Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ži svoj život.. V to verí a podľa toho žije mladý zaľúbený pár spod Tatier plný ideálov a snov, Mary a Buddy. Spoločne so svojou tanečnou skupinou West Coast Crew snívajú o lepšej tanečnej budúcnosti a bohatstve. Najviac húževnatý je Buddy, ktorý je pre výhru schopný obetovať takmer všetko, aj lásku... a práve vtedy na scénu prichádza citlivý Hugo, u ktorého hľadá útechu a pochopenie sklamaná Mary... Pri tanečnom súboji si ich všimne uznávaný producent a pozve ich na casting do tanečnej súťaže, ktorá by im otvorila dvere do sveta šoubiznisu. Aby si splnili svoj sen o úspechu a bohatstve, musia čeliť rôznym tvrdým prekážkam, kde sú ich vzájomné vzťahy a charaktery podrobené veľmi tvrdej skúške. Postupne sa stávajú miláčikom publika a producent pre väčšiu sledovanosť vyťahuje na verejnosť ich neľahké životné osudy a skutočnosti, ktoré môžu poriadne naštrbiť ich dlhoročné priateľstvo... (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (95)

David.Darco 

všetky recenzie používateľa

Je to zlé a ešte horšie. Plytké postavy, basic dej opísaný zo série Step Up prevedený na našu krajinu. Choreografie samé o sebe nie sú zlé, ale toto je film nie hudobný klip. Kopa zbytočných prestrihov ma často rušila taktiež. Keď už nič, aspoň ma to naštartovalo na lepšie Slovenské snímky, ktoré si v dohľadnej dobe pustím. ()

Gogo333 

všetky recenzie používateľa

Taneční filmy mám rád, hlavně sérii Let's Dance a StreetDance. Tančit neumím, takže obdivuju ty lidi, jak umí ohýbat a nakrucovat s těli. K tomu vždy potěší pohled na nějakou pěknou slečnu a poslech soundtracku. U Backstage je ten název správný, neboť hodně děje se věnuje právě tomu, co se děje v zákulisí pořadu, kde se má tančit a jednotlivé tance jsou spíše naznačené, takže si moc tanečních vystoupení neužijeme. Těch pár ujde, ale nejzábavnější byly ty v továrně a při uklízení. Hudba mě taky nijak neoslovila. Když chyběl tanec a i hudba, který by mě bavily, tak jsme se zaměřil na příběh a herecké výkony a to taky žádná sláva. Film jako takový nebyl zas tak špatný, bohužel jsem čekal trochu víc a klidně bych si dal i pokračování, jen víc toho tance. 40% ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Zvykol som si, že sú na tejto databáze aj hudobné videoklipy, no nemuseli by trvať až hodinu a pol ako tento. Zase tragédia na jednu hviezdu to nebola, dalo sa pozerať na tančeky, na Mary, aj na dialógy skutočných hercov, ktorí sa sporadicky objavovali. Slabinou je scenár, ktorý je kompiláciou amerických tanečných filmov s reáliami Prahy a Svitu. Keď si naviac uvedomím, koľko to dalo práce aj od tanečníkov, nemôžem ísť pod dve hviezdy. ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Talentovým soutěžím naštěstí dávno odzvonilo, ale neuškodí si připomenout, o jakou žumpu se jednalo. Jediné nosné téma jsou zákulisní hrátky v TV produkci. Jinak je to pouze sestřih tanečních čísel prokládaný jalovými dialogy o vztazích a rodinných problémech. Kombinace áčkových a ochotnických herců je znovu nepřirozená. Oči bolí především z krále všech buzerantů Jankoviče a zklamal i lingvista Benny Cristo Obamo. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Slováci sa idú s mizerným rozpočtom hrať na Ameriku a napodobniť svetový úspech Lets Dance. Paradoxne chalani a baby vo filme vedia niekedy tancovať lepšie ako ich americké alter egá. Príbeh je ale márny. Luknár je asi najmárnejší pseudo-záporák akého som v slovenskej produkcií do dnešného dňa videl. Koniec ,ktorý má mať silný morálny odkaz a ponaučenie a teda nekončí Happy Endom je síce chvályhodný ale nakoľko to celé nebolo vygradované pôsobil ako záchranné lano rýchlo sa potápajúcej lode s názvom BACKSTAGE. 15% ()

Galéria (81)

Zaujímavosti (7)

  • Pri finále majú tri skupiny rovnaké SMS číslo, pričom ale v základných kolách mala každá skupina vlastné SMS číslo. Hlasovanie preto nemohlo fungovať. (Johnny.ARN)
  • Ben Cristovao ve filmu hraje porotce, kterého si po dotočení zkusil doopravdy v SuperStar 2018 (od r. 2018) (Duoscop)

Reklama

Reklama