Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutálny zločinec, bezohľadný vrah, narkobarón, vládca kokaínového impéria, a zároveň jeden z najbohatších a najnebezpečnejších ľudí planéty tej doby. Pablo, otec, záchranca chudobných, manžel a tiež pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidieť, druhého môžete milovať. Dohromady Pablo Escobar, ktorému jeho rozporuplnú tvár prepožičal Javier Bardem. Novinárka Virgínia Vallejo poznala najskôr Pabla, muža, ktorý stavia domy pre chudobných a dokáže byť zapálený pre vec, i zároveň galantný. Keď objavila Escobara, neľútostného kriminálnika, bolo neskoro. Pablove kriminálne kokaínové kráľovstvo stále rastie, má milióny dolárov, vlastní malú armádu, drogy predáva na tony. Chce stále viac, no jedno mu stále chýba - rešpekt. Rozhodne sa, že si ho vydobyje zabíjaním. Vytúžený rešpekt mu prináša krv a najvyššiu sumu na medzinárodnom zatykači. Jeho meno zrazu znamená strach, krajiny sa zmietajú vo vojne a teroru, do hrobov putujú malí gauneri i vysokí politici. Krvavý pohár pretečie a Escobar sa stáva dôležitým cieľom amerických tajných služieb. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (364)

Garson odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejhorší filmový amatérismus v praxi spatřil světlo světa se vznikem tohoto filmu.Všechno hrozné a to od A do Z.Příšerný dabing,příšerně zpracovaný příběh a příšerní herci,navíc všechno nahňácané do 120 minut těžce sledovatelného děje.Co to jako mělo být?Pablo Escobar zde vyobrazen skoro jako nějaký štamgast z hospody a Penélope Cruz se tu chovala jako úplně blbá nána.Nedávno jsem viděl seriál Narcos a jeho špičkově propracovaná postava Pabla Escobara a vše co s ním souvisí mě uchvátila po prvních minutách a seriál Narcos mohl sloužit jako vzor pro další co by chtěli něco točit o tomto drogovém králi,ale jak je vidět tak se každý snaží sázet na svou režisérskou originalitu,ale v případě filmu Escobar to byl přešlap jako hrom.,,Takže Fernando,co jsi natočil tento paskvil,hodnotím jako na aukci:ODPAD-poprvé,podruhé,potřetí". ()

leila22 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, že mám k filmu určité výhrady a aj napriek tomu, že v sále sedeli mladí fagani, ktorí sa po celý čas bavili a ja ich doteraz v duchu prefackávam, ma film vážne bavil. Javier bol skvelý, jeho podoba s Pablom sa podarila naozaj veľmi solídne. Penelope hrala otravnú čubku, ale dá sa povedať, že ju hrala dobre. Vadilo mi jej vyrozprávanie príbehu, ktorým si to tvorcovia uľahčovali. Tiež by som príbeh poňala od úplných základov Escobarovho biznisu (možno aj priblížiť krátke obdobie predtým, aby sme spoznali Pabla ešte bez nálepky narkobaróna). Ale aj bez toho ma to nenudilo. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ideálna podívaná pre tých, ktorým sa nechce pozerať 2 série Narcosu. Tu to je komplet nafilmované za dve hodinky s excelentnými hercami, predpokladám že herecky azda najlepší manželský pár na svete. Wagner Moura bol skvelým Escobarom, ale Bardem mi príde ešte lepší. Viac sa na neho podobá, do úlohy sa totálne vžil a je menej "ľudský". V Narcose bol Escobar chvíľami aj sympaťák, v tomto filme je skutočnosť pravdivejšia. Každopádne na seriálový počin to nedorástlo, ale stále ide o kvalitný film. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Film, který vyniká spíše v individuálních scénách a konkrétních pasážích, než jako celková biografická rekonstrukce příběhu jednoho z nejnebezpečnějších zločinců všech dob. Bardem koncertuje, Cruz odvádí standart. Solidní přírůstek do žánru, ničím převratný, nijak extrémně chytrý, či inovativní, navíc v nejsilnějších násilných scénách odvrací oči pryč.To by se Scorsesemu nestalo. ()

vurhor 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že opravdu velkou nevýhodou celého snímku je existence "tuctovýho" seroše Narcos, sledující činy syčáka Escobara detailněji, který je samozřejmě o několik tříd lepší a propracovanější. Ovšem to porovnání není úplně fér, protože Loving Pablo jakožto film má pouze omezenou stopáž, navíc je to adaptace knihy Virginie Vallejo, na kterou se příběh z velké části zaměřuje. Tudíž říct, že Narcos jsou lepší, možná je pravdivé, ale ne úplně spravedlivé. Celkově lze však říct, že film to sice není špatný, ale tak nějak nedokáže pořádně chytnout ani zaujmout. V určitých chvílích to šlape bezvadně, ale ty chvíle jsou někdy protkané hluchými a občas nezajímavými scénami, až si člověk říká, že by si ty Narcos vlastně mohl pustit znovu. Natočený je to ale slušně, plus manželské duo Bardem a Cruz, kteří u mě oba trochu klesli kvůli jejich negativnímu postoji vůči Izraeli, je herecky fakt znamenitý. Hlavně ten Bardem je uspokojivě odpudivej. Lepší 3* ()

Galéria (61)

Zaujímavosti (13)

  • Jedná se o druhý snímek, kde si herec Juan Sebastián Calero zahraje po boku Pabla Escobara. Poprvé to bylo v seriálu Narcos (od r. 2015), kde ztvárnil sicaria Naveganteho. (Punisher)
  • Ponuku zahrať si Pabla Escobara nedostal v tomto prípade Javier Bardem prvýkrát. Po prečítaní scenárov ponuky vždy odmietol, lebo chcel Escobara stvárniť nie iba ako ikonu a zločinca, ale ako skutočného človeka. To mu vraj ponúkol až tento film. (leila22)

Reklama

Reklama