Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (108)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Dlho som nevedel prísť tomuto filmu na chuť. Prvú, úvodnú časť tejto zombie série som považoval, a doposiaľ som svoj názor naň nezmenil, za výborný, skvelý horror. A po ňom zrazu prišla takáto potrhnutá fraška. Nie som zrovna priaznivcom takýchto srandičiek. Mám radšej serióznejší prístup. Miešať horror s komédiou nevidím ako najlepší nápad. No občas sa aj takáto neprirodzená kombinácia môže vydariť. V prípade "Návratu živej smrti 2" to celkom dobre funguje. Surový, absurdný zombie humor, či horror? *** ()

VanBradley89 

všetky recenzie používateľa

Jednička mě bavila. Tohle místama taky. Sledování mi, ale kazili neskutečně uječený postavy. Hlavně ta zrzka a ten starej vykradač hrobů. Jak ten mi lezl krkem ( ale to i ten malej kluk ) Což o to chvílema to bylo hodně vtipné, zasmál jsem se, ale v první polovině jsem měl tendenci to vypnout a to opakovaně. Nakonec jsem to nevzdal a dokoukal. No a stejně to nebylo nic moc. Jsem zvědavej na zbylé tři díly. ()

Reklama

Nin 

všetky recenzie používateľa

Oproti takřka geniálnímu prvnímu Return of the Living Dead spíš jen lehce nadprůměrná zombie komedie. Tentokrát se barel se zombíkem a nakažlivým plynem dostane do jednoho maloměsta, kde se proti - jak už tomu tak bývá zvykem v téhle sérii - takřka nesmrtelným, slušně rychlým a docela ukecaným zombíkům postaví super vychytralej klučina, jeho trochu protivná sestra, mladej opravář, ne tak docela nevinnej páreček, vykradač hrobů a především dobře trhlej doktůrek. Čili v tomto šíleném a na nic si nehrajícím filmu plných hlášek je o docela slušnou zábavu postaráno ;) (6/10) ()

HomeAlone 

všetky recenzie používateľa

Celkom slusne pokracovanie s J.Karenom a T.Mathewsom v hlavnej ulohe ktory hrali taktiez v prvom diely a zomreli v nom . Viac menej mi to pripominalo prerabku prveho dielu ako jeho priame pokracovanie - nieco v tom zmysle ako bolo Evil dead 1 a Evil dead 2 . Druhy diel Return of the Living Dead stale dobre pobavi , len mi strasne vadila uvrestanost hlavnym postav , ktora uz viac menej rusila celkovy pohlad na film . ()

sarfian 

všetky recenzie používateľa

A zase miestami trapas, ale miestami celkom pohoda. Zombíci sú už troška lepšie stvárnení oproti prvému dielu. Príbeh je o niečo slabší a tích dvoch magorov z jednotky mohli celkom kludne vynechať. Mimochodom v jednotke sa stali zombíkmi a jeden z nich sa upálil a druhého zničil ten výbuch, tak načo ich srali do tohto filmu. Ale inak rovnaká dávka zábavy ako pri jednotke, VIDENÉ 1x ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (14)

  • Thor Van Lingen (Billy) se původně ucházel o roli Jesseho. (HellFire)
  • Brian Peck si jako jediný zahrál v prvních třech dílech série. V prvním díle v roli Scuze a v ostatních dvou jako zombie. (HellFire)
  • Pokoj Jesseho je ten stejný jako Billyho. Byl pouze přeskládán nábytek a změněny plakáty. (HellFire)

Reklama

Reklama