Reklama

Reklama

Asterix a tajomstvo čarovného nápoja

  • Česko Asterix a tajemství kouzelného lektvaru (viac)
Trailer 1

Príbeh z prostredia svojráznej Galskej dediny sa točí okolo ich čarovného nápoja. Ten účinkuje tak, že kto ho vypije tak sa stane nadpozemsky silný. A vďaka tejto sile, odoláva dedina neustálym útokom Rimanov. Starý a popletený druid Panoramix, ktorý ako jediný vie tento nápoj pripraviť, však jedného dňa spadne pri zbere imela zo stromu. Pri páde si nielenže zlomí nohu, ale si aj uvedomí, že ak sa s ním niečo stane, tak budúcnosť Galov je ohrozená. Preto sa rozhodne odovzdať tajomstvo čarovného nápoja niekomu mladšiemu. Pri hľadaní toho správneho druida si vezme na pomoc dvoch „osvedčených “hrdinov z dediny – Asterixa a Obelixa. A dobrodružná cesta za budúcim nositeľom tajomstva čarovného nápoja môže začať... (Magic Box)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (122)

Paldiny

všetky recenzie používateľa

Panoramix je mimo formu, a preto začne pátrať po novej tvári, ktorá by ho zastúpila v kuchyni. Toľko dej akého mínusom je, že už s druhou scénou prekuknete ako dopadne. Zvyšok je stále maľovaný, stále zábavný (najviac rozosmialo cameo Krista) a snaží sa kráčať s dobou. 3D je preto definitívnou súčasťou a dnešná tvorba blockbastrov tiež zanechala stopu. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Vylozene prijemny prekvapeni. Nic moc jsem necekal a dostalo se mi fajn pohodovyho animaku se spoustou sympatickejch postav (to jediny jsem trochu cekal), relativne originalnim pribehem, kterej hodne svizne odsejpa, spoustou dobrejch forku a prekvapive i fajnovy akce podtrzeny prijemnou animaci a skvelou hudbou. Takze za me naprosta spokojenost. ()

Reklama

Renie42 

všetky recenzie používateľa

Bylo to pěkné, i když tak jako obalené v něčem moderním a chybělo tomu cosi, co bylo třeba ve 12 úkolech nebo překvapení pro Césara, prostě ty animované filmy z 60 až 90 let. Líbili se mi tam ti piráti a jejich stokrát potopená loď a jak si lektvaru cucají nejenom lidé, ale i některá zvířata. A teď mi bude v hlavě zpívat https://www.youtube.com/watch?v=PGNiXGX2nLU :-) ()

Kethryn 

všetky recenzie používateľa

Francúzsky fenomén svojej generácie znovu skúsil uzrieť svetlo sveta filmových reflektorov. Naskytá sa mi otázka, či tvorcovia dobre využili potenciál postáv ako sú Asterix a Obelix alebo sa už námet vyčerpal. Každopádne animák pekný, ale chýbal mi dabingový hlas Janka Kronera stvárňujúceho Obelixa. Videorecenzia ku filmu v mojom profile. ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Další animovaný Asterix a opět povedený. Po rozporuplných hraných pokusech je tohle další důkaz, že klasická cesta je nejlepší cesta. Sídliště bohů se sice povedlo o něco víc, ale ani tady si nemůžu na nic stěžovat, snad jen na podivný český překlad nepřeklad některých jmen. Animace se mi líbí, film typický asterixovský humor rozhodně nepostrádá, naopak je ho tu vrchovatě, a má vše, co od téhle dvojky každý čeká, včetně výborného příběhu. Takže ano, jsem opět náramně spokojen a k opaku rozhodně nemám jediný důvod. Zase jsem si to užil. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Jedná se o druhý animovaný film o Asterixovi, který nemá příběh podle komiksu. (mar48)
  • V úvodu a v závěrečném souboji zazní píseň „You Spin Me Round“ skupiny Dead or Alive. (Asmodin)

Reklama

Reklama