Reklama

Reklama

Nikdy nehovor nikdy

  • Česko Nikdy neříkej nikdy (viac)
TV spot

Obsahy(1)

Agenti pod velením Ernsta Blofelda proniknou do US Air Force a zmocní se dvou letadel Tomahawk. Na pomoc je povolán agent 007, který má získat ukradená letadla zpět a zabít Blofelda. Když krutá organizace SPECTRE unese dvě jaderné střely, vydává se James Bond po jejich stopách. Musí nalézt aktivní jaderné hlavice dříve, než jejich ničivá síla bude obrácena proti okolnímu světu. Smrtící stopa vede k Largovi, charismatickému nepřátelskému agentovi a jeho nebezpečné asistentce Fatimě Blush, krásné vražedkyni, která se nejprve pomiluje se svou obětí a pak ji zabije. Bond také objeví nečekaného spojence v Largově okouzlující milence Domino, která mu pomůže v boji proti silám SPECTRE, jež se blíží s jednou nukleárních zbraní k zamýšlenému cíli - Washingtonu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (300)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

V roku 1983 prišli dve bondovky - jedna z produkcie Alberta Broccoliho a druhá z produkcie ani neviem koho. Tá prvá - Chobotnička - mala všetky prvky, ktoré by mala správna bondovka mať, a skvele som si ju vychutnal. Táto má len Seana Conneryho. A priznajme si - nebyť toho, že pár rokov ako James Bond žil, nikdy by tento film nebol dobrý. Takto je to len nevyužitá rozprávočka, v ktorej je všetkého viacej, všetko je viacej prehnané, ale neponúka nám nič nové - maximálne pohľad na stoporené bradavky Kim Basinger. Herci v pamätných úlohách sú úplne iný, ale to by mi nevadilo, problémom je, že sa hneď zmenilo ich správanie k Bondovi. A to o 360 stupňov. Netvrdím, že tu nie sú podarené momenty, ale je to len film, ktorý sa priživuje na Bondových filmoch a strašne sa tu prehráva - taká Barbara Carrera bola neskutočne nasmiech. Hold najväčší film Irvina Kershnera zostane impérium vracia úder. Aj keď po tomto mám dojem, že aj za to impérium môžme viacej ďakovať lucasovi. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Plusy: Sean Connery, Kim Basinger, Maria Brandauer, Rowan Atkinson. Zápory: Max von Sydow a všetko ostatné! Jasné, nemali práva na hudbu z Jamesa Bonda, ale to predsa neznamená, že vo filme nebude skoro vôbec hudba? A čo je najhoršie - NUDAAA! Môže si ktokoľvek hovoriť, že nuda nie je argument, ale pre mňa je viac než jasný argument. Tento film je tak k smrti nudný, že som mal problémy to dopozerať. Žiadna akcia, slabé hlášky, čajový dej - dokonca aj Bond sa viditeľne nudí. Sean Connery mal skončiť pri You Live Only Twice, jeho obidve návraty vôbec nevyšli. Nakoniec jediný klad filmu vyzerá byť to, že jasne ukázal tvorcom "official" série, že Sean Connery vo svojom veku čoby Bond vo výslužbe vôbec nevyzerá horšie ako Roger Moore vo svojom veku ako činný Bond. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu ulet za regulerni Bondovku bych to ani moc nepovazoval ten Connery uz je opravdu starej a z formy To i Moore vypadal ve svych poslednich filmech lip jinak je to vicemene remake Thunderballu a po strance akce to neni tak spatny koukat se na to da ale jak rikam ti jini herci ve znamych rolich absence Barryho hudby a ten Conneryho navrat po 12 letech nevim co k tomu rict film je to koukatelnej ale jako Bondovka nehodnotitelnej proste ulitlost ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Seana Conneryho do návratu do svojej ´´obľúbenej´´ úlohy presvedčil pravdepodobne len niekoľkomiliónový honorár ( 5 miliónov, v tej dobe to bola obrovská suma ). Na filme je to trošku aj vidieť. Je to však vydarená bondovka, ktorú aj napriek tomu, že nieje oficiálnou, považujem za dôstojného kolegu ostatných filmov o neporaziteľnom agentovi. ()

Agatha 

všetky recenzie používateľa

Mezi ty nejlepší bondovky se Nikdy neříkej nikdy nedá zařadit, ale mě jako "neoficiální" bondovka pobavila dostatečně. Když v záběru nebyla oslňující Kim Basinger, tak intrikovala půvaná Barbara Carrera. Ke všemu ještě vynikající Sean Connery v akcích všeho druhu. Popravdě mi tam trošku chyběla ta pravá "bondovská" hudba, ale zase nemůžu chtít všechno. I její "náhražka" byla dostačující. Myslím, že by byla zajímavá představa střetu Seana Conneryho a Kim Basinger na stříbrném plátně ještě někdy v budoucnosti, třeba opět bondovce? Kim Basinger je neuvěřitelně krásná i v 54 letech, ale zato Sean by musel s tím svým hereckých důchodem něco podniknout... ()

Galéria (135)

Zaujímavosti (36)

  • Zatímco Bond ve svých klasických filmech používá zbraň Walther PPK ( 7,65 mm), v tomto snímku používá sice taky Walther ale označení je P5 (9 mm). (Terva)
  • Natáčelo se od 27. září 1982 do začátku roku 1983 v Monaku, na Bahamách, ve Francii (v Nice), v Anglii, ve Španělsku, na Floridě, na Maltě a na severu Afriky. (Varan)

Súvisiace novinky

Na Amazon dorazí celá bondovská kolekce

Na Amazon dorazí celá bondovská kolekce

08.04.2022

Chtěli jste si někdy dát kompletní bondovskou sérii z pohodlí domova, bez toho, abyste utráceli za blu-ray kolekci, nebo museli sahat po nelegálním stahování? Pak pro vás má streamovací služba Amazon… (viac)

Reklama

Reklama