Reklama

Reklama

Alice má štyridsať, dve malé deti, rozišla sa s manželom a vracia sa späť do mesta, kde sa narodila a vyrástla. Doma si chce utriediť myšlienky a začať odznova. Veď, ako sa hovorí, život začína až po štyridsiatke! Nemôže existovať lepší štart ako narodeninová party s kamarátkami! "Na svoje narodeniny to vždy preženiem, odtrhnem sa z reťaze.. a potom späť do normálu," teší sa Alice. S návratom do bežného života to ale nebude také jednoduché, pretože jej život naberie nečakaný smer. Na oslave stretáva troch mladých mužov, s jedným z nich strávi noc a následne všetkým ponúkne, že u nej môžu chvíľu zostať a bývať v spoločnej domácnosti. Zrazu má v dome rušno, väčšiu „rodinu" a tiež nebezpečne sa rozvíjajúci romantický vzťah, snáď dokonca novú lásku. Vyzerá to tak, že sa „blýska na lepšie časy a budúcnosť", keď sa zrazu vo dverách objaví bývalý manžel s kufrom v ruke a chce sa vrátiť späť... (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (161)

Gaia.M 

všetky recenzie používateľa

Jak se to stalo, že Reese hraje ženské, kterým je 40 let a jsou jakože staré??!! Ale jinak se mi to hodně líbilo. Není to komedie, moc jsem se nenasmála, ale je to super romantické drama. Hlavně ti tři týpci jsou opravdu mooc sladcí :) Pěkně se na ně na všechny koukalo :P Po dlouhé době pěkný nenásilný film, který rozhodně neurazí. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Nevydarená komédia / dráma, kde som sa teda skoro vôbec nezasmial a film ma viac iritoval než bavil. Myslím si, že ani jeden z týchto hercov sa nestratí a dostane sa do niečoho nového, no nemyslím si, že tento film nejako závratne ovplyvní ich kariéru, ani že by sa k nemu nejako výrazne priznávali. Witherspoon má na viac a mrzí ma, že som ju nevidel vo vynikajúcom filme od "The Good Lie". Lebo má jednoznačne na lepšie filmy, než sa jej dostávajú po ruku. Minulý rok to bolo "Hot Pursuit" a tento rok je to "Home Again." Nie je to veľmi dobre napísané a plus je tu ten soundtrack, ktorý nezmĺkne skoro ani na chvíľku. A tichých momentov vo filme, kde by som si mohol lepšie vychutnať atmosféru je tu žalostne málo. Je to nudné, otravné, veľmi predvídateľné a nemá to ani dostatočnú charizmu na to, aby sa film u mňa pretlačil. Neodporúčam vidieť. Podľa mňa je tento film strata času. Alebo som len nebol správna divácka základňa. Každopádne, to som si z tohto filmu odniesol ja. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Je niekoľko tipov komédií. Sú také na ktorých sa zo srdca zasmejete či už kvôli ich stupidite alebo prekvapujúco prepracovanému humoru, potom sú takzvané oddychové komédie, ktoré sú plné pátosu a klišé ale vypnete pri nich mozog a dokonalo zregenerujete ducha a občas sa pristihnete že vám vystrelí kútik od nijakej tej dobre nafingovanej situácie. A tretím druhom sú komédie ktoré nemajú hlavu ani pätu snažia sa to hrať na humor ale príbeh je mätúci absurdný a v konečnom dôsledku vás donútia znenávidieť hlavného hrdinu, spochybniť každé jeho rozhodnutie a uvedomiť si pri záverečných titulkoch že ičlo o absolútne stratený čas a navyše som nasratí aj keď môj pôvodný zámer bol, že si oddýchnem. "Home Again" je práve tent tretí tip, veď ktorá žena so zdravím rozumom si nechá vliezť do bytu troch cudzích mužov a ešte s jedným z nich si urobí aj románik a do toho začne preciťovať lásku aj k svojmu ex ktorého si tiež postí nazad do baráku. Toto všetko sa odohráva v 97 minútovej stopáži tak si viete predstaviť o akú nehoráznu chobotinu ide. 15% ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Jediný pravý pro Resee Whiterspoon jsem já, K těmhle romantickým komediím, kdy část je víc komedie a část víc romantika je težký cokoli psát. Jsou to takový příjemný "spotřebujte a zapomente" není v rámci daného tematu moc co vyčíst, ale ježíška tenhle fim nenahrádí...i když ta Resee ta by nahradila i armádu ježíšků. ()

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Reese 18 let po VNZ (Cruel Intentions) překvapivě pěkná. Když scénáři odpustíte to násilné nalámání příběhu "tak aby to pak dávalo smysl", totiž že párty dopadne že benefits berou všichni, dá se na to koukat. Michael Sheen je spíš jouda a u mě ho zachránilo, že trochu vypadá jak Lexa Pyško, z trojice co ještě ukazuje občanku je nejsympatičtější Jon Rudnitsky (postava George), slizounem pak Pico Alexander. Lola Flanery je velkým příslibem pro budoucnost, tahle holčička bude jednou hodně dobrá herečka. Mít takovej bejvák, tak just dělám airbnb ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)

Reklama

Reklama