Reklama

Reklama

VOD (1)

Po neúspešnom pokuse o atentát na amerického prezidenta Allana Trumbulla (Morgan Freeman) je jeho dôveryhodný ochranca, agent tajnej služby Mike Banning (Gerard Butler), falošne obvinený a poslaný do väzby. Keď sa mu podarí utiecť, musí sa držať ďalej od svojej vlastnej agentúry a preľstiť FBI, aby našiel skutočných vinníkov. Banning sa zúfalo snaží odhaliť pravdu a obráti sa na tých najmenej pravdepodobných spojencov, aby s ich pomocou očistil svoje meno, ochránil rodinu a zabránil hroziacemu nebezpečenstvu pre celú krajinu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (306)

tron 

všetky recenzie používateľa

So značne prižmúrenými očami 3*. Po matno-fádnej jednotke a prekvapivo skvelej dvojke je to skôr návrat k prvej časti. Kým sa to hrá na Utečenca, nič moc, ale ako-tak to nad hladinou pozerateľnosti udržuje slušný kasting (hoci každý hrá totálne klišé postavu, každopádne príjemne ma prekvapil Nick Nolte, ktorý tomu nečakane veľa dáva), pochmúrna jesenná výprava, smutná lesná atmosféra a veľmi dobré finále. Negatívne vnímam množstvo logických kiksov (ZAČIATOK SPOILEROV prečo drony neodrovnali rovno prezidenta, ale piplali sa s nedôležitou ochrankou a tým pádom mu poskytli náskok? Rodinný dom strážený tak perfektne, že stačí preliezť plot na zadnom dvore, odsunúť posuvné dvere na terasu a voilá, ste dnu. KONIEC SPOILEROV) a občas príliš divný/divoký strih (stihli vlastne evakuovať nemocnicu alebo nie?). Páči sa mi, že je to drsná séria, kde umierajú aj relatívne dôležitejšie postavy a akcia je krvavá. Pri uchádzajúcom rozpočte 40 miliónov trojka na celom svete zarobila 146, takže pre producentov fajn. ()

filmfanouch 

všetky recenzie používateľa

Nejméně nápaditý a nejslabší článek trilogie, který ale zase dodává fajn hlavního hrdinu Geralda Butlera se zajímavým archem o tom, že se stává psancem, zase fajn Morgana Freemana a především fakt cool Nicka Nolteho a má přece jen pár fajn akčních scén. Kdyby byl tohle konec vůbec bych se vlastně ve finále nezlobil. Plány na další trilogii a seriálové spin-offy mě ale v tomhle případě děsí. Mike Banning je sice fajn protagonista a bavil mě celé tři filmy, reálně by ale Angel Has Fallen mohl v rámci možností fungovat jako důstojný konec jeho pouti. Jenže v Lionsgate to vidí jinak... ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Jednotka si vyslúžila kryštalický odpad, dvojka pokukovala po priemernom hodnotení, čiže išlo o drastický posun v kvalite, čiže išlo už len o normálny zlý film a trojka je už priemer. Takže ktorá séria môže o sebe tvrdiť, že sa každým dielom kvalitatívne zlepšuje? Dosť ale bolo irónie, producenti asi pochopili, že bez patetických a patriotických kecov a so zameraním na dej a povedzme že civilnejšiu akciu (to neberte úplne vážne) to bude skrátka lepšie a nemýlili sa. Scenár ale kopíruje už stokrát videné a záujem o film vznikol na základe značky a samozrejme hercov. Pozerateľné, iba málokedy trápne, ale na nejaké inovácie priestor nebol a ani nikoho nenapadlo, že by mal byť. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $40miliónov║Tržby USA $69,030,436║Tržby Celosvetovo $146,661,977▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $12,476,982║ Tržby za predaj DVD v USA $8,636,270║ Anjel zas padol na držku a zasa čisto béčkoví pád. Rovnako ako druhý diel, ani tretí moc vody nenamútil. Butler tu vypadá ako po infarkte, už ani nie je nejako zvlášť obratný. Akčná stránka taká skôr medziach, už toľko nepreháňa v likvidácii. Dejovo už len klasická rutina bez nápadu. Moc som si teda nemlsol. /50%/ ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ako sa z akčného obra stáva stacionár béčkovosti. Alebo respektíve takto. Od údernej, pomerne vysokorozpočtovej, skvelým žánrovým režisérom točenej akčnej selanky, cez slušne a výživne béčko, kde je cítiť východoeurópsku tradíciu započatú Seagalom, Van Dammem či Lundgrenom, až po túto na akčný kinožáner dosť nízkorozpočtovú časť, kde sa mohli vymeniť vlastne všetci predný herecký predstavitelia a nielen postava Banningovej manželkya vôbec by to nevadilo. Ide to opäť o etáž nižšie a čo je škoda, Banning je zaujatý svojimi životnými problémami a tak sa treba trochu ľutovať. Jemu to ale nesedí. Buldogovi nie. Úspech v amerických kinách možno ešte vyvolá do budúcna nejaké to akčné dávenie s jeho postavou, ale vlastne dúfam, že sa tak nestane. ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (14)

Súvisiace novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (viac)

Reklama

Reklama