Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní hudobného animáku Spievaj 2, sa partička nadšených hudobníkov snží preniknúť do vyššich poschodí soubyznysu. Aby to dokázali, musia na svoju stranu získať legendu, ktorá sa zaprisahala, že v už nikdy v živote na pódium  nevystúpi. (Cinemart SK)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (129)

Pepe_cz123 

všetky recenzie používateľa

Zpívej 2 je skvělým nástupcem jedničky. I když jedničku mám raději skrz to budování příběhu a jak to celé vlastně začíná, tak dvojka mě dokázala zabavit. Ono když se to tak vezme dvojka vlastně nepřináší skoro nic nového, a servíruje nám vlastně to co bylo v jedničce akorát v bledě modrém. A i tak jsem byl nadšený, a splnilo to veskrze mé očekávání od pokračování. Ale kde vidím hlavní problém tak to je postava jménem Porcha. Mě ta postava tak strašně nebavila. Od prvního představení, až do třetí čtvrtiny filmu, mi ta postava lezla těžce na nervy. A někdy to scénaristicky nedrží moc pohromadě. Ale co mě hodně překvapilo, tak to je opět rozmanitost vybraných písniček, nápaditá vizualizace a skvělá stylizace s animací. Stylizace s animací jdou ruku v ruce a nádherně tak vytvářejí pestrobarevnou hudební jízdu. A záporák je skvělý. Jde z něj strach a je opravdu neústupný. Takže kdybych to měl shrnout: Zpívej 2 je dobrý animák. Ale i přes kreativní animaci s pestrobarevnou paletou barev, chytlavou hudbou a nádhernou stylizací, se tu najde pár nějakých problému ať už v scénáři či přímo v postavách. Ale i přesto dávám docela vysoké hodnocení 7/10, a doporučuju všem, co hledají nějakou rodinnou zábavu s dětmi. To určitě jak děti, tak dospělé zabaví. ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

První snímek z roku 2016 byl rozjuchanou hudební jízdou s neuvěřitelně zpracovanou choreografií, který mě bavil od začátku až do konce. Je tedy vážně dobrou zprávou, že druhý díl se nese ve stejném duchu, přičemž si i tu a tam něco přidá k dobru. Ve finále tedy dostaneme dynamickou oku i sluchu lahodící záležitost, která občas dokáže být i překvapivě dojemná. Skvělá práce! „Dream big dreams.” ()

Reklama

balcazar 

všetky recenzie používateľa

Extrémne silná stránka bol opäť soundtrack. Keď však nazvete animák Sing, je to vaša povinnosť. Príjemné na pozretie, postavy známe z jednotky fungujú, najmä pani Crawlyová ukázala, že priestor, ktorý dostala, si zaslúži a naozaj bavila. Čo však dvojke Spievaj neviem odpustiť, je slabý, až nepochopiteľne prvoplánový príbeh, s ktorým sa tvorcom akoby nechcelo hrať. Rovnako hodili do vody postavu Claya Callowaya. Žiadne bližšie vysvetlenie, príbeh a história postavy vyrozprávané len expresne rýchlo... Jednoducho tomu chýbala hra s detailami. Film zo mňa dostal emócie, to áno, ale kvôli vymenovaným nedostatkom nie som ochotný pridať piatu hviezdu. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Zvieratká z malého mestského divadla sa rozhodnú preraziť vo Vegas. Rozhodnú sa usporiadať najväčšiu show všetkých čias. V ceste im môže stáť iba samoľúba koala alebo agresívny vlk alebo lev z poznačenou minulosťou. Herecké obsadenie: Nakoľko som videl rozprávku v pôvodnom znení celkom ma prekvapilo ako dokážu aktuálne hviezdy ovládať aj muzikálne úlohy a dá sa to celkom dobre počúvať. Prevedenie: Je to trocha silenejšie ako nenútená jednotka ale aj napriek tomu je to hravé má to aj celkom milé posolstvá. Pocity: Príbeh zaujme aj pobaví a to nie iba detského diváka. Ja som bol v kine s mojimi krpcami a im sa to náramne páčilo a navyše to bola prvá návšteva kina s mojou dcérkou, ktorá to zvládla super a teda mám o to umocnenejšie pocity. Pridaná hodnota: Rozprávka s peknými pesničkami a vtipným prevedením, ktorá stojí za pozretie. 75% ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Prvé dielo, predstavené ešte v roku 2016, bol príjemným prekvapením, hlavne vďaka skvelým postavičkám a citom vybraných pesničiek. Pokračovanie síce nepostráca nové postavy s potrebným potenciálom (napr. postava dabovaná Bonom alebo Mr. Crystal), aj samotný príbeh má niekoľko sľubných častí (napr. snaha prekonať naše obavy, bolesti, depresie alebo nešťastie), ale celkovo Sing 2 už nevie udrieť tak silno ako prvé dielo. Chcelo by to trochu lepší vývoj charakteru jednotlivých postáv. Stále sa však bavíme o veľmi dobrom anime, v ktorom tvorcovia aj teraz potvrdzujú, že majú cit pre kombináciu rozprávkových a muzikálových prvkov. Napísané a predvedené predstavenie síce postráca lepší príbeh, ale pompéznosť mu nechýba. Škoda, že jednotlivé prvky predstavenia neobsahujú trochu viac rock/metal prvkov (ale to je len môj problém). Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (4)

  • Scéna, v níž se postava Scarlett Johansson (Ash) hádá s majitelem sálu, který jí za její vystoupení nedostatečně zaplatil, má paralelu s právním konfliktem, který Johansson vedla v roce 2021 se společností Walt Disney, když si stěžovala, že jí společnost nedostatečně zaplatila za uvedení filmu Black Widow (2021) do kin. (BMW12)

Reklama

Reklama