pocit, že čím som starší, tým ma takéto veci vedia skôr odradiť než potešiť. A predsa im stále ako hlupák dávam ďalšiu a ďalšiu šancu. Ešte dnes som živo diskutoval o tom ako slovenské seriály a televízia robí ľudí sprostými. A toto je podľa mňa len ekvivalent toho amerického. Kde sa vtip a hodnoty ( a do toho fakt nerátam nejaké televízne obludnosti) dostali na nulovú priečku. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Ples příšer. Amy Schumer s ceckem na průvanu si jede to své za hranicí důstojnosti a respektovat ji za to, že si ze sebe umí udělat legraci, by mělo smysl jen tehdy, kdyby se to tak často netopilo v jímce plné kluzké trapnosti a sebevědomého buranství. A stáří naivně balamutící Goldie Hawn, co se po patnácti letech a dvojnásobném počtu plastik vrátila do hry? Kdyby Kurt tehdy na palubě věděl, co ho čeká za bosorku, nechá ji plavat. Jenom sednout na koště a odletět.. ()

Reklama

ficek10 

všetky recenzie používateľa

Prvnich 45 minut filmu super, celkem originální vtipy. Na dvouch mistech jsme se s pritelkyni opravdu zasmali a musel jsem se krotit abych nerusil ostatni v kine.Zbytek filmu je take vtipny ikdyz cast v amazonskem pralese byla uz nucenejsi. Pokud to shrnu, prvni pule za 5 hvezd, druha 3 s odrenyma usima. Celkove 4 hvezdy. Urcite se do budoucna podivam na tenhle film i s ceskym dabingem. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Goldie Hawn opět ve filmu, to jsem musela vidět. Trvalo to chvilku déle, ale nakonec jsem se k filmu dostala. Jen škoda, že to bylo s Amy Schumer, jejíž humor je mi hodně, hodně, hodně vzdálený a cizí. Její trapné scénky, sprostá mluva mi prostě nidky nepřišly vtipné, není to prostě můj šálek kávy. Zasmála jsem se asi jen dvakrát a to je u komedie prostě málo. Nejvíce mě bavily scény s Joan Cusack a Wnadou Sykes, škoda, že nedostaly více prostoru. ()

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $42miliónovTržby USA $45,852,178Tržby Celosvetovo $60,845,711▐ Tieto babské jazdy neskutočne zlé na jedno riadne udreté kopyto. Nehorázna otravnosť, len nechápem na čo to dookola točia tieto prachsprosté ako že komédie. /10%/ ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Súvisiace novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (viac)

Reklama

Reklama