Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratia Jakub a David spoločne s kamarátom Sašom trávia väčšinu času vo svete sociálnych sietí. Vzťahy pre neho predstavujú chaty s virtuálnymi dievčatmi, ktoré nikdy nevideli, obživu falošná módna šou, v ktorej sa predstiera niečo, čo nie je a najväčším životným problémom – vybitý mobil lebo nefunkčná wifi. Na nátlak rodičov sú donútení vydať sa pod vedením Davidovej pôvabnej „macochy" Terezy na dvestokilometrový cyklovýlet. S prekvapením zisťujú, že tam vonku je skutočný svet, v ktorom život znamená viac, než status na facebooku, naozajstné dievčatá vyzerajú lepšie, než kreslené akčné hrdinky virtuálnych hier a k láske patrí tiež sex. Zrážka so životom síce nesie isté úskalia, ale s humorom, tentoraz „kolečkovsky" ironickým, sa dá zvládnuť nielen výšlap do strmého kopca, stavba stanu, chýbajúca elektrická zásuvka, ale tiež sok v láske... (Continental Film)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (359)

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Děti, zahoďte mobily a jeďte na kole do přírody. Čekají tam na vás skutečné věci, holky a láska! Svět je báječnej! Tohle je poselství filmu, nic jiného těch 95 minut neobsahuje. Myslím, že osud naší kinematografie už je zpečetěn. Kamera je hrozná stejně jako ve všech reklamách, hudba z pekla a závěrem Láska jako večernice v podání Mišíka ml., to je skutečná třešeň na dortu. 20% ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Ten úvodní rozhovor o masturbaci a pornu... Tohle mě, už docela brzy, čeká. překvapivě vtipnější, než jsem čekal. A to jsem od toho filmu zase dvakrát moc nečekal. Některé postavy zábavně pojaté (Pavel Nečas, Vanda Hybnerová). A upřímně, kvůli Haně Vagnerové (jen kvůli ní jsem do toho filmu šel) bych se taky choval jako idiot. Ta holka svým kukučem dokáže rozmetat beton na prach, o jejích ostatních kvalitách (hereckých) nemluvě. 2.5* ()

Reklama

angel74 

všetky recenzie používateľa

Po prvotních myšlenkách na odpad jsem postupně zjišťovala, že to není až taková příšernost, jak jsem původně očekávala. Pár dobrých vtípků se tu najde a cílová věková skupina jistě ocení i vysokou frenkvenci sexistických narážek tolik typických pro Petra Kolečka. Mně osobně se zamlouval hlavně fajnový soundtrack. A nebylo by na škodu, kdyby se nad závěrečnou pointou mladá generace trochu zamyslela. Skutečné zážitky totiž opravdu žádná virtuální realita nenahradí. (50%) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

A to som si myslel, že to bude aspoň trochu fungovať.Ale reálne mám pocit, že "Bajkeři" toho neponúkajú moc. Vlastne je toho dosť málo. Nie je tu veľa dobrých postáv a väčšinou sú neskutočne divné. Keď si vezmem aj spätne staré komédie ako boli "Rafťáci" alebo "Snowboarďáci" nebol ten výsledný efekt nakoniec tak zlý. Pár dobrých gagov, nepôsobilo to tak umelo a celkovo som mal pocit, že tí chalani aj reálne chceli nejaký život s tými babami. V tomto filme som ten pocit nemal skoro vôbec. A plus musím povedať, že niektoré veci sú viac divné, než sexy. Ako napríklad spájanie Adama Mišíka s Hanou Vagnerovou. Celý čas som mal pocit, že je mi najsympatickejšou postavou, no potom sa to rozhodli spraviť takto a ostal som z toho skutočne vyvalený. Plus je tu ešte aj zbytočná bočná dejová línia otcov našich chalanov, ktoré je úplne zbytočná a nasilu. Vyzerať to nevyzerá najhoršie, myslím si, že Saša je celkom okey a asi aj postava, ktorá na mňa pôsobí najviac reálne. Dialógom často chýba uveriteľnosť a charizma a je to absolútne nemastné, neslané. Ideme z bodu A do bodu B a človek z toho ani nemá nejaký výrazne letný alebo prázdninový feeling. Čo by tomu skutočne veľmi pomohlo. Neviem čo viac povedať, je to proste zlé. Myslím si, že ak chcete lepšiu prázdninovú komédiu, tak si čeknite "Špunti Na Vodě".Netvrdím, že ide o super film, ale má oveľa lepší prázdninový feeling a lepšiu atmosféru. Tento film toho moc nemá. A čo sa týka Celeste Buckingham... pekná a talentovaná speváčka. Ale ako herečka mi akosi nepasuje. Hodnotenie: D+ ()

majxik 

všetky recenzie používateľa

Nehledejte v tomhle snímku žádnou hlubokou komedií. jedná se o letní oddechovku, která má zabavit. Ale co od ní můžete čekat je české pojetí komedie, takže se připravte na české stereotypy postav, mírnou dávku naturismu a tak dále. Mě to pobavilo, a dal bych tomu 3.5*, ale vzhledem k místním elitisticikym hodnocením, zaokrouhlím nahoru. PS: Pokud čekáte americkou komedii, rovnou tenhle film přeskočte, protože to nebude pro vás. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (15)

  • Bajkeři táboří u Uhrovic mlýna nedaleko Rakovníka. V areálu chovají mimo jiné velblouda, jenž se ve filmu také objeví. (rakovnik)
  • Skalní útvar zachycený v závěru filmu je takzvaná Míchova skála na Javořicku. (Foibos)
  • Kombajny byly zapůjčené od zemědělce z Rakovníku a od zemědělce z Českého Rudolce. Žlutá míchačka je až z Moravy. (asdfasdf)

Reklama

Reklama