Reklama

Reklama

Krypton

(seriál)
  • USA Krypton
Trailer
USA, (2018–2019), 13 h 55 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvorcovia:

David S. Goyer

Predloha:

Joe Shuster (komiks), Jerry Siegel (komiks)

Hudba:

Pinar Toprak

Hrajú:

Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Ian McElhinney, Elliot Cowan, Rasmus Hardiker, Gordon Alexander, Oliver Cotton, Desmond Edwards, Paula Malcomson (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Co kdyby Superman nikdy neexistoval? Seriál Krypton, který se odehrává dvě generace před zničením Supermanovy domovské planety, sleduje Seg-Ela (Cameron Cuffe), dědečka legendárního Muže z oceli, stojícího před konfliktem života a smrti – má zachránit svou domovskou planetu, nebo ji nechat zničit a spasit tak osud svého budoucího vnuka? Ve vládě Kryptonu zavládl chaos a rod Elů je vyloučen ze společnosti. Seg se snaží očistit rodinnou čest a zachránit ty, které miluje, zatímco se potýká se známými postavami světa DC Brainiacem a pozemšťanem Adamem Strangem cestujícím v čase. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa Mukade k tomuto seriálu (15)

Krypton (2018) 

Celé to vytvorenie Kryptonu ako zadubenej idotskej "stredovekej" teokratickej spoločnosti je vrcholne nesympatické a "out of sync" s tým čo vieme o Kryptone z Cavilovho Supermana (akože supervyspelá civilizácia v čase keď už aj kolonizácia vesmíru ich "znudila"). Toto je supervyspelá civilizácia? Že lol.  Už len kôli tomu dám minim 1 hviezdu dole. .............................. Ako tu viacerí píšu, Krypton má veľký potenciál. Lenže to by sa nesmel dostať do rúk Syfy ()

House of El (2018) (S01E02) 

Lepšie ako pilot .................. Akurát tie "Klingonské" táraniny (mamy Lyty) mi liezli na nervy......... Škoda že Nyssa je zloduch, zdá sa. I like(d) her. ((: ()

The Word of Rao (2018) (S01E04) 

Úplne zbytočne tam pletú scénky s tým deckom, koho zaujíma malé decko, je tom seriál pre škôlkárov? Áno áno chápem potrebujú troška lacnej výplne, vaty. Tak nech idú s tým do ryci, našťastie môžem preskakovať ktoré scénky chcem, ha. ((: ()

Civil Wars (2018) (S01E06) 

Celá tá zlátanina o výbuchu Kryptonu a zániku celej civilizácie (okrem Posledného syna Kryptonu) sa tu znova pripomína, je to blbosť a vždy bola lol, naprosto neuveriteľná. Už pomaly aj my začneme v dohľadnej dobe kolonizovať Mesiac a Mars a to sme "neandertálci" voči Kryptoňanom, ale oni všetci čučia na jednej pomaly zanikajúcej planéte ROFLMAO. Proste, aj rozprávky musia mať aspoň trochu hlavu a pätu. ............................ A teraz, že ten idiot Strange sa vôbec začal snažiť presvedčiť ich aby nechali zhltnúť Kandor Brainiacovi aby nezmenili časovú líniu a zaručili tak prítmnosť Supermana na Zemi, atď. No kto z normálnych ľudí by sa dal nahovoriť na nezáchranu svojej planéty, lolol. ()

Reklama

Savage Night (2018) (S01E08) 

To zbožňovanie Supermana neznášam. A aj jeho, šaša jedného xD ()

Hope (2018) (S01E09) 

Som v 7. minúte a vravím: "yeah, Doomsday, c'mon bro! " x'D ....................... Prihlúple veci v tomto diely - neexistuje že by strelila do svojej mami (kôli "virtuálnemu" synovi) a predtým aspoň dačo nekričala že stop stop. Bullshit............ Ďalšia somarina s tými klonmi. Lol. Že prečo je to somarina, viď film so Schwarzenegerom o klonoch............. Á nie, v ďalšom diely  spomínajú "consciousness fusion"... ()

The Phantom Zone (2018) (S01E10) 

lol, dedulo is back from d ded ((: ()

Série 2 (2019) (S02) 

Kvalita 2. série je asi tak o 3/4 horšia ako prvej, pričom ani tej prvej nebola nejaká hviezdna. Štandardná biedna Syfy lacnota. .......... <-- toto som napísal počas 2. dielu. Od 3. resp. 4. to ale začalo byť, našťastie, opäť minim za 4**............. po pár dieloch update: ale nie nadlho lol ()

Will To Power (2019) (S02E03) 

Dru tyčinka xD .......................... Lol, malo to 5** časť, je jasné že ktorú, right?! ()

Danger Close (2019) (S02E04) 

No konečne od minulého dielu to začína byť dobré, ako za starých časov prvej série. ()

A Better Yesterday (2019) (S02E05) 

Och do pee s tým debilom, čo nevedel že keď na niekoho mierim, tak držím aspoň metrový odstup aby mi nevyrazil zbraň z ruky. xD ()

Zods and Monsters (2019) (S02E07) 

Plno detinských momentov, na druhej strane je to určené pre deti alebo neďaleko, tak asi by sa to nemalo kritizovať lol. Plus aj ja som zrejme akési staré decko keď to sledujem, tak by mi to nemalo vadiť. "shrug" x'D ()

Mercy (2019) (S02E08) 

Ten zlatúšik vedkyňka malá ťažké časy pod tyčinkou Dru xD ................. Btw, všetci tí lacní komparzisti nevedia vôbec hrať a ani sa nesnažia, skôr na nich vidieť, dokonca aj keď sú v maskách podľa chôdze, že len čakajú kedy odbije fajront aby mohli ísť kade ľahšie x''D ()

Blood Moon (2019) (S02E09) 

hrozná nuda ()

Súvisiace novinky

Michael Bay stále chystá Loba

Michael Bay stále chystá Loba

20.06.2019

Fanoušci brutálního psychopata, jenž o sobě prohlašuje, že je nejlepším lovcem lidí v celém vesmíru, v posledních dnech neměli moc důvodů k radosti. Postava Loba totiž dostala od stanice SYFY vlastní… (viac)

Marvel vsadí na ženy

Marvel vsadí na ženy

17.06.2018

Už příští jaro pošle Marvel do kin svoji odpověď na konkurenční Wonder Woman. Komiksová Captain Marvel s oscarovou Brie Larson (Room, Kong: Ostrov lebek) bude prvním marvelovským filmem, jehož hlavní… (viac)

Reklama

Reklama