Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis), súkromný detektív z Los Angeles, si užíva bezstarostný život. Po tom, čo urobí láskavosť svojmu priateľovi, stane sa terčom útoku miestneho gangu. Nielenže mu vykradnú byt, ale mu ešte aj zoberú milovaného psa Buddyho. Steve je pripravený získať svojho miláčika späť za každú cenu a všetkými prostriedkami. Po sérii bláznivých pokusov psa ukradnúť začne Steve s gangom vyjednávať. Súčasne ho prenasledujú dvaja svojrázni samojskí bratia, pomstychtiví poskokovia miestneho úžerníka, a niekoľko ďalších veľmi podivných existencií. Svojimi činmi Steve celému svetu dokazuje, že pes je skutočne najlepším priateľom človeka. Je ochotný zájsť za hranice všetkých možností, len aby Buddyho získal späť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (162)

Cinematrix 

všetky recenzie používateľa

Hodně odlehčená letní komedie, které paradoxně ublížila postava Bruce Willise v hlavní roli, protože od takového herce očekáváme něco trochu jiného, jaksi charakternějšího. Ale cožpak život je o tom, že chceme pořád to samé? Bruce Willis to dobře ví, a proto si v 62 letech byl ochotný strčit pistoli do prdele, zatímco fanoušci slova "odpad" si ji strkají akorát do pusy. Já osobně se bavil, pouze má přítelkyně konstatovala, že ten kaskadér, který místo nahého Bruce jezdil na skejtu, mohl mít o něco hezčí zadek. Podle mě mohl mít o něco hezčí hlavně ten skejt. Jinak Jason Momoa jako hodnej bad ass byl naprosto dokonalej. A John Goodman se svým pohledem smutného morčete rozhodně nenechá chladné žádné srdce, které se chce smát i brečet zároveň. Film určitě doporučuji. ()

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Tady se asi budu hodně rozcházet s názory lidí, kteří se na tenhle film podívají ale mě to bavilo a Willis hrál docela dobře. Stejně tak Goodman nebo Momoa. Byla to docela sranda a vidět Willise jak jezdí nahej na skejtu po Venice a nebo jak ho mučí transexuál bylo fakt vtipný. Detektivní, vtipný příběh kde se neustále něco dělo. Párkrát jsem se zasmál fakt pořádně. Mě to bavilo. 60% ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Už je to nejaký čas, čo som dal Willisovi šancu. Asi je jasné, že Willis už má to naj obdobie dávno za sebou, ale ako dokazuje aj tu, stále na to má, pokiaľ mu režisér nehádže klacky pod nohy ako aj v tomto prípade. Postavičky prichádzajú, odchádzajú, občas to chce byť vtipné, ale akosi to nejde. Keď sa prvý krát objavil J. Goodman, logicky som si myslel, že tu bude hrať nejakú dôležitejšiu postavu, no to som si len myslel. Pozrieť sa to dá, ale je to taký nefungujúci zlepenec, v ktorom vás to väčšinu času veľmi nebaví, ale občas nejaká scénka vystrelí a tak namiesto toho aby ste to vypli, sledujete to znudení ďalej. Sľubovalo to veľa, no hrá sa to na oveľa kvalitnejší film, než v skutočnosti je. Váhanie v hodnotení medzi 2 a 3* vždy vyriešim otázkou - "pozrel by si si to znova?" Ak nie, jednoznačne 2* . Willisa mi začína byť fakt ľúto, prajem mu hit, ale toto nie je ten prípad. 40%. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ach jo, natočit s takovými herci takovou sračku, to je prostě smutné. Bruce Willis v poslední době natáčí kraviny, ale John Goodman si tohle nezasloužil, i když jeho postava je tradičně dobrá. Protože on je dobrý. Ale Jason Momoa nudný, Adam Goldberg nevyužitý, Famke Janssen ani nemluvím. A hlavně, celé je to jen trapné. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Willis po dlhej dobe v hlavnej ulohe. Pre tuto raritu si vybral zaner komedie a bohuzial pre divakov to je absolutne nevtipna komedia. Chcete vidiet naheho Willisa ako sa promenaduje na skejte po meste (aj ked to bol ocividne kaskader) alebo ako si strci pistol do riti, pripadne sa prezlecie za zensku? Tak to je film pre vas. Ja som vyznam tychto scen nechapal, rovnako ako som nechapal, aky zmysel ma davat ten sled nahodnych scen, ktore na konci asi maju vytvorit nejaku pointu. Ale ku koncu som sa uz nedostal, pretoze sa to nedalo vydrzat. Jedine, co ma neustale prekvapovalo, bol výskyt znamych xichtov, ktore sa tu kazdu chvilu mihnu. Skoro som mal pocit, jak keby sa tu objavili len z lutosti voci Willisovi, aby ho v tej video-zetkovej mizerii trochu podporili. 0/10. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (7)

  • Jedného z osobných strážcov si zahral aj Tyron Woodley, šampión UFC vo Welterovej váhe. (Patrik200s)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama