Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis), súkromný detektív z Los Angeles, si užíva bezstarostný život. Po tom, čo urobí láskavosť svojmu priateľovi, stane sa terčom útoku miestneho gangu. Nielenže mu vykradnú byt, ale mu ešte aj zoberú milovaného psa Buddyho. Steve je pripravený získať svojho miláčika späť za každú cenu a všetkými prostriedkami. Po sérii bláznivých pokusov psa ukradnúť začne Steve s gangom vyjednávať. Súčasne ho prenasledujú dvaja svojrázni samojskí bratia, pomstychtiví poskokovia miestneho úžerníka, a niekoľko ďalších veľmi podivných existencií. Svojimi činmi Steve celému svetu dokazuje, že pes je skutočne najlepším priateľom človeka. Je ochotný zájsť za hranice všetkých možností, len aby Buddyho získal späť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (162)

RedRose 

všetky recenzie používateľa

no... žádné vele-dílo to vskutku není a o to tvůrcům asi ani nešlo... já jsem se dobře bavil, protože to je zábavné, humor je tam slušný a herecké obsazení mi vysloveně sedlo až na tu Famke... tu fakt nemusím, ale byla tam asi 40 sekund, takže to nezkazila... výborná odlehčená jednohubka, která opravdu pobavila... 71% ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

No bylo to špatné. Už na začátku nám příběh začal vyprávět nějaký podivný mladý maník, který se do postavy hlavního hrdiny vůbec nehodí. Tím se nakonec stal Bruce Willis, u kterého jsem se divil, že takovouhle roli vůbec přijel. Jako aby tam jezdil zcela nahý na skateboardu po městě, to bylo fakt trapné. No časem mě to ale nějak chytlo a dokoukal jsem to v pohodě. Ale ta scéna se psem, kdy mu ho unesou a on ho chce zpět, mi trošku připomínala Johna Wicka, kterýmu zabili psa a on se mstil. ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle nemělo nikdy vzniknout. Nevím, jestli se Bruce a John nudí nebo potřebovali nutně peníze, ale do toho by nevlezl ani ten nejpitomější herec na světě, proto mě překvapuje, že oni dva do toho šli. Za prvé nic světoborného nepředvedli, za druhé příběh stojí za velkou bačkoru a za třetí Bruce už prostě není žádný hezký mladík, takže jeho polonahé scény byly spíše mučení. Jedna hvězdička za Jasona Momou, kterého jsem vůbec nepoznala a alespoň něco předvedl. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Nedostižný BIG LEBOWSKI roku pána 1998 položil latku príliš vysoko a nikto, kto sa pokúšal nakrútiť pseudonoirovú krimi komédiu o ničom ju doteraz nedokázal prekonať (paradoxne ani samotní Coenovci). VTEDY VO VENICE sľubovalo zábavu v podobnom duchu, žiaľ potenciál ostal nevyužitý. Možno keby to do rúk dostal Guy Ritchie... ale ktovie. Dvoje vulgárne graffity aspoň za Middleditcha, ktorý sa pomaly zo "Silikónu který válí" stáva aj nádejným filmovým hercom. (25.6.2017) ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Nie je to vyslovene zlé. Bruce Willis sa snaží oživiť svojím prínosom žáner, ktorý mu v deväťdesiatych rokoch priniesol zlatú hviezdu na chodníku slávy v Hollywoode. Aj napriek silnému hereckému ansáblu sa ale jedná o veľmi obohratú pásku. Niekedy príde do rany dobre mierený vtip ale hneď v druhej scéne je zabitý trápnym patosom. Pozitívom filmu je, že počas celej stopáže nenudí a dobre sa na to pozerá. Horšie je to, že sme podobné veci videli a videli sme ich lepšie. 49% ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)
  • Jedného z osobných strážcov si zahral aj Tyron Woodley, šampión UFC vo Welterovej váhe. (Patrik200s)

Reklama

Reklama